Keystone logo
Găsește-ți MBA cu dublă diplomă

Găsește-ți Programul Dublu MBA

Ce vrei să studiezi?
Unde vrei să studiezi?

Un MBA sau EMBA dublă le permite studenților să combine o diplomă de afaceri cu un alt program de studii postuniversitare. Câteva exemple de alte discipline la care participă studenții din programele de diplomă dublă sunt inginerie, drept, sănătate publică, administrarea sănătății, biomedicină, asistență socială, economie și asistență medicală. Programele de MBA Dual Degree durează adesea un an mai puțin pentru a fi finalizate decât dacă un student ar urma ambele diplome separat, dar acest interval de timp variază în funcție de program și de universitate. Urmărirea unei diplome duble de MBA poate fi riguroasă și provocatoare, dar rezultatele pot fi foarte pline de satisfacții atât profesional, cât și personal. Varietatea diferitelor programe cu două diplome poate fi copleșitoare - nu vă lăsați să vă oprească! Începeți-vă căutarea uitându-vă la cele mai populare diplome duale de afaceri enumerate mai jos.

Programe de top cu două grade

Gradele duble sunt oferite într-o serie de domenii diferite. Aruncă o privire la unele dintre cele mai populare diplome de afaceri de mai jos!

Cele mai bune țări cu două grade

Dual Degree sunt disponibile la universitățile din întreaga lume. Luați-vă Dual Degree într-una dintre cele mai populare locații:

Top Programe Duale orașe

Există multe Programe Duale populare oferite de către cele mai bine cotate școli de afaceri și universități din orașele enumerate mai jos:

Programe nou adăugate