Keystone logo

1 EMBA Programe în Lisabona, Portugalia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

EMBA Programe în Lisabona, Portugalia

De la Lisabona este o alegere de top pentru educaţie de afaceri absolvent de profesionişti din întreaga lume. Un EMBA de la Lisabona este o oportunitate excelentă pentru educaţie de înaltă calitate într-un oraş dinamic şi vibrant. În afară de la top-notch instituţii academice, de la Lisabona are multe de oferit celor care aleg să studieze, să lucreze, sau trăiesc în acest oraş minunat. Cu un EMBA de la Lisabona, participanţii pot experimenta dezvoltarea profesională şi dezvoltarea personală.

EMBA în cadrul programelor de la Lisabona sunt structurate pentru profesioniştii din domeniul de afaceri cu experienţă în muncă, care caută un grad absolvent şi de avansare în carieră pentru managementul superior şi de posturi de conducere. EMBA în programe de educaţie de la Lisabona oferă în principiile de bază de afaceri, cum ar fi marketing, finanţe, etica, economie, drept şi de afaceri, cu accent pe leadership şi management strategic. Absolvenţii de programe poate construi o reţea puternică profesional şi să aibă oportunităţi de carieră în regiune, precum şi la nivel global.

Derulaţi prin programe de EMBA din Lisabona de mai jos pentru a afla mai multe. Luaţi următorul pas spre obiectivele dvs. de azi!