Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Vietnam 2023

Numărul de instituții: 38
  • Hanoi

  Universitatea de Știință și Tehnologie din Hanoi (USTH, numită și Vietnam - Universitatea din Franța) este o universitate publică, care a fost înființată în 2009 în temeiul Acordului interguvernamental dintre Vietnam și Franța, cu ambiția de a deveni una dintre cele mai excelente universități orientate spre cercetare din standard internațional în Vietnam.

  • Hanoi
  • Ho Chi Minh City

  Executive MBA Shidler College of Business Universitatea din Hawaii Studiază în Hanoi sau Ho Chi Minh City, Vietnam Primirea cererilor pentru sesiunea de informare de admisie din toamna 2022 pe 8 aprilie 2022 la Hanoi: https://shidler.hawaii.edu/vemba/information-session/ Hanoi

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 Mai mult

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Ho Chi Minh City

  Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT Bach Khoa), care este printre primele 150 de universități din Asia după QS Ranking, oferă programe de licență în inginerie și afaceri și un program de master în administrarea afacerilor.

  • Ho Chi Minh City

  Ton Duc Thang University este o universitate publică operată în cadrul Confederației Generale a Muncii din Vietnam, înființată pe 24 septembrie 1997.

  • Nha Trang

  Bine ați venit la Nha Trang University (NTU), care se află în reputația celui mai frumos oraș de coastă din Vietnam. Nha Trang University este una dintre cele 50 de universități publice din Vietnam cu peste 50 de ani de istorie și dezvoltare.

  • Tuy Hòa

  Misiunea Mientrung University of Civil Engineering este de a instrui resurse umane de înaltă calitate în domeniul construcțiilor și în alte domenii; să aplice cercetarea, să transfere cunoștințe și tehnologie către comunitatea de afaceri și societate.

  • Ho Chi Minh City

  Hoa Sen University a fost recunoscută multă vreme ca o instituție de învățământ superior proactivă și inteligentă, oferind societății indivizi complet echipați cu standarde intelectuale și morale, o experiență de viață abundentă, o orientare profesională bine definită și o ambiție angajată. Absolvenții care urmează programe de formare ale Hoa Sen University sunt apreciați în ceea ce privește eficiența profesională și virtuțile umane cu influență socială.

  • Sơn La

  Universitatea Tay Bac a fost înființată în baza Deciziei primului ministru nr. 39/2001 / QD-TTG din 23 martie 2001 pe baza Colegiului de Educație din Nord-Vest, predecesorul fiind Școala secundară de educație. Regiunea autonomă Thai Meo a fost înființată în 1960.

  • Qui Nhơn

  Bine ați venit la Quy Nhon University - una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din Vietnamul Central. Quy Nhon University este situată în centrul orașului de coastă Quy Nhon, provincia Binh Dinh, cel mai sudic punct al regiunii economice cheie a Vietnamului central și punctul central al regiunii Sud-Central - Central Highlands, situat la intersecția autostrăzii naționale 1 și Drumul Național 19, considerat drept poarta de acces către marea Coridorului Economic Est-Vest.

  • Ho Chi Minh City

  Universitatea de Transport Ho Chi Minh aflată direct sub Ministerul Transporturilor este cea mai mare universitate de formare multidisciplinară din sectorul transporturilor din sudul Vietnamului. Universitatea de Transport Ho Chi Minh este responsabilă cu instruirea resurselor umane pentru sectorul transporturilor, și anume maritim, rutier, pe căile navigabile interioare și pe calea ferată.

  • Thanh Hóa

  La 24 septembrie 1997, prim-ministrul a emis Decizia nr. 797 / QĐ-TTg privind înființarea Hong Duc University (HDU) prin fuzionarea a trei instituții terțiare: Colegiul de Educație, Colegiul de Economie și Tehnică și Thanh Hoa Medical College (cunoscut anterior pentru un experiment de instruire de peste 40 de ani). HDU a fost primul sistem educațional din Vietnam care a fost construit printr-un nou model: o instituție publică, multidisciplinară, care funcționează sub jurisdicția Comitetului Popular din provincia Thanh Hoa și supravegherea Ministerului Educației și Formării.

  • Ho Chi Minh City

  Bine ați venit la Universitatea de Științe, unul dintre cei șase membri stimați ai sistemului universitar național din Vietnam din orașul Ho Chi Minh. Istoria Universității noastre a început în 1941 odată cu înființarea Colegiului de Științe din Indochina, care a devenit apoi Facultatea de Științe din Saigon în 1956. Prin colaborarea cu Facultatea de Litere, instituția noastră a fost redenumită Universitatea Hochiminh City în 1977.

  • Ho Chi Minh City

  Situată în inima zonei industriale, universitatea a fost un centru de învățare, cercetare și oportunități educaționale în orașul Ho Chi Minh de mai bine de jumătate de secol. Înființată în 1962 ca Colegiu Colegiu de Educație Tehnică cu 5 discipline de inginerie, Ho Chi Minh City University of Technology and Education a transformat remarcabil într-o universitate multidisciplinară.

  • Ho Chi Minh City

  Ho Chi Minh City Open University este o instituție de învățământ superior care oferă diverse programe, de la fața locului la învățarea la distanță și învățarea în centrele academice satelit; își propune să răspundă diferitelor nevoi de învățare ale societății și să contribuie la îmbogățirea resurselor umane ale țării.