Keystone logo
Rusia

Studiu MBA în Rusia 2024

Studiază în Rusia

Rusia este o țară situată în Europa de Nord și Asia de Nord. Acesta este cea mai mare țară din lume și are mai mult de o optime din suprafața terestră locuit pe Pământ în cadrul granițelor sale. De asemenea, este națiunea cea mai populat al nouălea din lume. Rusia este în creștere într-o putere economică în lumea modernă. Astăzi este a șasea cea mai mare economie de paritatea puterii de cumpărare, ceea ce înseamnă studii de afaceri din Rusia sunt promitatoare. De asemenea, este o putere militară puternică. Cu peste 160 de grupuri etnice în interiorul frontierelor sale, Rusia este, de asemenea, o națiune cultural divers, în cazul în care mai multe culturi combina într-un singur grup unificat.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  198
 • Ponderea utilităților

  28
 • Abonament la internet

  6
 • Transport local

  23

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  4
 • Bilet de cinema

  4
 • Pint de bere locală

  2

Despre Rusia

Studii de afaceri în Rusia au loc într-una din țară 's multe universități. Cu țară 's patrimoniu bogat, el a dezvoltat mai multe institute de învățământ superior, care sunt cunoscute în întreaga lume pentru excelență în educație. Cele mai multe dintre acestea sunt situate în Rusia 's principalele orașe. În ceea ce Rusia continuă să crească într-o putere economică în lumea modernă, elevii care studiază în una dintre aceste școli se vor poziționa pentru succesul în carieră care implică afaceri legate de Rusia. Studiu afaceri în Rusia oferă studenților șansa de a învăța despre cultura țării și oportunitățile de afaceri pe care le oferă. Programe de MBA din Rusia a oferi studenților abilitățile necesare pentru poziții de conducere în Rusia și țările din apropiere. Scopul acestor programe este de a oferi studenților abilitățile de care au nevoie pentru a îmbunătăți cariera lor. Multe programe sunt concepute pentru a permite studenților de lucru să continue să lucreze în timp ce studia pentru MBA lor.Studenții sunt gata pentru succesul în afaceri pe glob, cu un accent special pe acele companii conectate la sau interacționează direct cu Rusia. Perfecționare profesională de doctorat este o posibilitate la absolvire, de asemenea. Anul universitar din Rusia se execută începând cu luna septembrie sau la sfârșitul lunii august până la sfârșitul lunii iunie. Primul semestru se încheie în luna ianuarie, iar al doilea semestru începe în luna februarie, după o vacanță de iarnă. Costurile de școlarizare vor varia în funcție de universitate ales. Deoarece programe academice din Rusia sunt predate în limba rusă, elevii vor trebui să treacă un examen de limbă rusă înainte de a fi acceptat în program. Dacă acestea nu sunt suficient de fluent, ei o cursuri de limbă ia pentru a face diferenta.

Cerințe pentru Viză

 1. Viza de student rusă - Valabilă pentru studii în orice colegiu sau universitate rusă sau pentru orice cursuri de scurtă durată.
 2. Viză umanitară rusă – Pentru cei care călătoresc în Rusia pentru a se angaja în cercetări post-doctorale sau pentru a participa la seminarii academice. Valabil până la un an pentru scopuri, inclusiv cele legate de știință sau cultură. (VĂ RUGĂM SĂ REȚINȚI: Toate informațiile suplimentare se referă la viza de student rus.)

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viza de student rus; Viză umanitară rusă

Preț și valută

Taxele necesare pentru viza de student rus variază în funcție de țara care a eliberat pașaportul studentului și dacă optați pentru serviciu standard sau expres. De exemplu, costurile vizei de student ruse pentru un cetățean al Regatului Unit încep de la 165 GBP. Cu toate acestea, rețineți că taxa dvs. de solicitare nu va fi rambursată dacă cererea dvs. pentru o viză de student este refuzată sau respinsă din orice motiv.

Cine poate solicita viza?

