Keystone logo
Statele Unite ale Americii

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Statele Unite ale Americii 2023

Numărul de instituții: 4013
  • Orlando, Statele Unite ale Americii

  Colegiul de Afaceri al Universității din Florida Centrală (UCF) conduce sarcina către următoarea generație de afaceri și educație. Înființată în 1968, Colegiul de Afaceri UCF oferă diplome la nivel de licență, master, doctorat și executiv, toate fiind acreditate de Asociația pentru Avansarea Școlilor Collegiate de Afaceri Internaționale (AACSB) și Asociația de Sud a Colegiilor și Școlilor (SACS). ).

  • Utica, Statele Unite ale Americii
  • Albany, Statele Unite ale Americii

  Institutul Politehnic al Universității de Stat din New York (SUNY Poly) oferă programe academice de top, la prețuri accesibile, care sunt complet online. Catalogul în extindere al programelor online SUNY Poly este conceput cu flexibilitate, astfel încât studenții să poată lua cursuri oriunde și oricând are sens pentru programul lor. Oferim multe programe online cu cerere mare, inclusiv MBA, contabilitate, securitate cibernetică, analiză de date, informatică medicală, tehnologie de proiectare a informațiilor și multe altele. Cunoscut pentru pregătirea sa inovatoare pentru carieră, SUNY Poly se clasează în permanență foarte bine în categoriile Regional Universities North din clasamentele anuale ale US News & World Report. Nu numai studenții SUNY Poly au acces la o educație de clasă mondială, ci și cursuri sunt disponibile pentru aceștia la un preț accesibil, inclusiv o rată redusă din afara statului pentru mulți studenți care sunt înscriși la programele noastre online.

  • College Station, Statele Unite ale Americii

  Programul de Master în Științe în Economie de la Universitatea Texas A&M este situat în College Station, Texas, SUA Acest program STEM oferă studenților posibilitatea de a primi o diplomă de teză sau non-teză și o pregătire riguroasă în economie, econometrie și de a-și îmbunătăți abilitățile analitice și cantitative pentru a-i pregăti pentru cariere imediate sau pentru a-și continua studiile în economie sau finanțare a programelor de doctorat.

  • Salem, Statele Unite ale Americii

  Colegiul Salem și-a primit statutul din statul Virginia de Vest în decembrie 1888 și și-a oferit primul termen de instruire începând cu aprilie 1889. Universitatea Salem (Salem) a fost acreditată de Comisia pentru Învățare Superioară (HLC) din 1963 (când era cunoscută ca Asociația Nord Centrală). Universitatea din Salem oferă programe pentru asociați, licențe, absolvenți și certificate.

  • Mobile, Statele Unite ale Americii

  La Spring Hill, veți găsi o comunitate de învățare care vă va încuraja să explorați diferite puncte de vedere, în timp ce vă dă putere să vă atingeți întregul potențial. Înrădăcinată în tradițiile noastre iezuite, catolice, SHC oferă o educație largă de arte liberale care urmărește să dezvolte întreaga persoană - mintea, trupul și spiritul.

  • Washington, Statele Unite ale Americii

  Divizia de programe academice avansate a Școlii de Arte și Științe Krieger oferă oportunități de învățare online și în persoană la nivel de absolvent, cu programe de masterat și certificate de absolvire într-o mare varietate de industrii și domenii.

  • Swakopmund, Namibia
  • Johannesburg, Africa de Sud
  • + 1 Mai mult

  Prin încurajarea pozitivă din partea guvernelor și industriei (companii Fortune 500), oferim cursuri de formare în diferite grade de afaceri și suntem o școală de afaceri internațională complet online.

  • West Hartford, Statele Unite ale Americii

  Universitatea Saint Joseph este prima universitate privată din Connecticut pentru viitorii profesioniști solicitați din domeniul sănătății și serviciilor sociale, educație, media digitală și științe. Situat la câteva minute de sediul central principal și de facilități medicale și de cercetare renumite, USJ oferă studenților programe care leagă în mod direct cursurile, teoria și dovezile cu locurile de muncă la locul de muncă, oferindu-le experiența necesară pentru a depăși concurența acerbă atunci când intră pe piața muncii.

