Keystone logo
Spania

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Spania 2023

Numărul de instituții: 270
  • Santander, Spania

  Impulsați de creativitatea intelectuală și gândirea critică din 1932, studenții de la UIMP și-au extins orizonturile și au contribuit la avansarea lumii. Misiunea noastră este să promovăm cultura și știința, să promovăm relațiile internaționale și interregionale, schimburile științifice și culturale, precum și să desfășurăm activități de cercetare avansată și specializată. Cursurile de vară sunt un punct culminant al activităților noastre academice în curs și ne fac un centru universitar de pionier în Spania. Santander este baza academică tradițională, deși multe alte activități sunt organizate și desfășurate în celelalte campusuri ale noastre. Mai mult, universitatea este un pionier în Spania în organizarea de cursuri de limbă și cultură spaniolă pentru străini. De asemenea, organizăm cursuri de imersiune în limba engleză pentru studenți și profesori de limbă, în colaborare cu Ministerul Educației și VET. În plus, predăm programe oficiale postuniversitare în conformitate cu Spațiul european al învățământului superior, care duc la diplome de master și doctorat acreditate în Spania. La rândul nostru, oferim programe postuniversitare acreditate specifice UIMP.

  • Valencia, Spania

  ValgrAI (Școala Absolventă și Rețeaua de Cercetare a Inteligenței Artificiale din Valencia) este o fundație non-profit formată din Generalitat Valenciana, cele cinci universități publice din Regiunea Valencia (UV, UPV, UA, UJI și UMH) și companii, coordonează AI formare și cercetare în Comunitatea Valenciana pentru a răspunde nevoilor tehnologice ale companiilor și pentru a promova crearea de noi talente în inteligența artificială (IA) pentru a reînnoi modelul de producție al regiunii Valenciane.

  • Rotterdam, Ţările de Jos
  • Bilbao, Spania
  • + 5 Mai mult

  Universitatea Europeană a Orașelor Post-Industriale (UNIC) a fost înființată în 2020 cu scopul de a oferi o educație incluzivă pentru o nouă generație de studenți. O alianță de 10 universități europene cu sediul în orașe post-industriale și finanțată de Comisia Europeană, lucrează mână în mână cu instituțiile orașului pentru a se asigura că problemele urbane se alimentează în predare și cercetare într-o manieră accesibilă și incluzivă pentru toți cursanții. Alianța lansează primul master în comun în 2023 și caută studenți care vor avansa în transformările post-industriale ale orașelor lor și vor deveni absolvenți cu înaltă calificare în noi discipline științifice care să răspundă nevoilor economiei în schimbare din Europa și din jur. lumea.

  • Alcoi, Spania
  • Gandia, Spania
  • + 1 Mai mult

  Universitat Politècnica de València este cea mai bună universitate tehnologică spaniolă din Spania, conform Academic Ranking of World Universities (ARWU), cunoscut sub numele de clasamentul Shanghai. În prezent, are 25.400 de studenți, 3.600 de profesori și cercetători și 1.400 de profesioniști din administrație și servicii, repartizați între cele trei campusuri situate în orașele Alcoy, Gandia și Valencia. UPV predă 40 de grade și 13 grade duble; 90 de diplome de master și dublu master universitar și 30 de programe de doctorat. 72% dintre studenții UPV lucrează deja la un an de la terminarea studiilor. Și asta se datorează în mare parte stagiilor în companii, care sunt plătite. Instituția menține peste o mie de acorduri care permit schimbul de studenți cu alte universități europene și latino-americane, SUA, Canada, Australia, China sau Japonia. Este al șaselea din Europa în Erasmus primit, dintr-un total de 4.500 de instituții care participă la program. În cei peste 50 de ani de istorie, UPV a produs aproximativ 145.000 de publicații științifice. Este liderul național în numărul de brevete și una dintre instituțiile academice spaniole care obține cele mai multe venituri din activitatea sa de cercetare.

  • Poitiers, Franţa
  • Iași, România
  • + 5 Mai mult

  Campusul European al Universităților Orașe (EC2U) este o alianță multiculturală și multilingvă, formată din șapte universități de lungă durată, conduse de educație și cercetare, implicate la nivel local și global din patru regiuni diverse ale Uniunii Europene: Universitatea din Coimbra, Universitatea din Iași, Universitatea din Jena, Universitatea din Pavia, Universitatea din Poitiers (coordonator), Universitatea din Salamanca și Universitatea din Turku. Ambiția Alianței este de a dezvolta un spațiu inovator care să permită mobilității să circule liber între cele șapte universități și orașe asociate.

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 Mai mult

  Un consorțiu de universități europene a dezvoltat un nou și inovator program paneuropean EUMaster4HPC, care se concentrează pe soluții de înaltă performanță. EUMaster4HPC reunește principalii jucători din educația HPC din Europa pentru a pregăti următoarea generație de experți HPC cu înaltă calificare și talent pentru a conduce transformarea digitală europeană. EUMaster4HPC se bazează pe curriculum inovator și paradigme de predare, excelență academică, experți HPC de talie mondială, acces la centre de supercalculare și sprijin puternic din industrie.

  • Barcelona, Spania

  Swiss School of Management Barcelona este o școală internațională de afaceri care oferă studii BBA, MBA și doctorat. Cu peste 20 de instituții partenere din întreaga lume, SSM Barcelona permite studenților săi să călătorească și să petreacă câteva luni cu școlile sale partenere, ca parte a programului său de internaționalizare. Studenții pot experimenta diferite modalități de învățare, activități de imersiune culturală și interacțiune directă cu studenți și membri ai facultății din medii culturale diferite.

