Keystone logo

2 EMBA Programe în Roma, Italia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
  • Italia
  • Roma
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

EMBA Programe în Roma, Italia

Roma este o alegere de top pentru profesioniştii care doresc un grad de afaceri absolvent. Un EMBA la Roma este conceput pentru persoanele cu experienţă profesională, care sunt în căutarea de a avansa în carieră la nivelul următor, de obicei, în funcţii de conducere executive. Roma este un centru cultural şi politic cu o istorie de a produce unele dintre cele mai mari gânditori din lume. La Roma, o atmosferă intelectual stimulator este susţinută, printre toate locurile istorice, religioase, culturale şi care pot fi explorate.

În programele EMBA din Roma sunt structurate în jurul valorii de idei inovatoare şi de margine de tăiere şi metodologii, precum şi teoria de afaceri tradiţionale şi practică. Participanţii, beneficiind de o EMBA de la Roma va obţine o înţelegere puternic fundamental de probleme de afaceri în marketing, contabilitate, finanţe, etica, şi economie, cu un accent pe construirea de conducere şi abilităţile de management.Cu un EMBA de la Roma, participanţii pot avea posibilitatea de a avansa în funcţii de conducere, dacă acesta este într-o corporaţie multinaţională, sau companii mici.

Aflaţi mai multe despre un EMBA la Roma, derulând prin programele de mai jos!