Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Studii de Afaceri  (EMBA) Programe în Milano, Italia 2023/2024

3 EMBA Programe în Milano, Italia 2023/2024

Prezentare generală

Oamenii de afaceri din întreaga lume au ales un EMBA în Milano. Milan are atât de mult de oferit pentru cei care aleg acest oraş interesant pentru avansarea în carieră şi academică. Există unele industrii cheie în Milano, cum ar fi moda, design, tehnologie, şi multe altele, care poate oferi mari oportunităţi de dezvoltare profesională şi posibilităţi de carieră. Există, de asemenea, multe oportunităţi culturale, precum si o socială activă şi viaţa de noapte, completând EMBA în experienţa Milano.

EMBA în programele de Milano, în general, operează dintr-o perspectivă internaţională, ceea ce este important cu globalizarea şi creşterea interacţiunii dintre piaţa mondială. Participanţii la programe de EMBA din Milano vor avea o înţelegere fundamental în principiile de afaceri, cum ar fi marketing, finanţe, tehnologia informaţiei, etica, şi economie, cu un accent pe dezvoltarea de o conducere puternică şi abilităţile de management.Un EMBA în Milano, poate deschide uşile pentru mai multe oportunităţi de carieră în regiune, cât şi la nivel global.

Aruncati o privire prin programe de EMBA din Milano de mai jos şi puteţi găsi măsura în care este perfect pentru tine!

Citeste mai mult

Filtre

  • EMBA
  • Italia
  • Milano
Domenii de studiu
    Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport Studii de administrație
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu