Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Republica Cehă 2023

Numărul de instituții: 80
  • Brno

  NEWTON University este o școală privată de afaceri de top din Cehia. Cursurile noastre vă vor oferi cunoștințele și experiența pentru a vă începe cariera antreprenorială sau managerială globală.

  • Mlada Boleslav
  • Prague

  Suntem o universitate modernă, progresivă și în evoluție dinamică, care are o legătură strânsă cu industria auto și alți lideri globali. Am fost fondați de o mare companie multinațională – ŠKODA AUTO. Oferim programe speciale de licență și programe de master cu accent unic - o combinație de studii în economie cu o bază tehnică de calitate, pregătire lingvistică solidă și cunoștințe practice pe care le vei dobândi în timpul stagiului tău te vor ghida în afara școlii!

  • Prague 1

  Academy of Performing Arts in Prague (AMU) este cea mai mare școală de artă din Republica Cehă. Datorită domeniului său largi, de la teatru, muzică și dans până la producția de televiziune și filme, AMU este considerat un spațiu divers și încurajator pentru ca tinerii artiști să descopere, să stăpânească și să dezvolte în continuare orice talent pe care le-ar putea poseda.

  • Prague

  Prague School of Creative Communication este un colegiu privat care vă va pregăti perfect pentru o carieră în toate domeniile industriei creative. Programele/specializările noastre de studiu Creativ Marketing și Comunicare (Marketing Digital și Comunicare, Marketing Creativ, Management în Industria Creativă), Arte Literare (Arte Literare, Scriere Comercială în Media) și Arte Vizuale (Fotografie și Arte Audiovizuale, Animație și Efecte vizuale, Design grafic și media) sunt legate de funcționarea practică a agențiilor de publicitate, studiourilor de grafică, editurilor și instituțiilor media. În timpul studiilor, vei lucra la comenzi reale.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 Mai mult

  Înființată în 1952 și situată ideal în centrul Italiei (L'Aquila fiind la doar 110 km de Roma), Universitatea noastră este o instituție publică de predare și cercetare care oferă o gamă completă de programe academice, inclusiv biotehnologii, științe, economie, inginerie, educație, științe umaniste. , medicină, psihologie și științe ale sportului. Cu 7 departamente, University Of L'Aquila oferă celor peste 19.000 de studenți înscriși 69 de cursuri de licență la nivel de discipline (atât la nivel universitar, cât și postuniversitar, inclusiv cursuri internaționale de master predate în întregime în limba engleză), 9 programe de doctorat de cercetare, școli de specializare, specializare- cursuri de master și cursuri profesionale. Mulți membri ai facultății sale distinse de aproximativ 600 de profesori și cercetători au primit recunoaștere internațională și sunt considerați lideri în domeniile lor de cercetare.

  • Pilsen

  Facultatea de Inginerie Mecanică este una dintre cele mai vechi facultăți din Pilsen și și-a dovedit poziția indispensabilă în acest oraș industrial de peste 70 de ani.

  • Prague

  Suntem cel mai mare colegiu privat din Republica Cehă, cu peste 7.000 de studenți în 2 locații din orașele Praga și Brno. Fondată în 2001 ca prima instituție universitară privată, deoarece am pregătit peste 20.000 de studenți pentru cariere în sectorul corporativ și public.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 Mai mult

  EIT Manufacturing este o asociație europeană formată din universități, industrii și centre de cercetare de vârf legate de sectorul manufacturier, cu scopul de a stimula producția europeană pentru a deveni competitivă la nivel global și durabilă pentru societate. Prin reunirea celor trei laturi ale „triunghiului cunoașterii”: afaceri (companii mari și IMM-uri), instituții de învățământ și centre de cercetare, EITM dorește să sporească cooperarea și integrarea dintre educație, afaceri și cercetare. EIT Manufacturing oferă un program unic și excelent de educație înaltă, cu o mentalitate internațională și de incluziune, pentru a absolvi următoarea generație de inovatori și antreprenori în domeniul producției.

  • Ceske Budejovice

  Facultatea de Sănătate și Științe Sociale a Universității din Boemia de Sud (FHSS USB) are o poziție unică în Republica Cehă, în special datorită interconectării sale de îngrijire a sănătății și subiecte sociale. Scopul nostru este ca absolvenții să înțeleagă și să aplice o abordare holistică, o abordare care privește o persoană în ansamblu și astfel se asigură că atât corpul, cât și sufletul primesc sprijin. Combinația armonioasă a acestor perspective oferă oportunități de instruire a profesioniștilor care își pot îndeplini profesia ca misiune. Acest lucru constituie un mare avantaj pentru facultate în lumea actuală - oamenii educați în acest fel vor fi întotdeauna necesari la locul de muncă. Facultatea este o instituție de învățământ care se concentrează în mod distinct pe domeniul sănătății și asistenței sociale. Desfășoară activități creative în sfera de aplicare, în cadrul proiectelor specifice, și lucrează direct clinic și pe teren cu persoane defavorizate atât din punct de vedere al sănătății, cât și din punct de vedere social. Dezvoltă activități științifice și de cercetare și cooperare internațională cu instituții importante și centre profesionale.

  • Brno

  University of Veterinary Sciences Brno a fost fondată în 1918. În prezent, universitatea este formată din trei facultăți - Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Igienă și Ecologie Veterinară și Facultatea de Farmacie. VFU Brno este singura universitate din Republica Cehă specializată în medicină veterinară, igiena veterinară și ecologie și doar una dintre cele două care predau științe farmaceutice. Se găsește în orașul Brno în districtul orașului Brno - Královo Pole, în campusul universitar, unde se află toate facilitățile educaționale și de cercetare.

  • Prague 6

  Czech Technical University in Prague este cea mai veche universitate tehnică din Europa, fondată în 1707 și este în prezent o universitate de cercetare tehnică de vârf în regiune și în clusterul Praga Research. CTU oferă programe de licență, absolvire și doctorat la 8 facultăți: Facultatea de Construcții Civile, Inginerie Mecanică, Inginerie Electrică, Științe Nucleare și Inginerie Fizică, Arhitectură, Științele Transporturilor, Inginerie Biomedicală, Tehnologia Informației și programe la Școala de Afaceri MIAS. Mai mult, CTU oferă cursuri sportive gratuite, puteți vizita și studia în Biblioteca Națională de Tehnologie și simțiți comunitatea internațională din Campus Dejvice, în inima Europei.

  • Pardubice

  University of Pardubice este una dintre cele 26 de instituții publice de învățământ superior din Cehia și singura universitate din regiunea Pardubice. Fiind un centru de învățare respectat la nivel internațional, Universitatea dorește să contribuie continuu la dezvoltarea cunoștințelor științifice, a potențialului uman creativ și a tehnologiilor avansate pentru a îmbunătăți calitatea vieții și prosperitatea societății. Fiind singura instituție de învățământ terțiar de tip universitar din Regiunea Pardubice, ea dorește să fie o universitate publică modernă, deschisă în schimbul și schimbul de informații și în dezvoltarea dinamică în contact cu lumea înconjurătoare.

  • Pilsen 3

  Facultatea de Inginerie Electrică este o parte a Universității din Boemia de Vest din Pilsen, care a fost înființată la 28 septembrie 1991, cu o istorie care merge până în anul 1949. Conform principalelor activități de cercetare și dezvoltare, facultatea este împărțită în cinci departamente și un centru de cercetare și dezvoltare: - Departamentul de Electronică Aplicată și Telecomunicații (KAE), - Departamentul de Inginerie a Energiei Electrice și Inginerie a Mediului (KEE), - Departamentul de Tehnologii și Măsurare (KET), - Departamentul de Electromecanică și Electronică de Putere (KEV), - Departamentul de teorie a ingineriei electrice (KTE), - Centrul regional de inovare pentru inginerie electrică. În domeniul activităților educaționale, facultatea oferă studii universitare în programe de studii de licență, master și doctorat. De asemenea, își oferă serviciile în domeniul educației pe tot parcursul vieții. În domeniul cercetării, dezvoltării și inovării, facultatea se concentrează pe rezolvarea proiectelor de cercetare de bază și aplicate. Facultatea are experiență pe termen lung în rezolvarea unui număr de proiecte de granturi naționale și internaționale și proiecte de cercetare contractuală. Facultatea a demonstrat pe termen lung capacitatea de a aplica cu succes rezultatele activităților sale de cercetare și dezvoltare în practică - acest lucru poate fi documentat de o serie de aplicații industriale care au fost create pe baza cooperării pe termen lung cu companii semnificative dincolo de regiunea Pilsen.

  • Nancy
  • Liège
  • Luleå
  • + 8 Mai mult

  Université de Lorraine este o universitate publică franceză care oferă celor aproape 52.000 de studenți o gamă completă de studii, în toate domeniile și în conformitate cu modelul Bologna (licență / master / doctorat).

  • Prague

  Prague Film Institute este o școală profesionistă de producție cinematografică din Praga care predă prin practică, nu doar prin predare.