Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Part time Studii de Afaceri  (EMBA) Programe în Noida, India 2024

1 Part time EMBA Programe în Noida, India 2024

Prezentare generală

Orissa este un stat situat pe coasta de est a Indiei și este, de asemenea, menționată ca Odisha. Este pe locul ca fiind cel mai populat stat al unsprezecelea în țara de 28. Statul este renumit pentru a avea unele dintre cele mai vechi universități din întreaga lume cu alte instituții de învățământ superior, de asemenea, la dispoziție.

S-au găsit în partea de sud a Asiei, Republica India este a doua țară cea mai populată din lume, cu aproximativ 1.27 miliarde de oameni. India are patru tipuri de universități; universitățile centrale, universități de stat, Considerat Universitatea și universități private constând în peste 550 de instituții.

După ce ai obținut o diplomă postuniversitară în afaceri și ai o experiență practică semnificativă, următorul pas îl reprezintă un MBA Executiv (EMBA). Acest tip de programe combină elemente fundamentale precum finanțe, contabilitate și marketing cu studii de leadership pentru a te ajuta să oțbii funcții executive la nivel înalt sau de management.

Învățarea cu fracțiune de normă vă permite să obțineți o diplomă sau o calificare chiar dacă nu puteți merge la școală cu normă întreagă. Se poate învăța în ritmul propriu, acumulând treptat credite care contează pentru calificarea finală.

Citeste mai mult

Filtre

  • EMBA
  • Part time
Domenii de studiu
    Arta spectacolului Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu