Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Spania 2023

Numărul de instituții: 281
  • Zürich
  • Barcelona

  Swiss School of Business Research oferă excelență academică cu calitate elvețiană studenților noștri care aplică din întreaga lume pentru a urma diplome inovatoare de licență, master și doctorat. Oferim numeroase beneficii și oportunități de creștere și dezvoltare, într-un mediu internațional dinamic, în care studenții pot sărbători diversitatea interculturală și stilurile inovatoare de predare.

  • Madrid

  CUNEF este o universitate privată recunoscută prin Legea 6/2019, din 27 martie, a Comunităţii Madrid. Principalele elemente inspiratoare ale CUNEF Universidad sunt specializarea predării și cercetării, excelența și internaționalizarea.

  • Madrid
  • Barcelona

  Combinația metodologiei menționate mai sus împreună cu organizarea de evenimente legate de programul de formare precum transmisiile pe TwitchTv sau livrarea de practici pe GitHub, se alătură două caracteristici fundamentale și exclusive ale ITTI: posibilitatea de a putea fi certificat oficial de către producător datorită Bootcamp-urilor noastre și, în consecință, unei echipe de profesori acreditate și susținute de producătorii menționați pe lângă experiența lor profesională remarcabilă ca repere în sector.

  • Salamanca

  UPSA, născută în 1940, este Universitatea Conferinței Episcopale Spaniole. Este nonprofit, iar vocația sa culturală și serviciul progresului social constituie esența activității sale zilnice, desfășurată întotdeauna cu un spirit deschis și incluziv.

  • Madrid

  ESIE se constituie ca școală de afaceri a distinsului CES Cardenal Cisneros, fondată cu scopul de a reinventa modelul educațional cu o metodologie flexibilă și inovatoare, făcându-l și mai accesibil din punct de vedere al resurselor și al timpului.

  • Madrid

  Pregătește-te pentru o experiență plină de satisfacții pe care o vei aminti pentru totdeauna. A studia la EAE este o călătorie de transformare pe care o împărtășești cu colegii de clasă din întreaga lume, participând la o gamă largă de activități în afara clasei, înconjurat de stimuli constanti.

  • Madrid

  UNED este cea mai mare universitate publică din Spania atât ca număr de studenți, cât și ca ofertă academică, precum și cel mai mare campus din Europa și este dedicată, de 50 de ani, universalizării învățământului superior de calitate printr-un model de predare online și mixtă. lider în sectorul său.

  • Madrid

  Atingeți-vă obiectivele de vânzări fără a fi nevoie să acordați reduceri sau să vă urmăriți clienții. Aflați ce greșeli ați putea face și cei 7 pași ai metodologiei de vânzări utilizate de mii de antreprenori și vânzători din întreaga lume.

  • Majadahonda

  Formato Educativo Business School este societatea cu răspundere limitată organizatoare a Executive MBA engleză. Oferă Platforma Online, propria Metodologie și personal didactic. Educational Format comercializează acțiuni de e-learning și predă MBA și seminarii postuniversitare în cadrul învățământului superior.

  • Miami
  • Madrid

  Colegiul de Afaceri se numără printre cele 5% dintre școlile de afaceri de elită din întreaga lume acreditate de AACSB International - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business. Colegiul primește, de asemenea, note mari pentru programele sale de licență și postuniversitare, precum și pentru productivitatea cercetării facultății, de către organizații influente de clasamente din întreaga lume.

  • Barcelona
  • Kuala Lumpur

  CodeOp este o școală de tehnologie care oferă cursuri pentru femei, persoane trans și non-binare (femei+). Suntem dedicați schimbării culturii tehnologiei și ne concentrăm pe a oferi comunității noastre sprijinul și formarea de care au nevoie pentru a deveni lideri în domeniul lor.

  • Barcelona

  Facultatea de Educație Socială și Asistență Socială Pere Tarrés este integrată, împreună cu alte zece instituții, în Universitatea Ramon Llull. Universitatea Ramon Llull (URL), cu sediul în Barcelona, este o universitate privată non-profit inspirată de valori umaniste și creștine, care urmărește să îndeplinească un serviciu public. Misiunea principală a URL este de a oferi o educație de calitate, centrată pe persoană, care să răspundă nevoilor societății.

  • Godella

  MARch Valencia este o școală postuniversitară asociată cu Universitatea Europeană, care oferă diferite programe de arhitectură și design. Metoda de predare predată se bazează pe relația dintre lumea academică și cea profesională, urmărind să construiască punți între cele două cu scopul de a crește șansele de succes profesional pentru studenții noștri.

  • Madrid

  Din soliditatea și prestigiul instituțiilor care susțin Advantere, scopul său este să regândească și să definească managementul și educația liderilor de care organizațiile și societatea au nevoie astăzi și de mâine. Scopul său este de a însoți tinerii și profesioniștii în dezvoltarea lor ca indivizi și ca cei mai buni oameni pentru ceilalți și pentru lume. O lume radical diferită de cea pe care o cunoaștem, în care schimbarea depășește capacitatea umană de a se adapta, cu reguli noi care nu sunt încă scrise, o lume în care toți trebuie neapărat să ne angajăm să o facem mai echitabilă, mai durabilă și chiar regenerează-l.

  • Santander
  • Paris

  Se spune că practica face perfectă. La CESINE va oferim o experienta educationala de calitate caracterizata prin profesionalism si insotirea unui profesor activ. Pedagogia noastră pragmatică asigură o tranziție lină și de succes către lumea muncii. De aceea metoda CESINE se remarcă prin eficiența sa în formarea tinerilor profesioniști. Aceasta este și va face întotdeauna parte din filosofia noastră.