Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Studii de Afaceri  (EMBA) Programe în Hong Kong 2024

4 EMBA Programe în Hong Kong 2024

Prezentare generală

Câştigă un Executiv de talie mondială, cu o diplomă de MBA din Hong Kong program de EMBA, modelat pentru a respecta programul de directori. EMBA Hong Kong pune elevii profesional condus în inima unei regiuni cu creştere rapidă la nivel mondial comercial. Profesionişti în căutarea de a avansa în carieră, cu un Hong Kong EMBA va studia, alături de colegi profesionişti din întreaga lume, creând o reţea unică pentru creşterea economică viitoare colaborare şi de personal.

Candidaţii pentru un Hong Kong EMBA sunt oferite un echilibru unic între un accent globale şi experienţa locală, creând o oportunitate pentru directori şi manageri care urmează să fie expuse la dezvoltarea economică rapidă a Chinei şi impactul acesteia asupra viitorului dinamice de afaceri la nivel mondial. Hong Kong, ca un hub din China centrală, pozitiile elevii EMBA pentru educaţie excelentă executive de calitate.

Un program de EMBA din Hong Kong se străduieşte să ofere managerilor dedicate senior cu abilităţi şi cunoştinţe aplicabile ale teoriei managementului modern şi practică şi pentru a facilita metode de rezolvare a problemelor şi a principalului strategice să se pregătească pentru provocările inevitabile ale mediului de afaceri dinamic şi în continuă schimbare din Greater China şi în lume.

Dacă sunteţi în căutarea pentru un Hong Kong EMBA grad, atunci ai ajuns la locul potrivit! Defilaţi printre opţiunile de mai jos!

Citeste mai mult

Filtre

  • EMBA
Domenii de studiu
    Arta spectacolului Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu