Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Polonia 2023

Numărul de instituții: 146
  • Warsaw

  University of Economics and Human Sciences din Varșovia – o nouă dimensiune a educației. University of Economics and Human Sciences din Varșovia este o universitate de noi oportunități. Campusul nostru modern, situat în inima Varșoviei, oferă studenților un spațiu în care își pot dezvolta creativitatea, își pot construi cariera și să participe la diverse proiecte.

  • Pomorska

  Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) este o firmă de instruire și consultanță specializată în furnizarea de proiecte de formare, sprijin și dezvoltare pentru personalul managerial și angajații companiilor mari și mijlocii, autohtone și străine.

  • Sopot

  Sopot University of Applied Sciences este situată în Sopot – unul dintre cele mai prestigioase orașe din Polonia. Este locul ideal pentru lucru, studiu și odihnă.

  • Dabrowa Gornicza

  Universitatea WSB nu numai că stabilește standardele educației pe piața poloneză, dar și-a consolidat și poziția pe piețele externe, devenind un partener instituțional puternic în domeniul educației și cercetării. Acest lucru este confirmat de locul 2 al înaltei Universități în clasamentul de internaționalizare din Polonia. Universitatea WSB a fost și este încă în fruntea universităților private din Polonia de mulți ani. Posibilitatea de a efectua o parte a studiilor în străinătate, stagii în străinătate, programe care permit obținerea simultană a două diplome - poloneză și străină, participarea la numeroase proiecte internaționale, sunt doar câteva dintre multele oportunități pe care le oferim studenților noștri.

  • Gdańsk

  Gdansk University of Physical Education and Sport este singura universitate sportivă din Pomerania unde cursurile teoretice și practice sunt susținute atât de oameni de știință recunoscuți, cât și de specialiști cu înaltă calificare în domeniile relevante pentru domeniile individuale de studiu, precum și de antrenori ai echipelor olimpice și naționale și remarcabili. sportivilor. Oferta didactică a Gdansk University of Physical Education and Sport din Gdansk este modernă, largă și variată. Ca parte a domeniului de studiu, un student poate alege o specializare dintr-o gamă largă de specializări menite să răspundă nevoilor pieței muncii și să o completeze cu alte specializări oferite de universitate.

  • Bialystok

  Medical University of Bialystok este o universitate publică modernă, în creștere rapidă, cu misiunea de a oferi cea mai bună educație posibilă personalului medical profesionist, responsabil, de vârf; să efectueze cercetări științifice la cel mai avansat nivel mondial; să implementeze soluții inovatoare în cooperare cu furnizorii de servicii medicale și să răspundă nevoilor sociale.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 Mai mult

  Înființată în 1952 și situată ideal în centrul Italiei (L'Aquila fiind la doar 110 km de Roma), Universitatea noastră este o instituție publică de predare și cercetare care oferă o gamă completă de programe academice, inclusiv biotehnologii, științe, economie, inginerie, educație, științe umaniste. , medicină, psihologie și științe ale sportului. Cu 7 departamente, University Of L'Aquila oferă celor peste 19.000 de studenți înscriși 69 de cursuri de licență la nivel de discipline (atât la nivel universitar, cât și postuniversitar, inclusiv cursuri internaționale de master predate în întregime în limba engleză), 9 programe de doctorat de cercetare, școli de specializare, specializare- cursuri de master și cursuri profesionale. Mulți membri ai facultății sale distinse de aproximativ 600 de profesori și cercetători au primit recunoaștere internațională și sunt considerați lideri în domeniile lor de cercetare.

  • Wrocław

  Universitatea de Știință și Tehnologie din Wrocław a fost înființată în 1945, în principal ca urmare a implicării personalului academic al Universității Tehnice din Lviv și a Universității Jan Kazimierz din Lviv, care au adaptat clădirile distruse ale Școlii germane de tehnologie. - Technische Hochschule.

  • Gdańsk

  Universitatea de Tehnologie din Gdańsk (nume polonez: Politechnika Gdańska) este una dintre cele mai vechi universități din Polonia și cea mai mare universitate tehnică din nordul Poloniei. A fost înființată în 1904 și de atunci educă ingineri de talie mondială în diferite domenii ale științei și tehnologiei. Situat în Gdańsk - un oraș cu o tradiție de o mie de ani și poarta către linia de coastă poloneză - este locul perfect pentru a studia și a vă bucura de viața de student.

  • Siedlęcin

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

  • Stockholm
  • Boden
  • Skellefteå
  • + 2 Mai mult

  Școala certificată Rookies și școala de top în dezvoltarea jocurilor.

  • Gdańsk

  Gdańsk University of Technology (nume polonez: Politechnika Gdańska) este una dintre cele mai vechi universități din Polonia și cea mai mare universitate tehnică din nordul Poloniei. A fost înființată în 1904 și de atunci educă ingineri de talie mondială în diferite domenii ale științei și tehnologiei. Situat în Gdańsk - un oraș cu o tradiție de o mie de ani și poarta către linia de coastă poloneză - este locul perfect pentru a studia și a vă bucura de viața de student.

  • Olsztyn
  • Offenburg

  University of Warmia and Mazury in Olsztyn (UWM) a fost fondată la 1 septembrie 1999. Înființarea a rezultat din contopirea a trei instituții de învățământ superior din Olsztyn, adică Academia de Agricultură și Tehnologie, Școala Superioară de Pedagogie și Institutul Teologic Warmian. Misiunea University of Warmia and Mazury in Olsztyn este de a desfășura activități diverse, cu scopul de a educa absolvenți și personal științific cu înaltă calificare, de a realiza cercetări științifice care să răspundă nevoilor economiei regiunii și să îmbogățească cultura națională.

  • Saint-Martin-d'Hères
  • Valence
  • Katowice
  • + 2 Mai mult

  Ca Școală Absolventă de Management de la Université Grenoble Alpes (UGA), Grenoble IAE este de a instrui și dezvolta atât manageri specializați, cât și manageri cu dublă competență. Pentru a-și îndeplini misiunea, Grenoble IAE se bazează pe expertiza practică practică și cercetătorii de management de talie mondială.

  • Wrocław

  The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw oferă educație de vârf în artă și design pe trei niveluri: licență, master și doctorat. Suntem o universitate de stat și educăm studenții cu normă întreagă și cu jumătate de normă în patru facultăți: Facultatea de Pictură și Sculptură, Facultatea de Arhitectură de Interioare și Design, Facultatea de Ceramică și Sticlă și Facultatea de Grafică și Artă Media.