Keystone logo
Rusia

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Rusia 2023

Numărul de instituții: 26
  • Moscow, Rusia

  Suntem Skoltech - o nouă universitate STEM de limbă engleză internațională din Moscova, Rusia. În doar 8 ani, am unit zeci de cercetători și profesori de renume la nivel mondial, am construit un campus uimitor, am creat laboratoare de talie mondială și am ajuns în primele 100 de tinere universități din Indexul naturii.

  • Saint Petersburg, Rusia

  SSE Rusia este singura școală de afaceri internațională care este acreditată să predea pe teritoriul Rusiei și oferă un program European Executive MBA complet pentru manageri cu experiență, programe deschise pentru lideri de diferite niveluri de experiență și programe special personalizate atât pentru companiile rusești, cât și pentru cele internaționale . Aceasta înseamnă o oportunitate unică de a obține în interiorul granițelor ruse o educație europeană de calitate de la facultățile internaționale, care este competitivă atât pe piețele interne, cât și pe cele globale.

  • Moscow, Rusia
  • Nizhny Novgorod, Rusia
  • + 4 Mai mult

  Școala de management și administrație eurasiană (EMAS Business School) este una dintre școlile de afaceri de vârf, expert în management strategic și programe de MBA în Europa, Rusia și țările CSI.

  • Volgograd, Rusia

  Volgograd State University are ca scop formarea de personal înalt calificat și producerea de noi cunoștințe pentru economie și sfera socială în domeniile naționale prioritare ale științei, ingineriei și tehnologiei în cooperare cu statul, afacerile și publicul. Amplasarea geografică unică permite universității să servească drept pod științific și educațional, conectând realizările europene și asiatice ale științei și inovațiilor. Volgograd State University se străduiește să îmbunătățească capacitatea facultății și baza materială și tehnică pentru a lega cercetarea și predarea sa la cel mai înalt nivel mondial. Promovează activ cooperarea internațională și colaborarea strategică cu țările vecine în domeniul științei, educației și culturii. Volgograd State University are licența de a desfășura activități educaționale și certificatul de acreditare de stat.

  • Novosibirsk, Rusia

  Universitatea de stat Novosibirsk este situată în renumitul centru științific mondial - Akademgorodok. 80% dintre membrii facultății NSU sunt oameni de știință din filiala siberiană a Academiei de Științe din Rusia. Așadar, educația se desfășoară în strânsă legătură cu realizările științifice de nivel mondial. Totul este la câțiva pași de campusul nostru compact: cămine universitare, centru sportiv, stadion, 35 de institute științifice și un technopark inovator (Academpark) se află la 10 minute de mers pe jos de campus. NSU este o universitate modernă care demonstrează o creștere rapidă și dinamică În 2007, NSU a fost una dintre cele 57 de universități rusești care a câștigat concursul de programe educaționale inovatoare din cadrul proiectului național de educație. a participat la programul 5-100 care vizează avansarea universităților rusești în grupul celor mai importante 100 de universități din lume

  • Russia Online, Rusia
  • Kursk, Rusia

  Kursk State Medical University ( KSMU ) ocupă un nivel prestigios în predarea Medicinii Generale, Stomatologie și Farmacie în limba engleză și pregătirea studenților internaționali. Această ocupație s-a arătat ca fiind cea mai veche universitate medicală care predă limba engleză în Rusia și deține cel mai mare număr de studenți internaționali de naționalitate diferită ca în sferele sale.

  • Kirov, Rusia

  Vyatka State University (VyatSU) este o universitate clasică cu o gamă largă de programe educaționale profesionale. Universitatea a trecut pe o cale glorioasă de formare și dezvoltare. Astăzi este un complex educațional, de cercetare și de producție semnificativ în regiune, cu o gamă largă de programe educaționale profesionale și un mare potențial de cercetare.

  • Novosibirsk, Rusia

  Predarea vindecării este mult mai complexă decât predarea oricărei alte profesii din lume. Multe generații de medici și oameni de știință geniali au absolvit de-a Novosibirsk State Medical University din Novosibirsk (NSMU). Academicieni, profesori, lideri ai numeroase instituții medicale se numără printre absolvenții noștri.

  • Irkutsk, Rusia

  Baikal State University este o alegere excelentă pentru tinerii foarte motivați interesați de dezvoltarea profesională într-o gamă largă de sfere. Misiunea de bază a BSU este de a intra pe piața globală a învățământului superior cu diferite programe contemporane de licență, masterat și doctorat și oferind predare de înaltă calitate și dezvoltare a personalului.

  • Novosibirsk, Rusia

  Universitatea de stat din Novosibirsk (Rusia), situată în inima orașului Akademgorodok, este un centru de cercetare de renume mondial al filialei siberiene a Academiei Ruse de Științe. Rezultatele cercetărilor efectuate de personalul universitar în domeniile fizicii nucleare, fizicii particulelor, biotehnologiei, crearea de nanomateriale, sisteme laser de nouă generație, metode inovatoare de tratare a cancerului, sunt cunoscute în întreaga lume.

  • Barnaul, Rusia

  Scurte informații despre organizația educațională: Universitatea Pedagogică asigură sistemul de învățământ al orașului și regiunii cu specialiști de diferite profiluri, formând profesori, educatori, psihologi, logopezi, profesori de educație suplimentară. În plus, AltSPU acumulează potențialul pentru dezvoltarea regiunii, formând profesori ai școlilor din regiune, concepute pentru a dezvolta baza culturală și educațională a societății, pentru a instrui și educa viitorii ingineri, medici și figuri culturale.

  • Sochi, Rusia

  Organizația autonomă non-profit Universitatea Olimpică Internațională Rusă (RIOU) a fost înființată la 21 octombrie 2009 în temeiul Memorandumului de înțelegere dintre Comitetul Olimpic Internațional (CIO), Comitetul de Organizare Soci 2014 și Comitetul Olimpic Rus și printr-un decret al Federația Rusă nr 774.

  • Samara, Rusia

  Nayanova University - „Academia pentru copii supradotați” (Nayanova) este o organizație educațională generală atipică care are dreptul să implementeze programe educaționale de bază și suplimentare care nu aparțin tipului unei astfel de organizații educaționale.

  • Moscow, Rusia

  Universitatea de Prietenie a Popoarelor din Rusia (Universitatea RUDN ) este liderul dintre instituțiile de învățământ superior din Rusia în procentul de studenți internaționali din clasamentele internaționale.

  • Moscow, Rusia

  Astăzi BMSTU, o Universitate Națională de Cercetare în Inginerie și Tehnologie, este una dintre cele trei universități de top din Rusia și se află pe locul 1 în rândul universităților tehnice ruse. Conform sondajelor efectuate de către angajatori, BMSTU este una dintre cele trei instituții ale învățământului superior, ale căror absolvenți au o cerere mare pe piața muncii. Cititorii portalului „Expert”, atunci când li se solicită să numească instituția pe care o considerau cea mai mare mândrie națională, au ales Universitatea Bauman.