Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Studii de Afaceri  (EMBA) Programe în Modă 2023

1 EMBA Programe în Modă 2023

Prezentare generală

Un program EMBA, sau Executive MBA, este un grad absolvent în administrarea afacerilor. Acest grad unic este în primul rând pentru liderii de afaceri care sunt deja semi-stabilite în domeniul lor. Gradul poate ajuta să se mute în următorul nivel al industriei lor specifice.

Ce este un EMBA in moda? Acest grad este ideal pentru cei care sunt deja profesioniștii care lucrează în industria modei. Elevii care urmăresc acest grad sunt, în general, în stare să învețe de la specialisti din industrie. Ei iau cursuri, cum ar fi lanțul de aprovizionare la nivel mondial și distribuție, branding strategică și managementul de marketing, management de portofoliul de produsele și management financiar strategic. Multe programe permite studenților să studieze printr-o combinație de față-în-față și cursuri on-line. Ele sunt adesea în măsură să participe la evenimente de networking, în scopul de a face contacte importante pentru a ajuta la lovi cu piciorul-a începe cariera lor.

Există multe beneficii pentru a obține un EMBA in moda, cu cel mai mare fiind capacitatea de a avansa in cariera cuiva. Elevii obține o perspectivă care poate nu avea la locul de muncă, și un grad poate a le face mai valoros in forta de munca.

Costurile asociate cu un EMBA variază în funcție de instituție. Multe programe permit învățarea flexibilă, care poate avea un impact costurile totale. Pentru a fi la fel de informat ca este posibil, este o idee bună pentru a contacta departamentul de admitere a oricărei instituții sunteți interesat.

Absolvenții programului devin adesea manageri din industria modei. Datorită acestui grad unic, elevii folosesc programul nu a găsi locuri de muncă în domeniul lor de dorit, ci mai degrabă pentru a ridica statutul lor în domeniul lor actual. Prin urmare, absolvenți ai programului în mod sunt adesea în măsură să se deplaseze până într-o societate și să ia pe proiecte mai mari.Acestea pot fi în măsură să inițieze planuri și proceduri care au fost odată disponibile pentru a le, datorită cunoștințelor lor a crescut.

Grade EMBA sunt adesea disponibile atât cu normă întreagă și o parte. Cursurile sunt, de asemenea, uneori, disponibile atât în ​​campus și on-line, precum și multe programe oferă cursuri pe timp de noapte și la sfârșit de săptămână, în scopul de a găzdui profesioniștii care lucrează. Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • EMBA
  • Modă
Domenii de studiu
  • Modă (1)
  • Înapoi la categoria principală
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu