Keystone logo
Găsește-ți EMBA

Găsește-ți EMBA-ul

Ce vrei să studiezi?
Unde vrei să studiezi?

EMBA (Executive MBA) este o diplomă postuniversitară în afaceri care este concepută pentru profesioniști cu experiență semnificativă de lucru. Programele EMBA oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a avansa în cariera lor, adesea în poziții de conducere executivă și de conducere. Majoritatea programelor EMBA pot fi finalizate în mai puțin de 2 ani și sunt concepute astfel încât studenții să își poată obține diploma în timp ce continuă să lucreze. Aceasta este o parte importantă a programelor EMBA, deoarece studenții își pot aduce cunoștințele la locul de muncă în mediul de învățare.

Studenții care obțin EMBA provin din sectoarele private, non-profit și guvernamentale și dintr-o multitudine de industrii. Multe universități care oferă programe EMBA oferă și acest grad prin învățământ la distanță. Cursurile pentru gradul EMBA vor include bazele afacerilor, cum ar fi finanțele, marketingul și contabilitatea și pot include un accent pe leadership și management în diferite sectoare de afaceri.

Varietatea diferitelor programe EMBA poate fi copleșitoare - nu vă lăsați să vă oprească! Începeți-vă căutarea uitându-vă la cele mai populare programe EMBA enumerate mai jos.

Programe nou adăugate