Keystone logo
Găsește-ți MBA cu normă parțială

Găsește-ți MBA cu normă parțială

Ce să studiezi
Unde să studiezi

Programe Part Time

Diplomele MBA și EMBA sunt programe academice postuniversitare oferite de școli de afaceri sau de facultăți de afaceri din universități. Programele de afaceri sunt oferite în școli din întreaga lume și au o gamă largă de concentrații. Deținerea unui MBA sau a unui EMBA oferă studenților o înțelegere solidă a afacerilor, precum și abilitățile de gândire critică, analitică și strategică necesare pentru a ocupa funcții de conducere și conducere.

Multe universități din întreaga lume oferă MBA și EMBA online, cu jumătate de normă sau cu normă întreagă. Este comun pentru studenți să se specializeze într-un domeniu din cadrul disciplinei afaceri precum Afaceri Internaționale, Marketing, Antreprenoriat, Gestionarea Proiectelor, etc.

Varietatatea diferitelor programe de afaceri poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe acum căutatea aruncând o privire la cele mai populate programe de afaceri enumerate mai jos.

Programe Duble Part Time

Programele Duble Part Time permit studenților să își personalizeze educația combinând diferite programe de studii postuniversitare într-unul, în timp ce au parte de o viață activă. Programele Duble Part Time le permite studenților să se specializeze în două discipline academice în același timp și să devină specialiști în afaceri și într-o altă disciplină.

MBA 1 an Part Time

Un MBA de un an Part Time oferă studenților oportunitatea rapidă și riguroasă de a obține calificări valoroase de afaceri. Programele MBA Part Time de 1 an deschid ușile pentru profesioniștii care lucrează sau pentru cei care au angajamente de familie, pentru a face asta o investiție de valoare în carierele lor profesionale.