Keystone logo
Spania

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Spania 2023

Numărul de instituții: 256
  • Barcelona, Spania

  Colegiul Universitar EUROAULA este o instituție înființată în anul 1987 și specializată în formarea în turism. Din 1997, EUROAULA este afiliată la Universitatea din Girona, oferind Licența în Turism, Dubla Licență în Turism și Ospitalitate Internațională și Management Turistic, precum și diplome de master și postuniversitar. Prin urmare, acele studii universitare sunt în întregime oficiale și recunoscute.

  • Barcelona, Spania

  De-a lungul istoriei noastre de 20 de ani ca instituție de învățământ, fiecare pas pe care l-am făcut la Zigurat Global Institute of Technology a fost acela de a evolua. Zigurat a fost una dintre primele construcții mesopotamiene și simbolizează mai bine decât orice altceva istoria ingineriei, arhitecturii, cunoștințelor și transformării tehnologice care ne reprezintă.

  • Barcelona, Spania
  • Zürich, Elveţia

  Swiss School of Business Research oferă excelență academică cu calitate elvețiană studenților noștri care aplică din întreaga lume pentru a urma diplome inovatoare de licență, master și doctorat. Oferim numeroase beneficii și oportunități de creștere și dezvoltare, într-un mediu internațional dinamic, în care studenții pot sărbători diversitatea interculturală și stilurile inovatoare de predare.

  • Madrid, Spania

  CUNEF este o universitate privată recunoscută prin Legea 6/2019, din 27 martie, a Comunităţii Madrid. Principalele elemente inspiratoare ale CUNEF Universidad sunt specializarea predării și cercetării, excelența și internaționalizarea.

  • Madrid, Spania

  Combinația metodologiei menționate mai sus împreună cu organizarea de evenimente legate de programul de formare precum transmisiile pe TwitchTv sau livrarea de practici pe GitHub, se alătură două caracteristici fundamentale și exclusive ale ITTI: posibilitatea de a putea fi certificat oficial de către producător datorită Bootcamp-urilor noastre și, în consecință, unei echipe de profesori acreditate și susținute de producătorii menționați pe lângă experiența lor profesională remarcabilă ca repere în sector.

  • Salamanca, Spania

  UPSA, născută în 1940, este Universitatea Conferinței Episcopale Spaniole. Este nonprofit, iar vocația sa culturală și serviciul progresului social constituie esența activității sale zilnice, desfășurată întotdeauna cu un spirit deschis și incluziv.

  • Madrid, Spania

  ESIE se constituie ca școală de afaceri a distinsului CES Cardenal Cisneros, fondată cu scopul de a reinventa modelul educațional cu o metodologie flexibilă și inovatoare, făcându-l și mai accesibil din punct de vedere al resurselor și al timpului.

  • Madrid, Spania

  Pregătește-te pentru o experiență plină de satisfacții pe care o vei aminti pentru totdeauna. A studia la EAE este o călătorie de transformare pe care o împărtășești cu colegii de clasă din întreaga lume, participând la o gamă largă de activități în afara clasei, înconjurat de stimuli constanti.

  • Madrid, Spania

  UNED este cea mai mare universitate publică din Spania atât ca număr de studenți, cât și ca ofertă academică, precum și cel mai mare campus din Europa și este dedicată, de 50 de ani, universalizării învățământului superior de calitate printr-un model de predare online și mixtă. lider în sectorul său.

  • Madrid, Spania

  Atingeți-vă obiectivele de vânzări fără a fi nevoie să acordați reduceri sau să vă urmăriți clienții. Aflați ce greșeli ați putea face și cei 7 pași ai metodologiei de vânzări utilizate de mii de antreprenori și vânzători din întreaga lume.

  • Majadahonda, Spania

  Formato Educativo Business School este societatea cu răspundere limitată organizatoare a Executive MBA engleză. Oferă Platforma Online, propria Metodologie și personal didactic. Educational Format comercializează acțiuni de e-learning și predă MBA și seminarii postuniversitare în cadrul învățământului superior.

  • Miami, Statele Unite ale Americii
  • Madrid, Spania

  Colegiul de Afaceri se numără printre cele 5% dintre școlile de afaceri de elită din întreaga lume acreditate de AACSB International - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business. Colegiul primește, de asemenea, note mari pentru programele sale de licență și postuniversitare, precum și pentru productivitatea cercetării facultății, de către organizații influente de clasamente din întreaga lume.

  • Barcelona, Spania
  • Kuala Lumpur, Malaysia

  CodeOp este o școală de tehnologie care oferă cursuri pentru femei, persoane trans și non-binare (femei+). Suntem dedicați schimbării culturii tehnologiei și ne concentrăm pe a oferi comunității noastre sprijinul și formarea de care au nevoie pentru a deveni lideri în domeniul lor.

  • Barcelona, Spania

  Facultatea de Educație Socială și Asistență Socială Pere Tarrés este integrată, împreună cu alte zece instituții, în Universitatea Ramon Llull. Universitatea Ramon Llull (URL), cu sediul în Barcelona, este o universitate privată non-profit inspirată de valori umaniste și creștine, care urmărește să îndeplinească un serviciu public. Misiunea principală a URL este de a oferi o educație de calitate, centrată pe persoană, care să răspundă nevoilor societății.

  • Godella, Spania

  MARch Valencia este o școală postuniversitară asociată cu Universitatea Europeană, care oferă diferite programe de arhitectură și design. Metoda de predare predată se bazează pe relația dintre lumea academică și cea profesională, urmărind să construiască punți între cele două cu scopul de a crește șansele de succes profesional pentru studenții noștri.