Keystone logo

Filtre

 • EMBA
Domenii de studiu
  Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

1 EMBA Programe în Bangkok, Thailanda pentru 2024

  EMBA Programe în Bangkok, Thailanda

  Bangkok este o alegere de top pentru multe persoane care doresc şi a programului EMBA. Aceasta este acasa, la multe întreprinderi internaţionale şi este o zonă cu potenţial de copt pentru cei care doresc dezvoltarea profesională şi experienţă. Un EMBA în Bangkok poate oferi o experienţă cu adevărat unică, care se poate combina cu cadre didactice de creştere profesională într-o locaţie exotică. Cursuri de instruire în domeniul afacerilor includ standardizate, dar sunt infuzate cu aspect specific de afaceri din Asia. EMBA în Bangkok este provocator şi plin de oportunităţi de creştere uimitoare.

  Un program de EMBA în Bangkok poate permite profesioniştilor posibilitatea de a avansa în carieră, cu un program de master profesionist, care este structurată pentru cei care caută de management executiv şi funcţii de conducere. Participanţii la programe de EMBA din Bangkok se poate obţine o gamă de abilităţi prin combinarea cursuri, aplicarea de experienţa lor profesională unică, şi învăţarea reciprocă.Metodologia de abordare de echipă permite schimbul de perspective diverse pe teme diverse. EMBA în programele Bangkok reflectă un nivel profesional de cunoştinţe pentru teme de management contemporane. Aceasta include, de asemenea, o înţelegere bine-dezvoltat de gândire strategică şi de planificare şi poate ajuta profesionistii din domeniul dezvolte abilităţile necesare pentru a deveni lideri eficiente şi manageri.

  Dacă aveţi în vedere un EMBA în Bangkok, apoi să ia o privire prin intermediul programelor de mai jos pentru a afla mai multe!