Keystone logo

8 EMBA Programe în Viena, Austria pentru 2024

Filtre

Filtre

 • EMBA
 • Austria
 • Viena
Domenii de studiu
  Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)
 • Jurnalism și comunicare în masă (1)
 • Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  EMBA Programe în Viena, Austria

  Viena, capitala Austriei, este o alegere de top pentru profesioniştii de afaceri care doresc mai multe pentru a avansa şi de educaţia lor cariere. Un EMBA la Viena, oferă multe oportunităţi de dezvoltare profesională şi este o modalitate foarte bună de a extinde şi consolida o reţea profesională care se poate întinde pe Europa. Există, de asemenea, multe posibilităţi de a experimenta cultura între diferite muzee, concerte, teatre si, oferind o experienţă bogată şi bine-rotunjite academice.

  EMBA în programele de Viena sunt structurate pentru profesioniştii din domeniul afacerilor curente care doresc pentru a avansa în funcţii de conducere executive, şi au nevoie de o educaţie de afaceri absolvent să facă acest lucru. Participanţii câştigului salarial EMBA lor la Viena va avea o bază solidă în principiile de afaceri în timp ce concentrându-se asupra conducere şi de management. Un EMBA la Viena, de obicei, permite participanţilor să continue să lucreze cu întreruperi minime pentru cariera lor.

  Derulaţi prin intermediul programelor de mai jos pentru a găsi EMBA in Viena.Acesta poate fi urmatorul pas spre obiectivele dvs. personale şi profesionale!