Cetăţenii din majoritatea ţărilor străine vor avea nevoie de viză pentru a studia în Rusia. Cetăţenii din ţările Comunităţii Statelor Independente (CSI) nu au nevoie de viză: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova, Tadjikistan, Ucraina, Uzbekistan plus regiunile autonome Abhazia şi Osetia de Sud. Dacă sunteți cetățean al Armeniei, Belarusului, Kazahstanului, Kârgâzstanului sau Ucrainei, nu aveți nevoie de viză, dar aveți nevoie de un pașaport valabil. Dacă sunteți cetățean al Abhaziei, Azerbaidjanului, Moldovei, Osetiei de Sud, Tadjikistanului sau Uzbekistanului, puteți veni în Rusia pentru a studia fără pașaport sau viză.

Unde puteți face cererea?

Ambasada sau consulatul Rusiei/centre de vize autorizate

Pentru cetățenii țărilor care au nevoie de viză pentru a intra, va trebui obținută o viză de student rus înainte de a călători în Rusia. Trebuie să aplicați prin Ambasada sau consulatul Rusiei din țara dvs. de origine. Există, de asemenea, centre de vize autorizate în unele țări.

website:

Cum se face cererea?

Înainte de a aplica, trebuie să fiți acceptat la un curs la o universitate, astfel încât să puteți obține o invitație oficială pentru a veni în Rusia pentru a studia. Odată ce ai o invitație, aceasta este valabilă trei luni. Apoi, pentru a solicita viza de student rusă, trebuie să vizitați ambasada sau consulatul Rusiei din țara dvs. de origine și să prezentați toată documentația necesară. Vă rugăm să rețineți: trebuie să vă înregistrați viza în termen de șapte zile de la intrarea în Rusia. În cazul vizelor pentru studenți, în mod normal, invitația (Universitate sau Colegiu sau Școală de Limbă sau Institutul) este cea care asigură înregistrarea vizelor studenților. După finalizarea înregistrării, vi se va furniza o dovadă a înregistrării vizei, pe care trebuie să o păstrați cu atenție până la ieșirea din țară.

Pentru a aplica pentru o viză de student în limba rusă, trebuie să trimiteți un formular de cerere de viză completat, pașaport național original (și copia primei pagini), o fotografie standard, mandat de plată, scrisoare de invitație originală de la organizația gazdă din Rusia, original certificat negativ de testare a sângelui HIV (SIDA) (nu mai vechi de 3 luni). Pașaportul național trebuie să fie valabil nu mai puțin de un an și jumătate.

Când trebuie să aplicați?

Puteți începe procesul de solicitare a vizei cu 45 de zile înainte de data planificată a sosirii în Rusia. Timpul de procesare poate fi lung, de la două până la cinci săptămâni. Viza de student este eliberată inițial pentru 90 de zile, dar poate fi prelungită până la un an și apoi reînnoită după aceea pe durata studiului.

Timp de procesare

5 Weeks

Oportunități de lucru

Dacă aveți o viză de student rus, veți avea nevoie de un permis de muncă de la Serviciul Federal de Migrație (FMS), cu excepția cazului în care această muncă este efectuată în timpul vacanței sau la instituția sau organizația în care studiați. Vi se va elibera un permis de muncă numai dacă sunteți student cu normă întreagă la o universitate acreditată de stat și aveți cel puțin 18 ani. Permisul vă va permite doar să lucrați în domeniul sau profesia prevăzută în permis și în orașul sau regiunea universității dumneavoastră. Costul unui permis de muncă pentru cei cu viză de studiu rusă este de 3.500 RUB (60 USD). Dacă părăsești cursul universitar, permisul de muncă va fi anulat și nu vei mai putea lucra în Rusia.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Dacă prezentați documente false pentru viza de student sau ascundeți sau denaturați fapte în cererea dumneavoastră. Vi se poate refuza intrarea în Rusia cu o viză de student dacă sunteți seropozitiv.