Keystone logo

10 EMBA Programe în Studii de afaceri Administrarea afacerilor Administrarea afacerilor internaționale 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
  • Studii de afaceri
  • Administrarea afacerilor
  • Administrarea afacerilor internaționale
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (10)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

EMBA Programe în Studii de afaceri Administrarea afacerilor Administrarea afacerilor internaționale

Obținerea unui Master of Business Administration poate fi o decizie de transformare a carierei. Este un grad relevant pentru ziua modernă și este capabil să deschidă oportunități de îmbunătățire a carierei pe care alte câteva acreditări le pot oferi. Indiferent dacă se află în mediul academic sau în lumea corporațiilor, un MBA arată angajatorilor potențiali că sunteți un expert în domeniul dvs. special de studiu.

Ce este un MBA în Administrarea Afacerilor Internaționale? Este o diplomă de absolvent care poate pregăti studenții pentru a reuși ca profesioniști de afaceri la nivel mondial. Majoritatea programelor oferă studenților oportunitatea de a învăța limbi și culturi noi și de a deveni bine cunoscuți în toate aspectele cumpărării și vânzării la nivel global. Elevii se pot pregăti pentru piața mondială prin combinarea cursurilor tradiționale de afaceri cu o perspectivă interculturală. Absolvenții sunt de obicei pregătiți să lucreze într-un mediu global și să servească numeroasele culturi din cadrul comunităților locale.

Absolvenții cu un MBA în Administrarea Afacerilor Internaționale sunt, în general, pregătiți să preia economia globală. Tehnicile de leadership, abilitățile de limbi străine și abilitățile interpersonale dobândite pot contribui la propulsarea studenților în poziții executive la nivel global și la susținerea intereselor personale.

Costul pentru obținerea unui MBA va varia în funcție de instituție și va dura și durata programului. Studenții interesați ar trebui să cântărească toate instituțiile care oferă astfel de programe împotriva nevoilor lor de a găsi programul care le convine cel mai bine.

MBA în Administrarea Afacerilor Internaționale își poate pregăti absolvenții pentru poziții de conducere executive în mediul de afaceri în care capacitatea de a lucra în întreaga cultură este vitală. În mod specific, absolvenții pot completa rolurile care servesc ca manageri de produs, directori de vânzări, manageri de dezvoltare a afacerilor, consultanți de management și manageri pentru lanțul de aprovizionare. Unii studenți aleg să urmeze posturi de predare, în timp ce alții pot decide să își înființeze propriile companii.

O serie de universități din întreaga lume oferă MBA în programele de administrare a afacerilor internaționale. Studenții potențiali pot lua cursuri cu normă întreagă sau cu jumătate de normă și pot alege între opțiuni personale sau online sau o combinație a celor două. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.