Keystone logo

8 EMBA Programe în Dubai, Emiratele Arabe Unite pentru 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
  • Emiratele Arabe Unite
  • Dubai
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

EMBA Programe în Dubai, Emiratele Arabe Unite

Dubai este unul dintre orasele din lume cele mai dinamice oferă foarte multe oportunităţi de afaceri, ceea ce îl face o locaţie excelentă pentru programe de EMBA. Dubai a devenit un oraş internaţional, în curs de dezvoltare rapid într-un hub economică mondială şi de afaceri.

EMBA Dubai va oferi profesioniştilor actuale de afaceri cu abilităţile şi cunoştinţele de care au nevoie să deţină funcţii de conducere şi executive. Cursuri de EMBA Dubai va combina o fundaţie solidă de afaceri cu capacitatea de lider pentru a gestiona în mod eficient şi cred că strategic de a lua decizii, realizarea în continuare a obiectivelor de afaceri. Elevii de EMBA Dubai va beneficia de vasta retea, precum şi cu privire la locul de muncă cunoştinţă de faptul că fiecare elev aduce la mediul de invatare. Absolvenţii programelor de EMBA Dubai de multe ori merge pe la o carieră ca manageri şi lideri în întreprinderile mici şi mari.

Dacă vă gândiţi să o diplomă de master, apoi un Dubai EMBA poate fi de aşteptare pentru tine!Aruncaţi o privire prin opţiunile de mai jos şi să ia urmatorul pas spre obiectivele dvs. personale şi profesionale!