  • Barcelona, Spania

  LABASAD este o școală de artă și design online de top, situată în inima Barcelonei, Spania. Oferim programele noastre de master prin formatul nostru revoluționar ONLIVE, astfel încât să puteți studia oricând și oriunde doriți! Toate programele noastre sunt 100% online și live, deci suntem o școală online, dar cu suflet față în față.

  • Sitges, Spania

  IAB este o instituție europeană de top pentru artele spectacolului, care pregătește artiștii pentru scena mondială într-un mediu de învățare intens, bazat pe studio. Toată predarea este în limba engleză și oferim pregătire profesională de cel mai înalt standard într-o varietate de domenii, inclusiv: actorie (BA Hons) Dans comercial (BA Hons) Dans (Foundation, BA Hons) Teatru muzical (Foundation, BA Hons) Masters ( Specializări de actorie, teatru muzical și coregrafie) Situat în frumosul oraș de pe plajă Sitges, Barcelona, IAB este o organizație cu adevărat internațională și dinamică, cu studenți din peste 50 de naționalități. Toate cursurile sunt orientate spre pregătirea absolvenților pentru cariere ca interpreți profesioniști în domeniul ales de ei, iar cursurile noastre de licență și master sunt validate de Universitatea Liverpool John Moores (LJMU) din Regatul Unit, care este organismul nostru de acordare.

  • La Rochelle, Franţa
  • Athens, Grecia
  • + 4 Mai mult

  EU-CONEXUS - Universitatea Europeană pentru Sustenabilitate Urbană de coastă inteligentă este un parteneriat puternic între nouă universități care dezvoltă știința și inovarea într-un centru de excelență în domeniul durabilității costiere urbane inteligente (SmUCS). EU-CONEXUS - Universitatea Europeană pentru Sustenabilitate Urbană de Coastă Inteligentă promovează valorile europene comune și o identitate europeană consolidată prin reunirea unei noi generații de europeni, care pot coopera și lucra în cadrul diferitelor culturi europene, în diferite limbi și peste granițe.

  • Madrid, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 1 Mai mult

  ESERP, cu peste treizeci și cinci de ani de experiență, se caracterizează prin metodologia sa remarcabilă și inovația constantă. Poziționată ca una dintre cele mai bune cinci școli de afaceri din țară, cu sediul central în Barcelona, Madrid și Mallorca, oferă o gamă de cursuri care include Master și MBA în domeniile Marketing, Management, Lux, Resurse Umane, Comunicare Corporativă, Finanțe și Relații Internaționale. ESERP a devenit un punct de întâlnire pentru studenții naționali și internaționali care a permis a peste 41.000 de studenți să-și dezvolte talentul în lumea afacerilor. - Speakeri cheie Învață de la cei cu experiență. Difuzorii eserp au un istoric solid, care îi face să fie profesioniști de referință în domeniul lor de specializare. - Învățare lichidă O experiență de antrenament captivantă. Explorează cazuri reale de afaceri prin utilizarea tehnologiilor și simulărilor, combinând tehnologii și simulări, combinând medii online și offline. Training flexibil pentru a-ți dezvolta competențele electronice - Soft skills Adaptare la schimbare, leadership, viziune strategică. Unele dintre abilitățile soft pe care Forumul Economic Mondial le consideră esențiale, le încorporăm în programele noastre în cadrul metodologiei Skill stacking. - Dezvoltare profesională Care sunt obiectivele dumneavoastră profesionale? Prin sesiuni de mentorat și coaching, vă însoțim și vă sfătuim să vă proiectați planul de carieră sau să îl reorientați. Sau chiar să începi să-ți construiești brandul personal. Rețea: construiți o rețea valoroasă de contacte. O oportunitate de a intra în contact cu profesioniști din alte sectoare, dar care sunt legați de aria ta profesională.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Ţările de Jos
  • + 8 Mai mult

  IE University este o universitate internațională de top din Spania, cu campusuri în Madrid și Segovia. Recunoscută ca una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din lume, IE formează lideri care conduc inovarea și schimbarea în organizații, oferind un mediu de învățare în care tehnologiile și diversitatea joacă un rol cheie în promovarea viziunii globale, a mentalității antreprenoriale și a unei abordări umaniste.

  • Vitoria-Gasteiz, Spania
  • Leioa, Spania
  • + 1 Mai mult

  Misiunea noastră este să hrănim o populație iluminată, oferind educație și formare de calitate bazate pe cunoștințe, inovație și echitate. Ca instituție publică, suntem finanțați de comunitate, iar atât taxele, cât și serviciile depind doar într-o mică măsură de studenți: universitatea noastră este deținută de toți, deschisă tuturor. Susținem acceptarea alterității și includerea tuturor membrilor dincolo de discrepanțe de orice fel.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Spania

  Universitatea din Las Palmas de Gran Canaria este o universitate publică care are o gamă largă de grade în toate domeniile majore de cunoaștere și la toate nivelurile (diplome, masterate și doctorate). Strategia noastră este orientată spre inovație, calitate și internaționalizare, implicându-ne îndeaproape în societatea locală.

  • Barcelona, Spania

  Colegiul Universitar EUROAULA este o instituție înființată în anul 1987 și specializată în formarea în turism. Din 1997, EUROAULA este afiliată la Universitatea din Girona, oferind Licența în Turism, Dubla Licență în Turism și Ospitalitate Internațională și Management Turistic, precum și diplome de master și postuniversitar. Prin urmare, acele studii universitare sunt în întregime oficiale și recunoscute.