Keystone logo

4 EMBA Programe în Studii economice Economie 2024

Filtre

Filtre

 • EMBA
 • Studii economice
 • Economie
Domenii de studiu
 • Studii economice (4)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  EMBA Programe în Studii economice Economie

  Executive MBA este o diplomă postuniversitară concepută pentru a îmbogăți experiența și cunoștințele angajaților la nivel executiv. Prin lucrul la gradul în timp ce sunt angajați în posturi cu normă întreagă, studenții se pot aștepta să-și expună competențele și expertiza curente.

  Ce este EMBA în economie? Un EMBA în economie este o diplomă de nivel superior care se concentrează în jurul subiecte de economie. Un student se poate aștepta să privească mai atent piața și alte aspecte financiare care pot influența deciziile strategice de afaceri în cadrul poziției sale curente. Concentrându-se pe diferite evenimente și catalizatori care influențează economia, studentul poate spera, sperăm, să înțeleagă foarte bine transferul bogăției și modul în care poate avea impact asupra evenimentelor viitoare.

  EMBA în economie studenții se pot aștepta să învețe o varietate de abilități care le pot ajuta în pozițiile lor curente. Pentru a începe, elevii pot învăța cum să analizeze tendințele actuale de pe piață. Analiza este o abilitate importantă care este relevantă pentru multe poziții. De asemenea, rezolvarea problemelor va fi o îndemânare predată. În cele din urmă, studenții se pot aștepta să se conecteze cu persoane din mai mulți angajatori.

  Cei interesați de costul acestui grad ar trebui să contacteze instituția. Costurile vor varia, împreună cu durata de timp necesară pentru finalizarea acestui grad.

  Pe măsură ce economia actuală se modifică aproape zilnic, studiul economiei rămâne la fel de relevant ca oricând. Elevii care completează acest grad se pot găsi dezirați pe piața muncii și ca prim candidați pentru multe poziții la nivel executiv. Directorul financiar financiar, analistul financiar și pozițiile actuariale pot fi la îndemână după finalizarea acestui program. În plus, se poate constata că o promovare sau o creștere a salariilor în cadrul companiei sale actuale ar putea fi posibilă după obținerea acestui grad.

  Cei interesați să învețe mai multe sau potențial înscrierea în acest program EMBA ar trebui să caute diferite instituții care să le ofere. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.