Keystone logo
Vietnam

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Vietnam 2024

Numărul de instituții: 36
  • Manchester, Regatul Unit
  • Budapest, Ungaria
  • + 62 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hanoi, Vietnam

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Ton Duc Thang University este o universitate publică operată în cadrul Confederației Generale a Muncii din Vietnam, înființată pe 24 septembrie 1997.

  • Nha Trang, Vietnam

  Bine ați venit la Nha Trang University (NTU), care se află în reputația celui mai frumos oraș de coastă din Vietnam. Nha Trang University este una dintre cele 50 de universități publice din Vietnam cu peste 50 de ani de istorie și dezvoltare.

  • Tuy Hòa, Vietnam

  Misiunea Mientrung University of Civil Engineering este de a instrui resurse umane de înaltă calitate în domeniul construcțiilor și în alte domenii; să aplice cercetarea, să transfere cunoștințe și tehnologie către comunitatea de afaceri și societate.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Hoa Sen University a fost recunoscută multă vreme ca o instituție de învățământ superior proactivă și inteligentă, oferind societății indivizi complet echipați cu standarde intelectuale și morale, o experiență de viață abundentă, o orientare profesională bine definită și o ambiție angajată. Absolvenții care urmează programe de formare ale Hoa Sen University sunt apreciați în ceea ce privește eficiența profesională și virtuțile umane cu influență socială.

  • Sơn La, Vietnam

  Universitatea Tay Bac a fost înființată în baza Deciziei primului ministru nr. 39/2001 / QD-TTG din 23 martie 2001 pe baza Colegiului de Educație din Nord-Vest, predecesorul fiind Școala secundară de educație. Regiunea autonomă Thai Meo a fost înființată în 1960.

  • Qui Nhơn, Vietnam

  Bine ați venit la Quy Nhon University - una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din Vietnamul Central. Quy Nhon University este situată în centrul orașului de coastă Quy Nhon, provincia Binh Dinh, cel mai sudic punct al regiunii economice cheie a Vietnamului central și punctul central al regiunii Sud-Central - Central Highlands, situat la intersecția autostrăzii naționale 1 și Drumul Național 19, considerat drept poarta de acces către marea Coridorului Economic Est-Vest.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Universitatea de Transport Ho Chi Minh aflată direct sub Ministerul Transporturilor este cea mai mare universitate de formare multidisciplinară din sectorul transporturilor din sudul Vietnamului. Universitatea de Transport Ho Chi Minh este responsabilă cu instruirea resurselor umane pentru sectorul transporturilor, și anume maritim, rutier, pe căile navigabile interioare și pe calea ferată.

  • Thanh Hóa, Vietnam

  La 24 septembrie 1997, prim-ministrul a emis Decizia nr. 797 / QĐ-TTg privind înființarea Hong Duc University (HDU) prin fuzionarea a trei instituții terțiare: Colegiul de Educație, Colegiul de Economie și Tehnică și Thanh Hoa Medical College (cunoscut anterior pentru un experiment de instruire de peste 40 de ani). HDU a fost primul sistem educațional din Vietnam care a fost construit printr-un nou model: o instituție publică, multidisciplinară, care funcționează sub jurisdicția Comitetului Popular din provincia Thanh Hoa și supravegherea Ministerului Educației și Formării.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Bine ați venit la Universitatea de Științe, unul dintre cei șase membri stimați ai sistemului universitar național din Vietnam din orașul Ho Chi Minh. Istoria Universității noastre a început în 1941 odată cu înființarea Colegiului de Științe din Indochina, care a devenit apoi Facultatea de Științe din Saigon în 1956. Prin colaborarea cu Facultatea de Litere, instituția noastră a fost redenumită Universitatea Hochiminh City în 1977.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Situată în inima zonei industriale, universitatea a fost un centru de învățare, cercetare și oportunități educaționale în orașul Ho Chi Minh de mai bine de jumătate de secol. Înființată în 1962 ca Colegiu Colegiu de Educație Tehnică cu 5 discipline de inginerie, Ho Chi Minh City University of Technology and Education a transformat remarcabil într-o universitate multidisciplinară.

  • Ho Chi Minh City, Vietnam

  Ho Chi Minh City Open University este o instituție de învățământ superior care oferă diverse programe, de la fața locului la învățarea la distanță și învățarea în centrele academice satelit; își propune să răspundă diferitelor nevoi de învățare ale societății și să contribuie la îmbogățirea resurselor umane ale țării.

  • Vũng Tàu, Vietnam

  Universitatea Ba Ria - Vung Tau este situată în orașul de coastă Vung Tau din provincia Ba Ria - Vung Tau, care este poarta de acces către Marea de Est a provinciilor din sud-est și centrul economiei, finanțelor, culturii, turismului, transportului și educația din sud-estul și conexiunea convenabilă cu orașul Ho Chi Minh și alte provincii din jur, pe uscat, aerian, pe căi navigabile și pe cale ferată. Deținând multe plaje frumoase și o infrastructură bine echipată, orașul Vung Tau este o destinație turistică bine cunoscută din sud și o zonă logistică a industriei de petrol și gaze din Vietnam. Universitatea Ba Ria - Vung Tau este singura universitate din orașul Vung Tau, care este o instituție de formare care oferă resurse umane multidisciplinare pentru provincia Ba Ria - Vung Tau, provinciile învecinate, precum și pentru întreaga țară. BVU este, de asemenea, un centru de cercetare științifică din provincia Ba Ria - Vung Tau, unde au fost realizate și aplicate proiecte de cercetare privind aplicarea și transferul științei și tehnologiei avansate în societate și producție.