Keystone logo

Studiu MBA în Turcia 2023

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  137
 • Ponderea utilităților

  20
 • Abonament la internet

  8
 • Transport local

  25

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  3
 • Bilet de cinema

  3
 • Pint de bere locală

  2

Despre Turcia

Cu teritoriul său împărțită între Asia de Vest și Europa de Sud-Est, Republica Turcia este o țară fascinantă, cu un trecut bogat și haotic și un prezent la fel de complex. Opt țări formează granița - Bulgaria, Iran, Grecia, Armenia, Georgia, Siria, Azerbaidjan și Irak, Turcia rămâne vitală pentru comunitatea internațională datorită locației sale geografice, secularismul și guvern democratic stabil într-o regiune cunoscută pentru haos și război. Un membru fondator al Organizației pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (OECD), Organizația Națiunilor Unite și G-20, Turcia este acasa, la cea mai mare parte etnici turci și circa 25 la suta etnici kurzi care practică Islamul și vorbesc limba turcă, țară " E limbă oficială. Dezvoltarea rapidă a inițiativelor diplomatice și economice Turcia 's au contribuit la alți lideri mondiali recunosc Turcia ca o putere regională în curs de dezvoltare.

Studiază în Turcia

Câștigul salarial un grad de afaceri în Turcia Turcia "sistem e de învățământ superior oferă doi ani (asociat 's), patru ani (licență ' s) sau șase ani (Master 's) grade cu posibilitatea de a urmări o bază de cercetare- doctorat. Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză poate fi solicitat de anumite universități pentru a finaliza un an suplimentar de studiu pregătitor limba engleză înainte de înscrierea într-un program de studii sau trece un "examen scutire " dă dovadă de competență în limba engleză. Peste 800 de colegii și universități funcționează în Turcia, cu majoritatea dintre ei situate în Istanbul, Ankara și Izmir, cele trei mari orașe Turciei 's. Consiliul Învățământului Superior reglementează învățământul terțiar în Turcia și oferă finanțare pentru instituțiile publice. Standardele educaționale variază între universități turcești, cu unele comparabile cu universități din lume de top din SUA si Europa.Elevii de afaceri care urmăresc un maestru 's grad Turcia va întâlni programe considerate "fără teza " sau "cu teza ". Acest lucru înseamnă pur și simplu că nici un proiect teză sau termen este necesar pentru a câștiga un grad, împreună cu finalizarea tuturor cursurilor de program. Taxe de școlarizare de scolarizare este foarte accesibil în Turcia, în special la universitățile publice care sunt finanțate de guvern. Costurile de școlarizare universitare publice sunt stabilite de către guvernul turc înainte de începerea unui an universitar astfel încât fiecare an pot prezenta taxele de școlarizare formă diferită de anul precedent taxe 's. De ce Câștigați un grad de afaceri in Turcia? Ca o țară foarte dezvoltată, cu o emergente în economia de piață, Turcia contribuie în mod semnificativ la standarde de producție mondial de exportator cantități mari de produse agricole, autovehicule, textile și aparate.În plus, Turcia 's urcare consistent într-un rol major ca un lider pe piețele mondiale bancar, industriei și comunicații face castiga un grad de afaceri turc care să conducă la găsirea ocuparea forței de muncă în sectorul de afaceri la nivel mondial.

Visa Requirements

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Student Visa

Preț și valută

The visa processing fee varies depending upon your nationality.

Cine poate solicita viza?

All international students need to get a student visa in order to study in Turkey. Exceptions are those people who are legal dependents associated with someone in Turkey on a diplomatic visa.

Unde puteți face cererea?

Turkish embassy or consulate

All international students must apply for the student visa at their nearest Turkish embassy or consulate.

website:

Cum se face cererea?

To get a student visa for Turkey, you need first to enroll in a Turkish university, school, or a language course certified by the Ministry of Education.

You must fill out a visa application form and submit it to the Turkish embassy with the required documents that usually include the following:

 • Passport: Valid for a period longer than 90 days
 • 2 passport-size photos
 • Letter of acceptance from the Turkish higher education institution
 • Health insurance proof
 • Return ticket proof
 • Evidence of sufficient financial means to support your study and living in Turkey
 • Police clearance certificate
 • Medical certificate

Students must further apply for a residence permit with the local authorities (if the student is in Turkey) within 1 month of their arrival in Turkey. The following documents must be submitted to the Foreign Relations Department at the Local Police Headquarters:

 • Application form and fees
 • Travel document: 2 copies along with the student visa
 • 4 passport-size photographs
 • Letter or document from the institution: It must be issued by the host university, declaring the start and the end dates of the study in Turkey

To renew your residence permit, you need to visit the local authorities 60 days before your residence permit expires.

Când trebuie să aplicați?

It generally takes around eight weeks from the day you submit your application until you receive your visa.

The student visa is generally valid for one year for a single entry. Although a time limit will be indicated on your visa, your student visa remains valid as long as you are enrolled at the school.

Timp de procesare

8 Weeks

Oportunități de lucru

Usually, international students have no legal right to work while studying in turkey. Students can do research work in Turkish universities as international researchers.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.