Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Studii de Afaceri  (EMBA) Programe în Varşovia, Polonia 2024

3 EMBA Programe în Varşovia, Polonia 2024

Prezentare generală

Varşovia este centrul economic, politic, cultural şi Polonia, şi are, de asemenea, o industrie în curs de dezvoltare rapid, financiar şi bancar, ceea ce face un loc atractiv pentru educaţie de afaceri absolvent. Un EMBA de la Varşovia poate oferi o mare oportunitate pentru avansarea în carieră academică şi într-un oraş dinamic cu o multime de cultura, muzica, parcuri, şi de activităţi recreative.

EMBA în programele de la Varşovia sunt structurate pentru profesioniştii din domeniul de afaceri pentru a câştiga un grad absolvent, cu întreruperi minime pentru cariera lor. EMBA în programele de la Varşovia sunt concepute pentru a oferi educaţie pentru a construi abilităţi de conducere şi de management pentru profesioniştii care doresc funcţii de conducere şi de management superior. Participanţii care urmăresc un EMBA de la Varşovia poate avea excelente oportunitati de cariera intr-o varietate de setări, de la companii mici la corporaţii multinaţionale.

Aflaţi mai multe despre un EMBA la Varşovia, derulând prin intermediul programelor de mai jos. Luaţi următorul pas spre obiectivele dvs. de azi!

Citeste mai mult

Filtre

  • EMBA
Domenii de studiu
    Arta spectacolului Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu