Keystone logo
Găsește-ți MBA

Găsește-ți MBA

Ce să studiezi
Unde să studiezi

MBA

Master of Business Administration (MBA) este o diplomă postuniversitară care este acordată studenților care au stăpânit studiul afacerilor. Programele de MBA sunt considerate a fi printre cele mai prestigioase din lume. Studenții programelor de MBA studiază teoria și aplicarea principiilor de afaceri și management. Programele de MBA oferă studenților cunoștințe care pot fi aplicate într-o varietate de situații de afaceri din lumea reală.

Un MBA poate adăuga un avantaj competitiv în plus oricărui CV profesional - indiferent dacă veniți direct de la o diplomă de licență sau sunteți un profesionist. Programele MBA în Afaceri Internaționale , programele MBA în HR , programele MBA în Finanțe , programele MBA în Management , programele MBA în IT , programele MBA în Marketing și multe altele sunt aplicabile într-o varietate de domenii de afaceri. Programele de MBA vor beneficia de profesioniști care caută locuri de muncă în sectorul public, non-profit și privat, sau chiar deținerea de afaceri.

Varietatea de diferite programe de MBA poate fi copleșitoare - nu lăsa să te oprească! Începe căutarea uitandu-se la cele mai populare programe de MBA enumerate mai jos.