Keystone logo

1 EMBA Programe în Letonia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

EMBA Programe în Letonia

Letonia devine rapid o locaţie atractivă pentru studenţii internaţionali. Pe langa peisajele sale frumoase, instituţiile de învăţământ Letonia sunt avansate si bine organizat. Ca nou membru al Uniunii Europene, aceasta devine o ţară multiculturală, cu beneficiul de costurile de trai mai mici decât alte ţări europene.

Un program de EMBA Letonia va oferi profesioniştilor curent cu cunoştinţele şi aptitudinile necesare pentru a avansa în cariera lor. EMBA Letonia programe sunt concepute astfel încât studenţii să poată continua să lucreze în timp ce urmăresc gradul lor. Bazându-se pe experienţele profesionale, elevii obţine o fundaţie solidă de afaceri în timp ce concentrându-se pe conducere şi de management. Prin cursuri şi un mediu de învăţare interactivă, EMBA elevii Letonia va examina subiecte precum economia, tehnologia informaţiei, marketing, publicitate, finanţe, şi de resurse umane.Absolvenţii care deţin o diplomă EMBA Letonia merge de multe ori cu privire la gestionarea superioară şi funcţii de conducere executive.

Dacă acest lucru sună de interes pentru tine, apoi să ia o privire de mai jos pentru programul EMBA Letonia pentru tine!