Keystone logo
Thailanda

Studiu MBA în Thailanda 2024

Studiază în Thailanda

Studenții care studiază afaceri în Thailanda va fi capabil să găsească mai multe universități care oferă programe în limba engleză. Acest lucru poate fi un avantaj de a studia în țară, deoarece oferă studenților șansa de a urmări un grad într-o țară din Asia fără a fi nevoie de a învăța și de a stăpâni o altă limbă străină. Un masterat de Business Administration poate lua fie unul sau doi ani în Thailanda, în funcție de programul ales, școala și dacă studiile de studenți pe bază de full sau part-time. Thailanda oferă numeroase beneficii pentru studenții care desfășoară un program internațional de MBA. În primul rând, costul scăzut de trai ajută compensa costurile de gradul. Elevii vor găsi că este destul de accesibil de a trăi în Thailanda în timp ce urmăresc programului de gradul lor. Ei primesc, de asemenea, șansa de a studia într-o țară cu plaje frumoase și un climat tropical, în mijlocul Asiei.În timp ce costul pentru a participa la universitate în Thailanda vor varia în funcție de ceea ce aleg să studieze, costuri reduse de școlarizare sunt unul dintre avantajele de a studia aici. Adauga low-cost de locuințe și ai o oportunitate accesibile pentru studiu. Thai Anul universitar este rupt în două semestre, care se deplasează din iunie până în octombrie și din noiembrie până în martie. O sesiune de vară opțional este disponibil din luna martie până în iunie. După absolvire, studenții care primesc un MBA în Thailanda, nu putea găsi că acestea sunt brusc mai de dorit pentru potențialii angajatori. Cu toate acestea, ei vor găsi că ei sunt capabili să se deplaseze până în pozițiile lor curente mai ușor. Ele pot, de asemenea, constată că acestea sunt mai atractive ca un potențial închiriere de companii din Bangkok și alte părți ale Asiei.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  330
 • Ponderea utilităților

  21
 • Abonament la internet

  15
 • Transport local

  28

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  5
 • Bilet de cinema

  6
 • Pint de bere locală

  2

Despre Thailanda

Regatul Thailanda este țara care a fost odată cunoscut sub numele de Siam. Acest lucru peninsulă în Asia de Sud-Est este marginita de Lao, Birmania, Malaezia și Golful Thailandei. Cunoscut pentru capitala sa, Bangkok, care este hub economic, precum și pentru populația sa diversă, Thailanda a cunoscut o creștere economică puternică în ultimele decenii. De asemenea, este cunoscut pentru calitatea sa excelentă de viață, cu un cost redus de trai si clima frumos care fac trăiesc în țară un adevărat bucurie. Astăzi, elevii pot beneficia de costul scăzut de trai și costul de educație în Thailanda, se urmeze studii în țară.

Cerințe pentru Viză

Viză de non-imigrare ED (educație) - Acest tip de viză se eliberează solicitanților care doresc să studieze, să participe la un seminar, o sesiune de formare sau un stagiu în Thailanda.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viză de non-imigrare ED (educație)

Preț și valută

USD 80

Prețul vizei de student depinde de țară și poate fi în jur de 80 USD. Taxa poate fi supusă modificării.

Viza poate fi plătită doar în numerar fie la ambasadă, fie trimițând prin poștă suma necesară. Prețul vizei depinde dacă este o viză cu intrări simple sau multiple. Taxele variază de la o țară la alta, în funcție de monedă.

Cine poate solicita viza?

Pentru a studia în Thailanda, toți străinii trebuie să solicite o viză de student.

Vă rugăm să rețineți: pentru a deține o viză de student, trebuie să urmați cel puțin trei cursuri în Thailanda. Totuși, este recomandat să urmați patru cursuri, astfel încât să aveți dovezi solide ale studiilor dvs. în Thailanda.

Unde puteți face cererea?

Ambasada sau Consulatul General Thailandei

Trebuie să solicitați o viză numai la Ambasada sau Consulatul General al Thailandei din țara de domiciliu/reședință sau la Ambasada Thailandei desemnată.

Dacă vă aflați în Thailanda cu o viză de turist de 60 de zile, vă puteți schimba viza fără a părăsi țara în primele 30 de zile ale vizei - celelalte 30 de zile ar putea fi necesare pentru procesarea vizei ED de non-imigrant. În orice caz, viza de turist trebuie să fie valabilă pentru cel puțin 21 de zile. Dacă nu, va trebui să părăsești Thailanda pentru a aplica pentru o viză din străinătate. Laos, Cambodgia, Malaezia și Singapore sunt opțiunile din apropiere pentru a face acest lucru.

website:

Cum se face cererea?

De obicei, vi se cere să prezentați următoarele documente atunci când solicitați o viză de student:

 • Pașaport sau document de călătorie cu valabilitate nu mai puțin de 6 luni
 • Formularul de cerere de viză complet completat
 • Fotografie recentă (4 x 6 cm) a solicitantului
 • Scrisoare de recomandare adresată Consulatului
 • Scrisoare de acceptare din partea institutului/organizației academice în cauză
 • Pentru cei care doresc să studieze într-o instituție privată, sunt necesare o scrisoare oficială din partea Ministerului Educației din Thailanda sau a altor sub-autorități în cauză, care să aprobe înscrierea studenților străini și o copie a certificatului de înregistrare al institutului academic în cauză.
 • Dosarul academic și codul de student (dacă studiază în prezent)
 • Pentru cei care doresc să participe la seminarii, sesiuni de formare sau stagii, este necesară și o scrisoare de recomandare din partea organizației în cauză adresată Consulatului.

Trebuie să vă validați viza în primele 90 de zile în țară, indiferent de tipul de viză.

Când trebuie să aplicați?

Va dura cel puțin patru zile lucrătoare pentru ca ambasada să vă proceseze cererea după ce vi le aduceți. Acest lucru variază de la țară la țară, așa că consultați ambasada sau consulatul thailandez din propria țară pentru mai multe informații.

Viza de student este valabilă 3 luni. Deținătorii acestei vize pot solicita o prelungire a șederii la Oficiul Biroului pentru Imigrări și li se poate acorda o astfel de prelungire pentru o perioadă de un an de la data primei intrări în Thailanda.

Indiferent de cât timp stai în Thailanda, trebuie să anunți Biroul pentru Imigrări la fiecare 90 de zile și să le spui adresa ta actuală. Este un formular simplu pe care trebuie să îl completați și nu există nicio taxă.

Timp de procesare

4 Days

Oportunități de lucru

Nu aveți voie să lucrați când vă aflați în Thailanda cu o viză de student. Dacă obțineți un loc de muncă oficial cu viza corespunzătoare și permis de muncă, puteți studia și cu această viză, dar nu invers.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Solicitarea dvs. de viză poate fi respinsă, printre altele, dacă nu urmați un număr necesar de cursuri sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.