Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Studii de Afaceri (EMBA) Programe în Administrarea afacerilor în Lafayette, Statele Unite ale Americii 2023

1 EMBA Programe în Administrarea afacerilor în Lafayette, Statele Unite ale Americii 2023

Prezentare generală

Orașul Lafayette este al patrulea cel mai mare în stare de Louisiana. Acesta este un centru turistic major datorat în principal culturi creole și Cajun, care au o influență semnificativă în regiune. Orasul are patru instituții de învățământ superior care oferă programe de arhitectura si asistenta medicala, printre multe altele.

Administrarea afacerilor se ocupă cu activitățile care trebuie completate pentru a menține un anumit standard de operațiuni într-o organizație. Elevii studiaza acest domeniu pot afla mai multe despre management, de luare a deciziilor, finanțe, marketing și productivitate.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Un MBA executiv, sau EMBA, este un grad de afaceri la nivel de absolvent. Un program de Executive MBA este o mulțime ca un program regulat de MBA. Principala diferență este că un program de Executive MBA este în primul rând proiectat pentru a educa directori de lucru, manageri, antreprenori, și alți lideri de afaceri.

Citeste mai mult

Filtre

 • EMBA
 • Statele Unite ale Americii
 • Studii de afaceri
 • Administrarea afacerilor
 • Lafayette
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu