Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Studii de Afaceri  (EMBA) Programe în Studii de sustenabilitate 2023

6 EMBA Programe în Studii de sustenabilitate 2023

Prezentare generală

Un EMBA este un masterat executiv în Business Administration, un grad post-universitare conceput pentru studenții care sunt deja manageri de nivel mediu la locul lor existente de muncă. Programul de gradul le oferă abilitățile de care au nevoie pentru a avansa la nivelul următor, și a devenit lideri în domeniul lor de ales.

&nbsp

Ce este un EMBA în Sustenabilitate? Un EMBA în Durabilitatea învață elevii despre necesitatea de dezvoltare durabilă pe piață modernă, și cum să gestioneze afacerile și proiectele de dezvoltare într-un mod care este ecologic și utilizează resurse regenerabile și surse de energie.

&nbsp

Sustenabilitatea este un domeniu în creștere în lumea afacerilor. Un EMBA în acest domeniu este probabil să devină mai valoros ca un număr tot mai mare de companii se îndrepte spre dezvoltare ecologic.Multe dintre metodele predate de programul își au originile în științele pământului, astfel încât gradul de are avantajul suplimentar de a da studenților un fundal bună de biologie.

&nbsp

Costul total al unui EMBA în Durabilitatea variază în funcție de universitate pe care o alegeți să participe. Cu toate acestea, programul de gradul este conceput pentru a dura aproximativ doi ani, astfel încât costurile totale ar trebui să fie estimate în consecință.

&nbsp

Există mai multe locuri de muncă disponibile pentru titularul unui EMBA în Sustainability. Companiile din o mare varietate de industrii, atât în ​​sectorul public și privat, recunosc valoarea dezvoltării durabile, iar în viitorul apropiat va fi în căutarea de a angaja manageri care sunt capabili sa faca o dezvoltare durabilă în realitate. Sectorul non-profit are, de asemenea, o mulțime de locuri de muncă disponibile pentru cei interesati de sustenabilitate. Profesioniștii pot lucra consultanți independenți sau de lucru direct pentru organizațiile non-profit din întreaga lume.

&nbsp

Există mai multe avantaje pentru a studia pentru un EMBA în Sustenabilitate on-line. Programe online permite studenților să studieze în conformitate cu un program mai flexibil, care este ideal pentru profesioniștii care lucrează. Studiu on-line, de asemenea, permite elevilor să participe universități din întreaga lume, fără a lăsa acasă. Alți studenți se pot simți mai confortabil de învățare într-un mediu clasă. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • EMBA
  • Studii de sustenabilitate
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu