Keystone logo

5 EMBA Programe în Madrid, Spania pentru 2024

Filtre

Filtre

 • EMBA
 • Spania
 • Madrid
Domenii de studiu
  Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  EMBA Programe în Madrid, Spania

  Madrid a atras oameni din întreaga lume pentru muncă, de călătorie, şi de studiu, şi nu sunt programe excelente absolvent de învăţământ de afaceri pentru profesioniştii care doresc sa progreseze in cariera lor, la nivelul următor. Un EMBA în Madrid, poate fi o oportunitate unică pentru dezvoltarea profesională şi dezvoltare culturală într-un oraş vibrant şi dinamic, cu atât de mult pentru a oferi.

  EMBA în programele de Madrid atragă pe oameni cu potenţial de lider şi abilităţi de comunicare, care sunt capabili să gândească strategic. Cu un EMBA de la Madrid, participanţii vor experimenta un curriculum care se concentreaza pe principiile de bază de afaceri şi teorii, integrate cu idei noi şi de viitor şi tendinţe. Cu un EMBA de la Madrid, participanţii pot câştiga o experienţă valoroasă internaţionale şi pot dezvolta o reţea profesională care poate oferi unele oportunităţi de carieră interesante.

  Caută în programe de EMBA Madrid de mai jos şi puteţi găsi măsura în care vă va ajuta să ajungă la dumneavoastră personale şi obiectivele profesionale!