Keystone logo
Statele Unite ale Americii

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Statele Unite ale Americii 2023

Numărul de instituții: 4001
  • Dallas, Statele Unite ale Americii

  Moody School of Graduate and Advanced Studies din SMU este mândră să ofere diplome de doctorat și de master într-o mare varietate de domenii în patru colegii și școli diferite: Dedman College of Humanities and Sciences, Lyle School of Engineering, Meadows School of the Arts, și Simmons School of Education and Human Development. Aceste programe îi ajută pe studenți să-și urmeze pasiunile și să aducă contribuții semnificative atât în mediul academic, cât și în industrie.

  • Berkeley, Statele Unite ale Americii

  Fondată în 1891, UC Berkeley Extension este ramura de educație continuă a Universității din California, Berkeley. Astăzi, Extension oferă peste 2.000 de cursuri în fiecare an, inclusiv cursuri online, împreună cu peste 75 de certificate profesionale și programe de studii specializate. Evenimente publice gratuite și la preț redus sunt, de asemenea, organizate frecvent ca parte a serviciului Extension către comunitatea locală.

  • Manhattan, Statele Unite ale Americii

  Misiunea Școlii de Inginerie și Științe Aplicate a Fundației Fu este să extindă cunoștințele și să avanseze tehnologia prin cercetare, educând în același timp studenții să devină lideri informați de o fundație de inginerie. Îmbogățiți cu resursele intelectuale ale unei universități globale din orașul New York, împingem frontierele disciplinare, ne confruntăm cu probleme complexe și proiectăm soluții inovatoare pentru a aborda marile provocări ale timpului nostru.

  • Shepherdstown, Statele Unite ale Americii

  Pur și simplu, la Shepherd, viitorul tău este prioritatea noastră principală. Ce înseamnă asta pentru tine? Clasele mici ale lui Shepherd și comunitatea unită sunt incubatoarele perfecte pentru aspirațiile tale viitoare. Abordarea noastră de arte liberale a educației vă va pregăti pentru o carieră în domeniul ales de dvs., dar vă va pregăti și pentru a fi un lider în secolul 21. Angajatorii de astăzi au mai multe șanse să angajeze absolvenți de arte liberale care au stăpânit abilități soft precum gândirea critică, raționamentul, munca în echipă, comunicarea, creativitatea și empatia. Veți perfecționa aceste abilități în sala de clasă și cu organizațiile din campus la care vă alăturați. Situată chiar pe râul Potomac, Universitatea Shepherd este un oraș pitoresc, istoric din Virginia de Vest, care se va simți rapid ca acasă. Magazinele din centrul orașului sunt la o plimbare ușoară de reședințe, deși veți găsi aproape tot ce aveți nevoie în campus. Shepherdstown este o mecca de recreere în aer liber, lângă Traseul Appalachian, Canalul C&O și munți superbi care vă vor primi acasă. Nu e de mirare că numim Virginia de Vest „Aproape rai”.

  • San Diego, Statele Unite ale Americii

  În fiecare an, absolvenții USU continuă să obțină un mare succes - dar rămân întotdeauna o parte a familiei USU.

  • Durham, Statele Unite ale Americii

  Pratt School of Engineering de la Universitatea Duke este o școală de inginerie de rang înalt a cărei comunitate de savanți oferă educație inginerească și cercetare în serviciul societății.

  • Elkhorn, Statele Unite ale Americii

  La Universitatea Wright Graduate, învățarea personalizată nu înseamnă doar clase mici: experimentați o abordare integrată a educației care vă permite să aplicați studiile la provocările dvs. cele mai presante, câștigând credit pe măsură ce vă conduceți viața și afacerea. Credem că o educație pragmatică este mai valoroasă decât una prestigioasă – iar cercetările recente confirmă acest lucru. Dacă intenționați să investiți într-o diplomă sau într-un certificat, ar trebui să faceți mai mult decât să bifați o casetă pentru a vă câștiga o acreditare. Ar trebui să abordeze abilitățile care fac diferența între performanții medii și cei de stea și între câștigurile pe termen scurt și rezultatele durabile.

  • College Park, Statele Unite ale Americii

  UMD este una dintre cele douăsprezece instituții care alcătuiesc sistemul universitar din Maryland (USM). USM este sistemul public de învățământ superior din Maryland, cu misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor din Maryland, oferind o gamă cuprinzătoare de oportunități educaționale de înaltă calitate, accesibile și la prețuri accesibile. USM și Centrul Kirwan pentru Inovare Academică au lansat USMx pentru a ajuta instituțiile să profite de avantajele învățării online și să ofere studenților flexibilitatea de a interacționa cu conținutul, facultatea și comunitățile de învățare în moduri care le satisfac cel mai bine nevoile.

  • Tempe, Statele Unite ale Americii

  Un simbol al regenerării, perseverenței și integrității, Colegiul Acacia din Arizona, SUA, este dedicat să facă din învățare o experiență de durată și plină de entuziasm. Pionier și lider în educația la distanță din 2000, Universitatea Acacia face parte acum din renumitul Westford Education Group, un furnizor de top de educație internațională acreditată pentru cursanții emergenti din întreaga lume. Pe măsură ce tehnologia avansează, iar studenții solicită flexibilitate și accesibilitate educațională, Acacia valorifică puterea educației digitale pentru a crea experiențe și servicii noi. Prin învățarea online/la distanță, Acacia oferă educație accesibilă și de calitate unei comunități de învățare globală multiculturală.

  • Tucson, Statele Unite ale Americii

  The University of Arizona este clasată în Top 1% dintre universitățile din întreaga lume de Center for World University Rankings 2022. Recunoscută în mod repetat pentru programele sale academice remarcabile și valoarea excepțională, UArizona este locul în care studenții colaborează cu facultate de top pentru a rezolva probleme critice și a face lumea. mai bine. Lider mondial în cercetare și inovare, UArizona este o instituție de cercetare publică de top 20 și este o instituție lider de cercetare 1, cu cheltuieli anuale de cercetare de 734 milioane USD. Campusul său se află în inima însoritei Tucson, Arizona, un oraș care oferă o cultură bogată și peisaje uluitoare ale deșertului Sonoran. Peste 40.000 de studenți sunt înscriși la universitate, care provin din toate cele 50 de state și din peste 100 de țări.

  • Saint Charles, Statele Unite ale Americii

  Universitatea Lindenwood, o instituție de învățământ superior recunoscută la nivel național, oferă învățare cuprinzătoare centrată pe studenți și implicare în comunitate prin programe academice și experiențiale inovatoare, relevante și cu gândire de viitor.

  • Valparaiso, Statele Unite ale Americii

  Universitatea Valparaiso este o universitate de top, care oferă peste 15 programe postuniversitare și atrage studenți din întreaga lume. Concentrându-ne pe dezvoltarea carierei profesionale, misiunea noastră la Valpo este de a crea lideri care să-și servească comunitățile pentru a crea o lume mai bună. Fiecare dintre programele noastre abordează abilitățile de care aveți nevoie pentru a deveni lider, subliniind în același timp importanța de a-i servi pe ceilalți pentru a crea o lume mai bună.

  • New York, Statele Unite ale Americii
  • Newark, Statele Unite ale Americii
  • + 2 Mai mult

  Cu locații în New York City, New Jersey și Online, Berkeley College oferă studenților internaționali oportunitatea de a experimenta un brand de educație axat pe carieră, cu atenție personalizată. La Berkeley College, tot ceea ce facem se concentrează pe a-i ajuta pe studenții noștri să-și atingă potențialul maxim și pe a-i pregăti pentru succesul profesional și personal. Studenții pot finaliza o diplomă de licență în trei ani, o diplomă de asociat în 16 luni; și un MBA într-un an. Oportunitățile de stagiu sunt disponibile în întregul oraș New York.

  • Chicago, Statele Unite ale Americii

  Illinois Tech se află pe locul 1 în Illinois printre colegiile private pentru rentabilitatea investiției (după ajutor, PayScale) și este clasată pe locul 44 pe locul 44 în clasamentul școlii cu cea mai bună valoare din Statele Unite (US News & World Report). Absolvenții Illinois Tech obțin o rată de angajare de 92,8% în șase luni de la absolvire (clasa 2021). Printre absolvenții săi se numără, printre alți lideri, inventatorul telefonului mobil, pionierul tehnologiei codurilor de bare și om de știință șef al Amazon Alexa.

  • Royalton, Statele Unite ale Americii

  Pentru a educa studenții într-o comunitate diversă care încurajează creșterea personală și care le permite să dobândească abilități profesionale remarcabile și valori etice înalte cu care să servească ca avocați și profesioniști de mediu și alți profesioniști într-o societate globală din ce în ce mai tehnologică și interdependentă.