Keystone logo
Găsește-ți MBA cu normă parțială

Găsește-ți MBA-ul Part-Time

Ce vrei să studiezi?
Unde vrei să studiezi?

DiplomeleMBA și EMBA sunt programe academice postuniversitare oferite de școli de afaceri sau de facultăți de afaceri din universități. Programele de afaceri sunt oferite în școli din întreaga lume și au o gamă largă de concentrații. Deținerea unui MBA sau a unui EMBA oferă studenților o înțelegere solidă a afacerilor, precum și abilitățile de gândire critică, analitică și strategică necesare pentru a ocupa funcții de conducere și conducere.

Multe universități din întreaga lume oferă MBA și EMBA, online, cu jumătate de normă, precum și în campus. Este obișnuit ca studenții să se specializeze într-un domeniu din cadrul disciplinei de afaceri, cum ar fi afaceri internaționale, marketing, antreprenoriat, management de proiect etc.

Varietatea diferitelor programe de afaceri poate fi copleșitoare - nu vă lăsați să vă oprească! Începeți-vă căutarea uitându-vă la cele mai populare grade de afaceri și enumerate mai jos.

1 an MBA Part Time

Un MBA cu normă parțială de un an oferă studenților o oportunitate rapidă și riguroasă de a obține calificări de afaceri valoroase. Programele de MBA de 1 an cu normă parțială deschid porți profesioniștilor care lucrează cu normă întreagă sau celor cu angajamente familiale pentru a face din aceasta o investiție benefică în cariera lor profesională.

MBA 1 an Part Time

Un MBA de un an Part Time oferă studenților oportunitatea rapidă și riguroasă de a obține calificări valoroase de afaceri. Programele MBA Part Time de 1 an deschid ușile pentru profesioniștii care lucrează sau pentru cei care au angajamente de familie, pentru a face asta o investiție de valoare în carierele lor profesionale.

Programe nou adăugate