Keystone logo
Găsește-ți MBA

Găsește-ți MBA-ul

Ce vrei să studiezi?
Unde vrei să studiezi?

Master of Business Administration (MBA) este o diplomă postuniversitară care este acordată studenților care au stăpânit studiul afacerilor. Programele de MBA sunt considerate a fi printre cele mai prestigioase din lume. Studenții programelor de MBA studiază teoria și aplicarea principiilor de afaceri și management. Programele de MBA oferă studenților cunoștințe care pot fi aplicate într-o varietate de situații de afaceri din lumea reală.

Un MBA poate adăuga un avantaj competitiv în plus oricărui CV profesional - indiferent dacă veniți direct de la o diplomă de licență sau sunteți un profesionist. Programele MBA în Afaceri Internaționale, programele MBA în HR, programele MBA în Finanțe, programele MBA în Management, programele MBA în IT, programele MBA în Marketing și multe altele sunt aplicabile într-o varietate de domenii de afaceri. Programele de MBA vor beneficia de profesioniști care caută locuri de muncă în sectorul public, non-profit și privat, sau chiar deținerea de afaceri.

Varietatea diferitelor programe de MBA poate fi copleșitoare - nu vă lăsați să vă oprească! Începeți-vă căutarea uitându-vă la cele mai populare programe de MBA enumerate mai jos.

Programe nou adăugate