Keystone logo

4 EMBA Programe în München, Germania pentru 2024

Filtre

Filtre

 • EMBA
 • Germania
 • München
Domenii de studiu
  Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  EMBA Programe în München, Germania

  Munchen este considerat o locaţie ideală pentru educaţie de către mulţi profesionişti din domeniul afacerilor. Un EMBA din München este, de asemenea, o oportunitate excelentă de a câştiga un grad absolvent de profesionist, care vă pot ajuta să avansezi în carieră într-o poziţie de lider executiv. În afară de programele academice excelente, München are multe de oferit celor care doresc să lucreze, să studieze, sau trăiesc în acest oraş vibrant. Munchen este un centru economic şi este acasa, la mai multe de înaltă tehnologie, industria de automobile, şi electronice şi de corporaţii multinaţionale. Acest lucru poate oferi pentru dezvoltarea profesională şi multe oportunităţi de carieră pentru cei care castiga un EMBA de la München.

  Participanţii care urmăresc un EMBA de la München sunt de obicei în domeniul de afaceri cu experienţă de lucru profesionale. Programele sunt structurate pentru a construi o înţelegere puternică a principiilor de afaceri de bază, subliniind conducere şi de management.Unele programe de EMBA, în München, de asemenea, sunt proiectate pentru profesionişti într-un anumit sector, cum ar fi economie sau ştiinţă, sau participanţii pot alege un program care se concentrează pe anumite regiuni, cum ar fi Europa, Asia, sau practicile de afaceri la nivel mondial.

  Aruncati o privire de mai jos pentru a găsi EMBA din Munchen, care poate ajuta să vă atinge obiectivele!