Keystone logo

2 EMBA Programe în Marketing și vânzări 2024

Filtre

Filtre

 • EMBA
 • Studii de marketing
 • Marketing
 • Marketing și vânzări
Domenii de studiu
 • Studii de marketing (2)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  EMBA Programe în Marketing și vânzări

  Un EMBA, sau Executive Master of Business Administration, este o variantă a unui MBA care este de obicei menită să răspundă persoanelor care au deja o mulțime de experiență de lucru în domeniul afacerilor. Acesta poate fi cel mai potrivit pentru persoanele care doresc să-și schimbe cariera sau să avanseze în activitatea lor curentă.

  Ce este EMBA în marketing și vânzări? Acest grad vă poate ajuta să obțineți o înțelegere aprofundată a artei de marketing și vânzarea de produse și servicii. Marketingul și vânzările pot fi o parte vitală a lumii afacerilor și, prin câștigarea EMBA, ar trebui să vă îmbogățiți mai bine pentru a aplica teorii și principii în afaceri reale. Deși va fi cel mai probabil să vă concentrați în special pe aspectele legate de vânzări, puteți învăța multe despre afacerea în ansamblu.

  Prin obținerea acestui grad, puteți obține cunoștințe despre modul în care vânzările și activitatea de marketing, care vă poate ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză în viața de zi cu zi. De asemenea, puteți deveni un lider mai bun și puteți învăța strategii pentru gestionarea timpului într-un mod organizat și eficient.

  Există o mulțime de factori care pot afecta câștigarea unui EMBA. Poate fi util să examinați diferite opțiuni pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.

  Un EMBA în Marketing și Vânzări ar putea deschide o mulțime de uși pentru tine în lumea afacerilor. Cu acest grad, veți fi probabil în căutarea de a lucra pentru o companie, eventual într-o poziție de conducere sau de altă poziție de nivel înalt. Lucrările posibile pot include includerea unui manager de brand sau a unui manager de vânzări. Într-una dintre aceste poziții, este posibil să fiți responsabil pentru a ajuta compania să crească și să gestioneze vânzările și veniturile. De asemenea, ați putea fi calificat să lucrați ca director de marketing sau manager de dezvoltare a afacerilor.

  Pot exista o mulțime de opțiuni pentru a vă câștiga EMBA online sau la o școală tradițională. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.