Keystone logo
Teritoriile Palestiniene

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Teritoriile Palestiniene 2023

Numărul de instituții: 4
  • Abu Dis

  Al-Quds University , înființată în 1984, este o universitate palestiniană și singura universitate din lume situată pe un zid de separare. Campusul principal al Universității este situat în Abu Dis, cu alte patru campusuri în Ierusalim, Sheikh Jarrah, Beit Hanina și Rammalh (al-Bireh). Al-Quds University oferă învățământ superior și servicii comunitare în zona Ierusalimului, precum și în orașele vecine, sate și tabere de refugiați din Cisiordania.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 Mai mult

  Stafford fost format în 1993, în Emiratele Arabe Unite, cu unica intenție de a oferi asistență educației la distanță profesioniștilor de afaceri din Orientul Mijlociu pentru a obține calificări recunoscute la nivel internațional de bună calitate, care le-ar marca ca manageri serioși și să-și promoveze cariera. Începând cu 7 studenți în 1993, peste un deceniu mai târziu, suntem implicați cu o medie de 1000 de studenți pe an, urmând învățământ la distanță. Toți sunt manageri ocupați cu minte serioasă care dovedesc lumii că înseamnă să reușească. Stafford este concentrat pe asistența profesioniștilor cu normă întreagă în afaceri cu învățare la distanță de calitate pentru a-și accelera cariera printr-un studiu independent. Stafford lucrează în Orientul Mijlociu și în regiunea Levant oferind învățare la distanță Executive MBA, doctorate, BA, diplome și multe altele. Ne mândrim cu angajamentul nostru față de succesul academic și de afaceri al studenților noștri, de relațiile noastre excelente cu universitățile noastre din Marea Britanie, de integritatea noastră și de calitatea înaltă a personalului nostru de suport academic și administrativ.

  • Hebron

  “Palestine Polytechnic University” in Hebron is a Palestinian public university that is committed to the laws of the Palestinian Ministry of Higher Education and Scientific Research.

  • Hebron

  The idea of establishing a university in the city of Hebron became firmly-established in the minds of a group of its enlightened citizens headed by the late his Eminence Sheikh Mihammad ‘Ali Al-Ja’bari.