Keystone logo

1 Învățământ la Distanță EMBA Programe în Studii de afaceri Administrarea afacerilor în Noida, India pentru 2024

Filtre

Filtre

 • EMBA
 • India
 • Studii de afaceri
 • Administrarea afacerilor
 • Noida
 • Învățământ la Distanță
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular study format

  Învățământ la Distanță EMBA Programe în Studii de afaceri Administrarea afacerilor

  Orissa este un stat situat pe coasta de est a Indiei și este, de asemenea, menționată ca Odisha. Este pe locul ca fiind cel mai populat stat al unsprezecelea în țara de 28. Statul este renumit pentru a avea unele dintre cele mai vechi universități din întreaga lume cu alte instituții de învățământ superior, de asemenea, la dispoziție.

  Administrarea afacerilor se ocupă cu activitățile care trebuie completate pentru a menține un anumit standard de operațiuni într-o organizație. Elevii studiaza acest domeniu pot afla mai multe despre management, de luare a deciziilor, finanțe, marketing și productivitate.

  S-au găsit în partea de sud a Asiei, Republica India este a doua țară cea mai populată din lume, cu aproximativ 1.27 miliarde de oameni. India are patru tipuri de universități; universitățile centrale, universități de stat, Considerat Universitatea și universități private constând în peste 550 de instituții.

  După ce ai obținut o diplomă postuniversitară în afaceri și ai o experiență practică semnificativă, următorul pas îl reprezintă un MBA Executiv (EMBA). Acest tip de programe combină elemente fundamentale precum finanțe, contabilitate și marketing cu studii de leadership pentru a te ajuta să oțbii funcții executive la nivel înalt sau de management.

  Învățarea online sau la distanță se referă la utilizarea mijloacelor electronice și a tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) în educație. Cu învățarea online, se poate accesa educația în orice moment și din orice locație cu o conexiune la internet disponibilă.