Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Studii de Afaceri  (EMBA) Programe în Coreea de Sud 2024

1 EMBA Programe în Coreea de Sud 2024

Prezentare generală

Coreea de Sud este un lider în multe industrii, cum ar fi tehnologia, robotică, şi de afaceri. Creşterea economică este de a servi ca model pentru ţările în curs de dezvoltare. Acesta este motivul pentru care Coreea de Sud este atractiva pentru studenţii internaţionali care doresc să urmeze o EMBA, precum şi profesionişti de afaceri internaţionale. Elevii pot profita de vasta reţea de profesionişti, în timp ce, de asemenea, se bucură de peisaje frumoase şi cultură.

EMBA de Sud Coreea de programe sunt concepute pentru profesioniştii din domeniul afacerilor, de obicei, în posturi de conducere, pentru a obţine abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru a deveni directori competente. Elevii de EMBA Coreea de Sud se pot aplica ceea ce au învăţat în studiile lor de la locurile lor de muncă, aducând în acelaşi timp experienţa lor de lucru pentru mediul de invatare. Elevii de EMBA Coreea de Sud va experienţă de cursuri riguroase care se concentrează pe principiile fundamentale de afaceri, subliniind în acelaşi timp de management şi leadership.

EMBA Coreea de Sud va poate ajuta sa avansezi in cariera ta la nivelul următor. Derulaţi opţiunile de Coreea de Sud EMBA de mai jos şi să ia urmatorul pas spre obiectivele tale profesionale!

Citeste mai mult

Filtre

  • EMBA
Domenii de studiu
    Arta spectacolului Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu