Keystone logo
Spania

Studiu MBA în Spania 2024

Studiază în Spania

Grade de afaceri la nivel de absolvent spaniolă sunt concepute pentru cei care au absolvit recent cu formare de afaceri sau care au lucrat în lumea afacerilor pentru un timp și căutați oportunități de avansare în carieră. Anul universitar este rupt în două semestre. Primele desfasoara in perioada octombrie-februarie și a doua decurge din februarie până în iunie. Fiecare universitate va varia în lista sa specific, dar cel mai rămânem la acest program de bază. Spania foloseste un sistem universitar de stat, care permite studenții internaționali pentru a primi aceleași rate scăzute de școlarizare ale studenților spanioli. Pentru formarea nivel de absolvent, costul va depinde de numărul de credite ale programului. Costul este între 960 și 1.800 de euro, în funcție de numărul de credite, iar acest lucru este stabilit de către guvern. Studenții au acces la servicii medicale gratuite în timp ce studia în Spania, care este un beneficiu de a alege această țară pentru studii MBA.Durata de un program de MBA în Spania vor varia în funcție de programul de elev 's. Studenții care pot studia cu normă întreagă poate finaliza programul într-un an, dar altele care au nevoie să pătrundă în studiile lor de a lucra sau se bucure de cultura Spaniei poate dura doi sau mai mulți ani pentru a finaliza gradul lor de MBA. Indiferent, odată gradul este complet, o diplomă de MBA spaniol este un avantaj excelent pentru cei care caută să lucreze în afaceri în întreaga lume vorbitoare de limbă spaniolă și mare parte din Europa. Acest grad deschide usa la posturi superioare de conducere de nivel și de conducere. De asemenea, este un grad valoros pentru antreprenorii care sunt în căutarea pentru o margine care acestea își dezvolte propriile afaceri. La absolvire, studenții sunt adesea luate în considerare pentru promoții și creșterile salariale, și cei care nu sunt în prezent de lucru va găsi perspective de locuri de muncă mai bune, din cauza formării lor suplimentare.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  416
 • Ponderea utilităților

  42
 • Abonament la internet

  33
 • Transport local

  34

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  8
 • Bilet de cinema

  8
 • Pint de bere locală

  3

Despre Spania

Spania, care sta pe Marea Mediterană, în Peninsula Iberică, este una dintre destinațiile turistice europene 's cele mai populare. Bogat istoria și cultura vibrant al Spaniei este chestii de legende. Cu toate acestea, nu este doar un loc pentru turisti pentru a petrece timp vizionarea lupte de tauri și lounging pe plajă. Spania este, de asemenea lider în dezvoltarea energiei regenerabile și oferă o cultură și stil de viață cosmopolit, care este invidiata de mare parte a Europei. Țară 's sistem de educație este, de asemenea, bine primit, iar oamenii care se pregătesc să studieze de afaceri vor găsi multe oportunități pentru studenții internaționali în marile orașe din Spania.

Cerințe pentru Viză

Pentru studenții din afara UE/SEE sau Elveția care doresc să participe la un schimb de studenți, să efectueze cercetări sau formare sau să lucreze ca stagiar neremunerat sau voluntar în Spania pentru mai mult de trei luni.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viză de student (tip D)

Preț și valută

EUR 160

Prețurile pentru o viză de student în Spania sunt în jur de 160 EUR. Taxa de solicitare a vizei poate fi modificată în orice moment.

Cine poate solicita viza?

Cetățenii din UE/SEE sau Elveția nu au nevoie de viză de student, indiferent de durata șederii lor în Spania. Studenții UE/SEE/Elveția nu au nevoie de viză pentru a locui în Spania, dar vor trebui să se înregistreze la autoritățile locale și să obțină un certificat de rezidență.

Cetățenii tuturor celorlalte țări necesită o viză de student dacă intenționează să stea și să studieze mai mult de 90 de zile în Spania. Această viză este acordată acelor studenți care au fost deja acceptați pentru admitere de către un institut de învățământ recunoscut din Spania.

Unde puteți face cererea?

consulatul sau ambasada Spaniei

Puteți solicita o viză de studiu la consulatul sau ambasada Spaniei din țara dvs. de origine.

website:http://www.exteriores.gob.es/Portal/en/ServiciosAlCiudadano/Paginas/EmbajadasConsulados.aspx

Cum se face cererea?

Înainte de a putea aplica pentru o viză de studiu, trebuie să găsiți un curs sau un program la o instituție recunoscută oficial din Spania. Apoi, va trebui să obțineți o confirmare oficială de la organizație care să precizeze că ați fost acceptat la curs sau program, sub forma unui certificat sau a unei scrisori de acceptare. Odată ce aveți acest lucru, puteți contacta ambasada sau consulatul Spaniei din țara dvs. de origine și puteți solicita o viză de student.

Exact ceea ce este necesar poate varia de la consulat la consulat, dar, în general, va trebui să vă prezentați pașaportul, precum și următoarele:

 • detalii despre studiul, formarea sau cercetarea pe care o veți face în Spania, inclusiv orele de studiu pe săptămână (cel puțin 20);
 • dovada că aveți asigurare medicală;
 • un certificat medical care să confirme că nu aveți nicio boală care ar impune să fiți în carantină;
 • dovada că aveți fonduri pentru a vă sprijini pe durata șederii dumneavoastră în Spania (de exemplu, detalii despre bursă, o bancă spaniolă care prezintă fonduri suficiente sau scrisoare de la părinți/tutori care își asumă întreaga responsabilitate financiară);
 • informații despre locul în care veți locui;
 • un certificat de cazier judiciar eliberat în ultimii cinci ani de autoritățile relevante din țara dumneavoastră de origine.

Dacă stați în Spania mai mult de șase luni pentru a studia, trebuie să solicitați un permis de ședere pentru studenți în termen de 30 de zile de la intrarea în Spania. Aplicați pentru aceasta la Oficiul local pentru străini (Oficina de Extranjeros) sau la o secție de poliție. Cardul este valabil un an și îl puteți reînnoi în fiecare an timp de cinci ani atâta timp cât vă continuați studiile.

Când trebuie să aplicați?

Va trebui să solicitați viza între două și trei luni înainte de a intenționa să călătoriți în Spania pentru a avea timp să procesați cererea.

În general, o viză de student în Spania este acordată pentru întreaga durată a cursului de studii. Vă puteți reînnoi viza de student pentru a vă extinde studiile sau pentru a urma un nou curs de studii în Spania. Nu încercați să depuneți cererea pentru viză de student cu mai mult de patru luni înainte sau cu mai puțin de 7 săptămâni înainte de data plecării, altfel cererea nu va fi acceptată.

Dacă studiile dumneavoastră în Spania durează mai mult de șase luni, trebuie să solicitați un permis de ședere pentru studenți care durează un an. Permisul de ședere pentru studenți trebuie reînnoit în fiecare an.

Timp de procesare

Oportunități de lucru

Permisul de ședere spaniol vă dă dreptul să lucrați fie cu normă parțială, fie într-o poziție temporară, atâta timp cât nu folosiți banii câștigați pentru a vă întreține cât timp vă aflați în Spania. Ai voie să lucrezi până la 20 de ore pe săptămână în timp ce studiezi, atâta timp cât nu interferează cu studiile tale. Firma care te angajează va trebui să obțină un permis de muncă pentru tine de la Oficiul pentru Străini. Contractul dumneavoastră de muncă nu poate depăși durata vizei de studii.

Dacă veți efectua un stagiu ca parte a cursului pentru care v-a fost acordat permisul de ședere, nu aveți nevoie de un permis de muncă.

Ore pe săptămână

20

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Iată câteva dintre motivele pentru care o viză de student în Spania poate fi refuzată:

 • Acțiuni penale trecute sau actuale
 • Explicație insuficientă pentru scopul și circumstanțele șederii planificate
 • Mijloace de subzistență insuficiente
 • Asigurare de călătorie invalidă
 • Lipsa de a prezenta dovada de cazare
 • Situație nefavorabilă a vizei Schengen - Nerespectarea în prealabil a limitărilor Vizei Schengen (de exemplu, ședere în depășire în Spațiul Schengen, nerespectarea itinerariului de călătorie prezentat – prin omiterea pentru a rămâne în principal în țara principală de destinație din Spațiul Schengen și așa mai departe).