Keystone logo
41 North Business School

41 North Business School

41 North Business School

Introducere

DESPRE SCOALA noastra de afaceri

41 Nordul este nou, privat și autonom, ceea ce ne face unici în Turcia. Suntem dedicați îmbunătățirii practicilor de afaceri în Epoca de transformare digitală. Scopul nostru este de a sluji cursanții care cred într-o experiență de învățare fără sfârșit, în management și în viața personală.

41 Nord oferă DBA, Executive MBA și certificatul de diplomă postuniversitară de excelență digitală. 41 Nord se concentrează pe conducerea în era digitală și pe evaluarea și gestionarea noilor tehnologii. Scopul școlii este de a oferi o platformă discurs interdisciplinar între societate, mediul de afaceri și mediul academic.

118472_118331_ExecutiveMBAScholarship_1024_680-09.png

Programe personalizate

Dacă sunteți angajat în prezent și nu doriți să vă părăsiți locul de muncă, dar doriți o poziție mai înaltă? Sunteți gata pentru digitalizare? Ce înseamnă Inteligența Artificială (AI) și Robotica pentru afacerea dvs.? Simți nevoia de ajutor urgent și din exterior? Dacă da, 41 Nord este partenerul potrivit.

41 Nord colaborează cu instituții internaționale de vârf pentru a aduce ultimul și ultimul mediu de predare / învățare și se concentrează asupra stilurilor de leadership creative; digitizarea de afaceri și a versiunilor mixte de dezvoltare a managementului locurilor de muncă.

  • Istanbulul este deja orașul Gateway între est
  • Instituțiile noastre partenere includ Grenoble Ecole de Management (GEM-France) și Școala Europeană de Management și Tehnologie (ESMT-Berlin), ambele având acreditările rare și râvnite de triple-coroane de la AACSB, EQUIS și AMBA. Centrul de Conducere Creativă (CCL-Greensboro, Bruxelles, Moscova) completează trioul.
  • GEM EMBA, educația executivă a ESMT și programele de leadership ale CCL din Istanbul oferă prețuri de aproape 50% mai mici comparativ cu cele din Europa. Același grad, același conținut, aceeași calificare, costuri mult mai mici!
84890_41North.png

DESPRE LOCUL NOSTRU

AFACEREA ISTANBULULUI

Bazat în Istanbul, în centrul comerțului pe două continente, 41 North Business School inspiră și îi ajută pe directori să obțină abilitățile necesare pentru a se transforma într-un lider modern. 41 North Business School , care lucrează împreună cu școlile de vârf din lume în domeniul tehnologiei și inovării etc. Găsiți-ne unde se întâlnește Est cu Occidentul, de-a lungul celei de-a 41-a Latitudine Nordică.

O școală de afaceri și o instituție de formare de conducere în inima districtului de afaceri din Istanbul. Clădirea semnătură FERKO este un ansamblu de desene sau modele blande.

41 North Business School din Istanbul - Levent este:

  • Pe latura europeană a Bosforului

  • Înconjurat de sediul companiei globale

  • Centre comerciale moderne, restaurante, galerii, săli de concerte și centre de performanță.

Campusul nostru este convenabil să ajungeți prin intermediul drumurilor de acces și a pasarelelor subterane menite să asigure conexiuni metro, metrou și pietoni. În plus, campusul vă maximizează productivitatea, făcând mediul dvs. de învățare mai plăcut cu facilități la fața locului, cum ar fi punctele de încărcare a vehiculelor electrice la parcare, servicii de concierge, cafenele, restaurante și parcuri vibrante pentru activități sociale.

DESPRE LEADERSHIP

Credem că conducerea este atât o artă, cât și o știință care încorporează folosirea nu numai a unei abordări raționale, ci și a unei conexiuni emoționale.

Experiență de învățare

Procesele de învățare și tehnologia aferentă s-au schimbat drastic în ultimii zece ani. Nu mai este suficient să se adune din timp în timp directori, trebuie instruiți pentru a orchestra performanțe câștigătoare în timp real și la locul de muncă.

Locații

  • Istanbul

    Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent, 34394, Istanbul

Întrebări