Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Ucraina 2023

Numărul de instituții: 17
  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 Mai mult

  Înființată în 1952 și situată ideal în centrul Italiei (L'Aquila fiind la doar 110 km de Roma), Universitatea noastră este o instituție publică de predare și cercetare care oferă o gamă completă de programe academice, inclusiv biotehnologii, științe, economie, inginerie, educație, științe umaniste. , medicină, psihologie și științe ale sportului. Cu 7 departamente, University Of L'Aquila oferă celor peste 19.000 de studenți înscriși 69 de cursuri de licență la nivel de discipline (atât la nivel universitar, cât și postuniversitar, inclusiv cursuri internaționale de master predate în întregime în limba engleză), 9 programe de doctorat de cercetare, școli de specializare, specializare- cursuri de master și cursuri profesionale. Mulți membri ai facultății sale distinse de aproximativ 600 de profesori și cercetători au primit recunoaștere internațională și sunt considerați lideri în domeniile lor de cercetare.

  • Moscow
  • Nizhny Novgorod
  • Russia Online
  • + 3 Mai mult

  Școala de management și administrație eurasiană (EMAS Business School) este una dintre școlile de afaceri de vârf, expert în management strategic și programe de MBA în Europa, Rusia și țările CSI.

  • Kharkiv

  Ucraina este una dintre puținele țări din lume unde sunt dezvoltate și produse echipamente spațiale și de aviație, precum și specialiști calificați în acest domeniu. National Aerospace University „Institutul de Aviație Kharkiv” este o instituție de învățământ de vârf în sistemul de învățământ public din Ucraina, care absolve specialiști în acest domeniu. Institutul de aviație Kharkiv a fost fondat în 1930 și a avut inițial două facultăți - avioane și motor. La momentul înființării sale, KHAI avea doar 12 profesori și 69 de elevi. Dezvoltarea institutului a fost extrem de rapidă. Deja în 1932, primul avion de pasageri din Europa a decolat de pe șasiul HAI-1, dezvoltat de profesori și studenți absolvenți ai HAI. Avioanele și planorele create în interiorul zidurilor institutului stabilesc recorduri mondiale.

  • Kyiv

  Bine ați venit la cea mai mare instituție de învățământ superior din Ucraina în domeniul educației fizice și sportului. Va asteptam!

  • Lviv

  Lviv Polytechnic National University este cea mai veche instituție de învățământ tehnic superior din Ucraina și Europa de Est, înființată în 1816 sub numele de Școala Reală Imperial-Regală. Universitatea este formată din 16 institute, 114 departamente, instituții de învățământ separate, organizații publice și divizii generale.

  • Dnipro

  Universitatea este pe bună dreptate mândră de o întreagă galaxie de oameni de știință remarcabili - academicieni și membri corespondenți ai academiilor naționale de științe din Ucraina și din alte țări, profesori care, cu ideile și cercetările lor originale, au îmbogățit potențialul științei interne, au câștigat recunoaștere națională și internațională. Printre ei - GV Kurdyumov, VI Danilov, IE Ogievetsky, SM Nikolsky, DO Svirenko, OM Dinnik, LV Pisarzhevsky, DI Yavornytsky, VS Budnyk, TF Gerasyuta, VI Mossakovsky, OL Belgard, AP Travleev, IF Kovaleva, VP Motorny și mulți alții . Datorită eforturilor oamenilor de știință de frunte și a întregului cadru didactic al universității, școli științifice cunoscute în domeniul matematicii, mecanicii, radiofizicii și electronicii radio, rachete și tehnologii spațiale, neurocibernetică, biotehnologie, chimie anorganică, istoriografie, istoriografie au a fost creat și dezvoltat cu succes. , Studii germane, literare și lingvistice etc. Cercetarea fundamentală a DNU clasic este multidisciplinară, ceea ce face universitatea diferită de alte instituții de învățământ gratuite din regiune. Realizările oamenilor de știință ai universității sunt marcate de numeroase premii de stat și de ramură, premii, granturi ale instituțiilor științifice și educaționale străine.

  • Kyiv

  Una dintre principalele domenii ale activităților Kyiv International University de la Kyiv International University ( KyIU ) implică dezvoltarea tuturor tipurilor de cooperare internațională, integrarea acesteia în comunitatea internațională a universităților din Procesul de la Bologna și integrarea europeană.

  • Kyiv

  Institutul Internațional de Afaceri (Centrul Internațional pentru Privatizare, Investiții și Administrare, ICPIM) este înființat în conformitate cu Decretul Cabinetului de Miniștri din Ucraina ca instituție non-profit, de formare și educație independentă, de către biroul Academiei Ucrainene de Administrație Publică, președinte și central Fundația Universității Europene.

  • Kamianske

  Dnieprodzerzhinsk State Technical University are astăzi 6 facultăți, 33 de departamente, 2 colegii, 1 școală tehnică, complex regional de producție educațională și științifică "Prometeu", 7 clădiri de predare și laborator, trei cămine, o bibliotecă cu până la un milion de exemplare și săli de electronice informații, rețea avansată de informații cu acces la Internet, centru educațional de televiziune, departament editorial și editorial, centru medical, centru de sănătate pe malul râului Oril, facilități sportive și de luat masa, unitate de întreținere puternică.

  • Sumy

  Sumy State University este situată în orașul Sumy din nord-estul Ucrainei. SumDU este o universitate de vârf de tip clasic. În prezent, Universitatea deservește aproximativ 13.500 de studenți care urmează studii de licență și masterat în 55 de specialități și 23 de domenii de cunoaștere. Aproximativ 1650 de studenți internaționali reprezintă aproximativ 50 de țări din întreaga lume.

  • Uzhhorod

  Uzhhorod National University ( UzhNU ) este una dintre cele mai importante universități publice din Ucraina. Astăzi, universitatea este formată din Institutul științific și ucrainean ucrainean, Colegiul de Științe Naturale și Umaniste și 20 de facultăți.

  • Kyiv

  International Institute of Business (International Centre for Privatization, Investment and Management, ICPIM) is founded in accordance with the Decree of Ukrainian Cabinet of Ministers as a non-profit, independent training and educational institution by Ukrainian Academy of Public Administration office the President and Central European University Foundation.

  • Kyiv

  Institutul Politehnic Igor Sikorsky Kiev este una dintre cele mai mari instituții de învățământ din Europa. Pregătește 25 de mii de studenți, postuniversitari; doctoranzi precum și un student străin din țări vecine și îndepărtate.

  • Ivano-Frankivsk

  The Ivano-Frankivsk National Technical University of Oil and Gas (IFNTUOG), established in 1967, is the market leader in providing high-level technical and non-technical training services to Ukraine’s energy sector – a major driver of Ukrainian economy. Recognizing its special obligations of training specialists for the oil and gas industry, our University offers a unique blend of teaching, training and industrially focused skills. All the available indicators of research standards and academic standing place IFNTUOG in the highest echelon of Ukrainian technical universities.

  • Lviv

  The faculty of applied sciences of ucu forms the leaders in the field, who will use their knowledge to influence the present and future of Ukraine and the world.