Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Serbia 2023

Numărul de instituții: 15
  • Niš

  Bazându-se pe o tradiție de jumătate de secol construită pe cunoștințele, munca, energia și entuziasmul generațiilor anterioare de vizionari ai comunității academice prezente și viitoare, care a cultivat elita intelectuală nu numai în această parte a Serbiei, ci și în întreaga regiune, suntem onorați, dar avem și o mare responsabilitate de a continua și de a urma drumul asfaltat de cei mai buni dintre noi. Nu este ușor să urmezi acest drum.

  • Belgrade

  Universitatea Union a fost înființată în 2005. Trei facultăți au fondat-o; Facultatea de Management al Construcțiilor, Școala de Proiectare și Școala de Management Industrial (ulterior Facultatea de Business și Management Industrial). La scurt timp, următoarele instituții de învățământ superior s-au alăturat în calitate de cofondatori: Academia bancară din Belgrad - Facultatea de bănci, asigurări și finanțe, Școala de calculatoare, Facultatea de drept a Universității Uniunii (fostă Facultatea de Dreptul Afacerilor), Facultatea de Management imobiliar, Facultatea de afaceri și antreprenoriat și Colegiul de inginerie a mediului.

  • Novi Sad

  Novi Sad School of Business este o școală de stat acreditată, cu peste 50 de ani de tradiție în educarea profesioniștilor în economie și informatică. Școala a reușit să se impună ca una dintre instituțiile de stat de frunte în afaceri aplicate, economie și informatică.

  • Belgrade

  Evropski Univerzitet este o instituție privată al cărei fondator și proprietar este profesorul Dr. Milija Zecevic, profesor titular și rector al universității. Evropski Univerzitet este o instituție autonomă de învățământ superior, care desfășoară activitatea de învățământ superior și unește activitatea de cercetare științifică și educațională.

  • Kragujevac

  University of Kragujevac s-a ridicat din temeliile liceului din Principatul Serbiei, prima instituție de învățământ superior din Serbia modernă, înființată la Kragujevac prin decretul prințului Milos Obrenović la 1 iulie 1838. Primul său rector a fost Atanasije Nikolic (1803 - 1882 ).

  • Novi Sad

  Cu aproximativ 50.000 de studenți și 5.000 de angajați, University of Novi Sad este unul dintre cele mai mari centre educaționale și de cercetare din Europa Centrală. Aparține grupului de universități cuprinzătoare, caracterizat prin oferirea a aproape toate domeniile științei și învățământului superior.

  • Belgrade

  Facultatea de Drept a Universității Uniunii este renumită pentru abordarea modernă a predării dreptului, care reunește teoria dreptului și aplicația sa practică. Facultatea noastră de drept este diferită de alte instituții similare, deoarece, alături de disciplinele standard legate de legislație, predăm și discipline moderne, cum ar fi dreptul UE, dreptul mass-media, dreptul medical, etica juridică, dreptul ecologiei, dreptul tehnologiei informației, drepturile copiilor etc.

  • Sremska Kamenica

  Universitatea Educons cooperează cu instituțiile de învățământ superior din străinătate care contribuie la dezvoltarea științei și a educației academice atât la nivel regional, cât și internațional. De la înființarea sa în 2008, Universitatea Educons este complet dedicată înființării, avansării și îmbunătățirii cooperării internaționale cu instituțiile sale partenere. Ținând cont de potențialul său, Universitatea Educons intenționează, în următorii cinci ani, din 2016 până în 2020, să continue tradiția deschiderii către lume, să își intensifice activitățile și să realizeze obiectivele stabilite care ar avea ca rezultat dezvoltarea ulterioară pe arena internațională, în special în ceea ce privește schimbul de studenți, personal academic și administrativ.

  • Göttingen
  • Innsbruck
  • Rome
  • + 5 Mai mult

  Fondată în 1737, Georg-August-Universität Göttingen este o universitate de cercetare de renume internațional, cu accent puternic în predarea bazată pe cercetare. Universitatea se distinge prin diversitatea bogată a spectrului său de subiecte, în special în domeniul umanist, facilitățile sale excelente pentru urmărirea cercetării științifice și calitatea remarcabilă a zonelor care îi definesc profilul. Din 2007 până în 2012, Georg-August-Universität Göttingen a primit o finanțare din cadrul Inițiativei de excelență a guvernelor federale și de stat din Germania, cu strategia sa instituțională pentru viitor, intitulată „Göttingen.Tradition - Innovation - Autonomy”. Universitatea a reușit să realizeze toate măsurile conceptului. Acum, Universitatea din Göttingen dezvoltă măsurile stabilite cu succes în continuare pentru a avansa continuu evoluțiile pozitive ale universității în cercetare și predare.

  • Belgrade

  Megatrend University , o familie academică compusă din 12 facultăți și un institut, și în acest an își deschide larg ușa pentru absolvenții de liceu și oferă intrarea în lumea educației desfășurată în conformitate cu cele mai noi standarde pedagogice. Formele de predare - prelegeri, lucrări practice, ateliere, simulări, evaluare și evaluare a cunoștințelor - sunt adaptate la sensibilitatea, ritmul, nevoile și abilitățile tinerilor dornici să învețe ceva nou.

  • Novi Sad
  • Niš

  Facultatea de Drept ?i Studii de Afaceri a Dr Lazar Vrkatic este o institu?ie acreditat? de înv???mânt superior care ofer? programe de studii universitare de licen?? ?i de licen?? în Drept, Limba Englez?, ?tiin?a Securit??ii ?i Criminalit??ii ?i Psihologie a Afacerilor. Exist?, de asemenea, un curs de absolvire în psihoterapie.

  • Belgrade

  Singidunum University is a higher education institution that offers its students modern curricula and teaching methods resembling those of the renowned university centers. Our goal is to empower young people to be competitive in the market and keep pace with contemporary tendencies and business trends.

  • Maribor
  • Belgrade

  We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our high-quality study programmes, available in four different languages, follow the standards and requirements of the current European and global business environment.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 Mai mult

  Stafford fost format în 1993, în Emiratele Arabe Unite, cu unica intenție de a oferi asistență educației la distanță profesioniștilor de afaceri din Orientul Mijlociu pentru a obține calificări recunoscute la nivel internațional de bună calitate, care le-ar marca ca manageri serioși și să-și promoveze cariera. Începând cu 7 studenți în 1993, peste un deceniu mai târziu, suntem implicați cu o medie de 1000 de studenți pe an, urmând învățământ la distanță. Toți sunt manageri ocupați cu minte serioasă care dovedesc lumii că înseamnă să reușească. Stafford este concentrat pe asistența profesioniștilor cu normă întreagă în afaceri cu învățare la distanță de calitate pentru a-și accelera cariera printr-un studiu independent. Stafford lucrează în Orientul Mijlociu și în regiunea Levant oferind învățare la distanță Executive MBA, doctorate, BA, diplome și multe altele. Ne mândrim cu angajamentul nostru față de succesul academic și de afaceri al studenților noștri, de relațiile noastre excelente cu universitățile noastre din Marea Britanie, de integritatea noastră și de calitatea înaltă a personalului nostru de suport academic și administrativ.

  • Serbia Online
  • Newcastle upon Tyne
  • Belgrade
  • + 2 Mai mult

  <strong>Royal Business College </strong> is an educational centre accredited by ABE (UK). At RBC all lectures are in English. The degrees are UK accredited and the program is delivered Online.