Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Portugalia 2023

Numărul de instituții: 92
  • Evora

  Universitatea din Évora este o instituție publică de învățământ superior ale cărei origini datează din 1559. După ce a fost închisă în secolul al XVIII-lea, universitatea se redeschide în 1979. În prezent, este organizată în departamente care sunt grupate în școli legate de specificul științific. domenii, cum ar fi în special Arte, Științe și Tehnologie, Științe Sociale, Școala de Nursing.

  • Lisbon

  Pentru a ține pasul cu vremurile în schimbare și a respecta cerințele acestora. Pentru a fi un exemplu de urmat. Să-i umplem de mândrie pe cei care, alături de noi, au decis să contribuie la o societate mai dreaptă și mai bună. Acesta este angajamentul NOVA School of Law .

  • Lisbon

  ULisboa este responsabilă pentru a face din orașul Lisabona una dintre marile capitale europene ale culturii și științei, deoarece primește peste 9000 de studenți străini în fiecare an - aproximativ 17,8% din numărul total de studenți - din peste 100 de țări, care sunt caută educație de înaltă calitate, precum și o cultură diferită, vreme încântătoare și ospitalitatea pe care Lisabona și Portugalia au de oferit.

  • Rio de Mouro

  Crearea unei Católica Medical School este un proiect al Universidade Católica Portuguesa de mai bine de 20 de ani, dar abia acum s-au reunit condițiile potrivite pentru crearea acesteia. Școala noastră de medicină își începe călătoria într-un moment unic în civilizația noastră: o pandemie la scară globală care a impus atât de multe schimbări, dificultăți, întrebări și îndoieli care ne obligă să regândim două domenii fundamentale pentru oameni: educația și îngrijirea sănătății. Cu mare entuziasm și simțul responsabilității ne dedicăm creării acestei școli medicale, siguri de valoarea sa enormă pentru cei cu vocație de a practica medicina, precum și de a contribui la excelența predării medicinei în Portugalia. .

  • Monte de Caparica

  De la înființare, Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior , CRL a fost o comunitate de studenți, cadre didactice și personal, a cărei misiune este „dedicată progresului în cunoaștere, învățare și educație a elevilor săi, în slujba îmbunătățirii condițiilor de sănătate pentru societatea globală în secolul 21”. Este de multă vreme o instituție de referință în predarea sănătății în Portugalia.

  • Lisbon
  • Porto Salvo
  • Bobadela

  Instituto Superior Técnico (Técnico) este Școala de Inginerie a Universității din Lisabona. Creat în urmă cu aproape 11 decenii, Técnico are aproximativ 12.000 de studenți de peste 60 de naționalități diferite. Cel mai bine clasat în Portugalia, Técnico este recunoscut la nivel internațional pentru excelența sa academică și științifică în domeniile Inginerie, Arhitectură, Știință și Tehnologie, pentru promovarea relației dintre universitate-afaceri-societate și pentru încurajarea inovației, antreprenoriatului, creării de locuri de muncă și cunoştinţe.

  • Costa da Caparica

  NOVA School of Science and Technology | FCT NOVA, una dintre cele mai mari și mai prestigioase școli de Inginerie și Științe din țară, la 15 minute de Lisabona, este recunoscută pentru cercetarea sa excelentă, calitatea cursurilor și capacitatea de angajare a absolvenților săi (absolvenți, masteranzi, doctori) .

  • Evora
  • Rome
  • Thessaloniki

  Scopul acestui program este de a oferi studenților abilități de specialitate în arheologie și caracterizare analitică a materialelor din preistorie (megalitică) până în epoca clasică (greacă și romană). Studiul și conservarea materialelor patrimoniului cultural este o zonă de cercetare cu o puternică conotație multidisciplinară și necesită abilități care se întind în domeniile de cercetare umaniste și științifice. ARCHMAT oferă o platformă comună, integrată, pentru studenții excelenți care provin fie din medii educaționale științifice, fie din științe umaniste, pentru a înțelege metodele științifice avansate utilizate pentru investigarea materialelor arheologice și își propune să formeze experți profesioniști de înaltă specializare în domeniul emergent al arheometriei, adică științe fizico-chimice aplicate. la studiul materialelor Patrimoniului Arheologic şi Cultural.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 Mai mult

