Keystone logo

2 EMBA Programe în Mexic pentru 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

EMBA Programe în Mexic

Mexicul este o ţară de istorie bogată şi viitor promiţător. Mai multe oraşe sunt considerate importante centre industriale si de afaceri, precum şi să fie acasă la mai multe companii naţionale şi multinaţionale. Studenţii străini se pot bucura de cultura, peisaje, precum şi site-urile Patrimoniului Cultural Mondial că Mexicul are de oferit.

EMBA programe Mexic oferă o perspectivă globală, cu un accent latino-americane. EMBA programe Mexic sunt proiectate pentru curent mijlocul carierei profesioniştilor care doresc să progreseze in cariera lor, prin educaţie în continuare. Programele sunt structurate astfel încât studenţii să poată continua să lucreze în timp ce urmăresc educaţia lor. Elevii care urmăresc un EMBA Mexic vor câştiga competenţe în fundamentele de afaceri, cum ar fi finanţe, contabilitate, tehnologia informaţiei, de marketing, etica, şi economie, în timp ce concentrându-se pe conducere şi de management.Elevii de EMBA programelor Mexic vor să înveţe să gândească critic pentru luarea de decizii strategice în mediul de afaceri la nivel mondial în schimbare.

Luaţi în considerare un EMBA Mexic pentru a vă ajuta să avanseze în carieră. Uitaţi-vă la opţiunile de mai jos!