Keystone logo

1 EMBA Programe în Grecia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

EMBA Programe în Grecia

Grecia este o ţară cu o istorie bogată, iar acum este vechi şi moderne, în acelaşi timp. Un EMBA în Grecia ar oferi studenţilor cu o educaţie de înaltă calitate, în acelaşi mediu stimulativ cultural şi intelectual care a dus la fabrică al unora dintre cele mai mari filozofi istoriei.

EMBA în Grecia, este facilitată prin cursuri riguroase, seminarii, ateliere de lucru şi. Programele sunt concepute pentru profesioniştii care doresc curent de lucru pentru a avansa în carieră la niveluri mai înalte, cum ar fi conducerea executivă. Elevii de EMBA Grecia sunt prevăzute cu o bază puternică de afaceri prin cursuri pe teme de economie, finanţe, marketing, tehnologia informaţiei, şi contabile. EMBA programe Grecia sunt completate de la locul de muncă experienţa pe care elevii pot aduce la mediul de invatare.

EMBA programe Grecia sunt concepute astfel încât elevii să poată continua să lucreze în profesiile lor şi în educaţia lor.Dacă acest lucru sună ca ceea ce cautati, să ia o privire de mai jos şi puteţi găsi de educaţie pentru tine!