  • Hammond, Statele Unite ale Americii

  Colegiul de Știință și Tehnologie din Southeastern oferă numeroase programe de înaltă calitate în multe discipline STEM. Absolvenții noștri sunt foarte căutați de companiile de tehnologie regionale și naționale și sunt foarte competitivi pentru plasarea în programe postuniversitare. Facultatea și facilitățile noastre sunt de clasă mondială, iar clasele noastre sunt de obicei mici, astfel încât studenții primesc multă atenție individuală. Oferim o experiență educațională de înaltă calitate la o fracțiune din costul instituțiilor comparabile și suntem situate într-un campus frumos și dinamic, cu acces apropiat la New Orleans și Baton Rouge.

  • Redwood City, Statele Unite ale Americii

  Alăturați-vă unei comunități globale de studenți la una dintre cele mai importante instituții de cercetare și învățare din lume. Fiind singura oportunitate de a studia în străinătate la Universitatea Stanford, sesiunea de vară îi ajută pe studenți să-și asume studiile academice provocatoare pentru credite universitare, echilibrând în același timp activitățile educaționale și sociale. Explorează o nouă zonă academică, conectează-te cu studenți din peste 50 de țări, descoperă-ți pasiunea sau găsește-ți calea de a schimba lumea. Indiferent de calea pe care o alegeți, veți avea o experiență de învățare care are un impact adevărat și de durată.

  • Fresno, Statele Unite ale Americii

  Universitatea de Stat din California, Fresno (Statul Fresno) este o universitate acreditată de patru ani și mai sus, situată în centrul Californiei, cu 68 de programe de licență și 45 de programe de master. Corpul nostru studenți vibrant este format din peste 25.000 de studenți anual, studenți internaționali reprezentând peste 70 de țări. În fiecare an, cadrele universitare de la Fresno State câștigă în mod constant mai multă atenție odată cu lansarea clasamentelor naționale. Rapoartele recente de la Washington Monthly Magazine, US News and World Report și Money Magazine pun Universitatea noastră în relație cu campusurile Universității din California și cu instituțiile Ivy League.

  • Meadville, Statele Unite ale Americii

  Colegiul Allegheny, fondat în 1815, este un colegiu național privat de arte liberale. Campusul său de 566 de acri este situat în nord-vestul Pennsylvania. Studenților de la Allegheny College li se oferă libertatea de a explora toate domeniile de studiu și combină talentele și pasiunile pentru a-și dezvolta abilitățile pe care angajatorii le caută cel mai mult în economia globală de astăzi – fiind creativi, analitici și inovatori. Când vorbim despre combinarea intereselor dumneavoastră, înseamnă că recunoaștem complexitatea posibilă în fiecare dintre voi.

  • Pineville, Statele Unite ale Americii

  Înființată în 1906, Louisiana Christian University este un colegiu privat, baptist mixt de arte și științe liberale, cu programe profesionale selectate. Construit pe principiile caracterului și învățării, Colegiul are o tradiție de cadre universitare remarcabile și este singura instituție baptistă, de patru ani, din Louisiana.

  • Tacoma, Statele Unite ale Americii

  Situat la 5 minute de o plajă, la 30 de minute de aeroportul internațional Seattle-Tacoma, la 10 minute de centrul orașului Tacoma și la 45 de minute de centrul orașului Seattle, Tacoma Community College este situat minunat în nord-vestul Statelor Unite. Studenții vor găsi restaurante diverse din punct de vedere etnic, cafenele locale, locuri de concerte, terenuri de golf, parcuri naționale și de stat, precum și malul oceanului, toate cu acces ușor la Tacoma.

  • Washington, Statele Unite ale Americii

  Academia de Limbă și Formare Engleză a Universității Americane (ELTA) este un program intensiv de limbă engleză care pregătește studenții pentru obiectivele lor academice sau profesionale. Cursurile interactive sunt situate în campusul Universității Americane și sunt predate de profesori cu experiență. Obțineți instrumentele de care aveți nevoie pentru a face următorii pași în calea dvs. academică sau profesională către succes.