Keystone logo
Găsește-ți MBA cu dublă diplomă

Găsește-ți MBA cu dublă diplomă

Ce să studiezi
Unde să studiezi

Programe Duale

Un MBA sau EMBA dublă le permite studenților să combine o diplomă de afaceri cu un alt program de studii postuniversitare. Câteva exemple de alte discipline la care participă studenții din programele de diplomă dublă sunt inginerie, drept, sănătate publică, administrarea sănătății, biomedicină, asistență socială, economie și asistență medicală. Programele de MBA Dual Degree durează adesea un an mai puțin pentru a fi finalizate decât dacă un student ar urma ambele diplome separat, dar acest interval de timp variază în funcție de program și de universitate. Urmărirea unei diplome duble de MBA poate fi riguroasă și provocatoare, dar rezultatele pot fi foarte pline de satisfacții atât profesional, cât și personal. Varietatea diferitelor programe cu două diplome poate fi copleșitoare - nu vă lăsați să vă oprească! Începeți-vă căutarea uitându-vă la cele mai populare diplome duale de afaceri enumerate mai jos.

Cele mai populare domenii

Top Programe Duale

Programele Duale sunt oferite în diferite domenii. Aruncă o privire la câteva dintre cele mai populare programe de afaceri de mai jos!

Top Programe Duale țări

Programele Duale sunt disponibile la universități din întreaga lume. Urmează un Program Dual în una dintre aceste locații populare:

Top Programe Duale orașe

Există multe Programe Duale populare oferite de către cele mai bine cotate școli de afaceri și universități din orașele enumerate mai jos:

Programe nou adăugate