  Înființată în 1952 și situată ideal în centrul Italiei (L'Aquila fiind la doar 110 km de Roma), Universitatea noastră este o instituție publică de predare și cercetare care oferă o gamă completă de programe academice, inclusiv biotehnologii, științe, economie, inginerie, educație, științe umaniste. , medicină, psihologie și științe ale sportului. Cu 7 departamente, University Of L'Aquila oferă celor peste 19.000 de studenți înscriși 69 de cursuri de licență la nivel de discipline (atât la nivel universitar, cât și postuniversitar, inclusiv cursuri internaționale de master predate în întregime în limba engleză), 9 programe de doctorat de cercetare, școli de specializare, specializare- cursuri de master și cursuri profesionale. Mulți membri ai facultății sale distinse de aproximativ 600 de profesori și cercetători au primit recunoaștere internațională și sunt considerați lideri în domeniile lor de cercetare.

  • Lisbon

  NOVA University Lisbon fost fondată pe 11 august 1973 și este cea mai tânără dintre cele trei universități de stat din Lisabona. Integrată într-un cadru de extindere și diversificare a învățământului superior, Universitatea a adoptat un nou model în cadrul sistemului portughez care a subliniat abordările interdisciplinare, evoluțiile tehnologice, protejând în același timp ofertele din domeniile academice tradiționale, inclusiv medicina, științele și științele umaniste.

  • Porto

  O mare universitate își traduce valorile de bază în impact social, măsurând ambiția cu responsabilitatea socială, lucrând nu pentru profitul câtorva, ci pentru binele umanității. Fiind o universitate de cercetare de vârf, Universidade Católica Portuguesa contribuie la consolidarea societății prin producerea de științe care schimbă viața, cetățeni educați și antreprenori orientați spre viitor.

  • Barcarena

  Atlântica s-a născut în 1996 ca instituție de interes public, ajungând să fie o țintă se referă la crearea, transmiterea și diseminarea cunoștințelor, științei și tehnologiei prin articularea studiului, predării, cercetării și dezvoltării experimentale. În 1996 am deținut primul grad în domeniul Management, Teritoriul Mediului, TIC și Management în Sănătate, iar în 2001 a fost creată Școala de sănătate Atlântica.

  • Lisbon

  Bine ați venit la Facultatea de Științe Umane! Renumită pentru cultivarea mediului de cercetare și predare interdisciplinară, Facultatea de Științe Umane (acronimul portughez FCH în continuare) oferă o gamă largă de programe de licență, masterat și doctorat care sunt ancorate în jurul a cinci domenii științifice de bază - Științe ale comunicării, Științe sociale, Studii culturale, filosofie și psihologie - și două institute: Institutul de Științe ale Familiei și Institutul de Studii Orientale.

  • Portalegre

  Politehnica din Portalegre este o instituție publică de învățământ superior care integrează Școala Superioară de Educație și Științe Sociale (ESECS-IPPortalegre), Școala Superioară de Tehnologie și Management (ESTG-IPPortalegre), Școala Superioară de Sănătate (ESS-IPPortalegre) , în Portalegre, și Escola Superior Agrária (ESAE-IPPortalegre), în Elvas.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 Mai mult

  EIT Manufacturing este o asociație europeană formată din universități, industrii și centre de cercetare de vârf legate de sectorul manufacturier, cu scopul de a stimula producția europeană pentru a deveni competitivă la nivel global și durabilă pentru societate. Prin reunirea celor trei laturi ale „triunghiului cunoașterii”: afaceri (companii mari și IMM-uri), instituții de învățământ și centre de cercetare, EITM dorește să sporească cooperarea și integrarea dintre educație, afaceri și cercetare. EIT Manufacturing oferă un program unic și excelent de educație înaltă, cu o mentalitate internațională și de incluziune, pentru a absolvi următoarea generație de inovatori și antreprenori în domeniul producției.