Keystone logo
Turcia

Studiu MBA în Turcia 2024

Studiază în Turcia

Câștigul salarial un grad de afaceri în Turcia Turcia "sistem e de învățământ superior oferă doi ani (asociat 's), patru ani (licență ' s) sau șase ani (Master 's) grade cu posibilitatea de a urmări o bază de cercetare- doctorat. Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză poate fi solicitat de anumite universități pentru a finaliza un an suplimentar de studiu pregătitor limba engleză înainte de înscrierea într-un program de studii sau trece un "examen scutire " dă dovadă de competență în limba engleză. Peste 800 de colegii și universități funcționează în Turcia, cu majoritatea dintre ei situate în Istanbul, Ankara și Izmir, cele trei mari orașe Turciei 's. Consiliul Învățământului Superior reglementează învățământul terțiar în Turcia și oferă finanțare pentru instituțiile publice. Standardele educaționale variază între universități turcești, cu unele comparabile cu universități din lume de top din SUA si Europa.Elevii de afaceri care urmăresc un maestru 's grad Turcia va întâlni programe considerate "fără teza " sau "cu teza ". Acest lucru înseamnă pur și simplu că nici un proiect teză sau termen este necesar pentru a câștiga un grad, împreună cu finalizarea tuturor cursurilor de program. Taxe de școlarizare de scolarizare este foarte accesibil în Turcia, în special la universitățile publice care sunt finanțate de guvern. Costurile de școlarizare universitare publice sunt stabilite de către guvernul turc înainte de începerea unui an universitar astfel încât fiecare an pot prezenta taxele de școlarizare formă diferită de anul precedent taxe 's. De ce Câștigați un grad de afaceri in Turcia? Ca o țară foarte dezvoltată, cu o emergente în economia de piață, Turcia contribuie în mod semnificativ la standarde de producție mondial de exportator cantități mari de produse agricole, autovehicule, textile și aparate.În plus, Turcia 's urcare consistent într-un rol major ca un lider pe piețele mondiale bancar, industriei și comunicații face castiga un grad de afaceri turc care să conducă la găsirea ocuparea forței de muncă în sectorul de afaceri la nivel mondial.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  264
 • Ponderea utilităților

  18
 • Abonament la internet

  9
 • Transport local

  25

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  5
 • Bilet de cinema

  4
 • Pint de bere locală

  2

Despre Turcia

Cu teritoriul său împărțită între Asia de Vest și Europa de Sud-Est, Republica Turcia este o țară fascinantă, cu un trecut bogat și haotic și un prezent la fel de complex. Opt țări formează granița - Bulgaria, Iran, Grecia, Armenia, Georgia, Siria, Azerbaidjan și Irak, Turcia rămâne vitală pentru comunitatea internațională datorită locației sale geografice, secularismul și guvern democratic stabil într-o regiune cunoscută pentru haos și război. Un membru fondator al Organizației pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (OECD), Organizația Națiunilor Unite și G-20, Turcia este acasa, la cea mai mare parte etnici turci și circa 25 la suta etnici kurzi care practică Islamul și vorbesc limba turcă, țară " E limbă oficială. Dezvoltarea rapidă a inițiativelor diplomatice și economice Turcia 's au contribuit la alți lideri mondiali recunosc Turcia ca o putere regională în curs de dezvoltare.

Cerințe pentru Viză

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viza de student

Preț și valută

Taxa de procesare a vizei variază în funcție de naționalitatea dumneavoastră.

Cine poate solicita viza?

Toți studenții internaționali trebuie să obțină o viză de student pentru a studia în Turcia. Excepție fac acele persoane care sunt dependente legale asociate cu o persoană aflată în Turcia cu o viză diplomatică.

Unde puteți face cererea?

ambasada sau consulatul Turciei

Toți studenții internaționali trebuie să solicite viza de student la cea mai apropiată ambasadă sau consulat al Turciei.

website:

Cum se face cererea?

Pentru a obține o viză de student pentru Turcia, trebuie mai întâi să vă înscrieți la o universitate, școală sau un curs de limbă turcesc certificat de Ministerul Educației.

Trebuie să completați un formular de cerere de viză și să îl trimiteți la ambasada Turciei cu documentele necesare care includ de obicei următoarele:

 • Pașaport: valabil pentru o perioadă mai mare de 90 de zile
 • 2 fotografii marimea pasaportului
 • Scrisoare de acceptare din partea instituției de învățământ superior din Turcia
 • Dovada asigurării de sănătate
 • Dovada biletului de întoarcere
 • Dovada unor mijloace financiare suficiente pentru a vă sprijini studiile și locuința în Turcia
 • Certificat de politie
 • Certificat medical

Studenții trebuie să solicite în continuare un permis de ședere la autoritățile locale (dacă studentul se află în Turcia) în termen de 1 lună de la sosirea lor în Turcia. Următoarele documente trebuie depuse la Compartimentul Relații Externe de la Sediul Poliției Locale:

 • Formular de cerere și taxe
 • Document de călătorie: 2 exemplare împreună cu viza de student
 • 4 fotografii dimensiune pașaport
 • Scrisoare sau document de la instituție: Trebuie să fie eliberat de universitatea gazdă, care să declare datele de începere și de încheiere a studiului în Turcia

Pentru a vă reînnoi permisul de ședere, trebuie să vizitați autoritățile locale cu 60 de zile înainte de expirarea permisului de ședere.

Când trebuie să aplicați?

În general, durează aproximativ opt săptămâni din ziua în care depuneți cererea până când primiți viza.

Viza de student este valabilă în general un an pentru o singură intrare. Deși o limită de timp va fi indicată pe viza dvs., viza dvs. de student rămâne valabilă atâta timp cât sunteți înscris la școală.

Timp de procesare

8 Weeks

Oportunități de lucru

De obicei, studenții internaționali nu au dreptul legal de a lucra în timp ce studiază în Turcia. Studenții pot efectua lucrări de cercetare în universitățile turcești ca cercetători internaționali.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.