Keystone logo
Adventist University of Africa Master of Business Administration (MBA)
Adventist University of Africa

Master of Business Administration (MBA)

Nairobi, Kenya

18 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Amestecat

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul nostru

Dacă obiectivul dvs. este să vă mutați cariera și progresul personal la noi culmi, programul nostru de diplomă MBA este pentru dvs. Adventist University of Africa oferă un program MBA pentru profesioniști care lucrează și studenți cu normă întreagă. Programul nostru de MBA este despre gândire nouă, leadership inovator, administrare, impact pozitiv, responsabilitate socială, valori spirituale și etice pentru a echilibra competența profesională. Astfel, programul MBA subliniază trei dintre cele mai fundamentale aspecte ale managementului: gândirea strategică, eficacitatea funcțională și luarea eficientă a deciziilor pe baza datelor cantitative și calitative. Fiecare curs din program oferă oportunități de a dezvolta abilități de luare a deciziilor în situații practice.

Curriculum-ul nostru

Secvența curriculară este elaborată cu atenție pentru a crea clase bazate atât pe teoria managementului tradițional, cât și relevante pentru problemele și tendințele cu care se confruntă conducerea organizațională astăzi. Oferă o secvență de curs integrată care promovează înțelegerea întregii organizații, mai degrabă decât metoda tradițională, specifică disciplinei. Mai mult, livrarea cursurilor noastre oferă flexibilitate, comoditate și acces ușor, care le permite studenților să urmeze cursuri de oriunde s-ar afla. Tehnologia informației este parte integrantă a livrării fiecărui curs, inclusiv a livrării de materiale de conținut, a sarcinilor studenților și a comunicării cu studenții.

Specializări MBA

Un program de studiu poate fi selectat în următoarele domenii:

 • Contabilitate
 • Management
 • Sisteme de informare
 • Finanţa
 • Managementul sănătății

141590_MBAPosterFinalhr2.png

De ce să vă alăturați programului MBA AUA?

 • AUA este o Universitate Chartered.
 • Programul nostru online oferă flexibilitate, comoditate și acces ușor, care vă permite să urmați cursuri de oriunde vă aflați.
 • AUA este o universitate modernă întărită de diversitate și dedicată calității și excelenței.
 • AUA are facultăți internaționale bine calificate și dedicate, cu o bogată experiență în afaceri și cercetare.
 • AUA oferă educație bazată pe valori, care îi pregătește pe absolvenții să fie responsabili social și drepți din punct de vedere etic.
 • Cursurile noastre interactive îi ajută pe elevi să învețe din cariera și experiențele de lucru.
 • Programul nostru oferă seminarii de perfecționare profesională și excursii pe teren pentru a vă lustrui abilitățile de conducere și manageriale.

MBA obișnuit

Dacă cariera dvs. nu se mișcă suficient de repede sau nu vă duce în direcția corectă, este timpul să începeți să vă creați propriile oportunități. MBA obișnuit este conceput pentru persoanele care doresc mediul dinamic al unui MBA cu normă întreagă și flexibilitatea de a-și continua cariera actuală. În general, elevii au curs între orele 17:30 - 20:30 de luni până joi, cu câteva sesiuni de duminică. Programul poate fi finalizat în termen de 18 - 24 de luni.

Cohorta MBA

Acest format unic de cohortă este conceput pentru persoanele din sectoarele corporativ, public și non-profit, ale căror programe ocupate nu le permit să urmeze cursuri de seară sau de weekend. De obicei, cursurile sunt livrate în termen de 11 săptămâni de cursuri intensive de peste doi ani. Programul reunește o secțiune remarcabilă de profesioniști de nivel înalt din diferite părți ale Africii, făcând cohorta MBA mult mai bogată și construind conexiuni pe tot parcursul vieții. Acest lucru este mai potrivit pentru lucrătorii care sunt sponsorizați și susținuți de organizațiile lor din cauza factorului timp. Pentru a acomoda programele variate pentru un corp de studenți divers, AUA oferă trei programe de cohortă MBA în fiecare an în campusul nostru principal (Kenya) și în campusurile de extindere din Ghana (Valley View University) și Africa de Sud (Helderberg College).

Criterii de admitere

 • Solicitanții trebuie să dețină o primă diplomă de la o universitate recunoscută cu o medie minimă de 3,0 puncte (pe o scală de 4,0 puncte) sau echivalentul acesteia. Solicitanții a căror GPA scade sub 3,0 vor fi evaluați și li se va oferi admitere provizorie și vor fi monitorizați pentru a se asigura că mențin un GPA minim de 3,00 în primele două semestre.
 • În plus, solicitanții ar trebui să aibă cel puțin doi ani de experiență postuniversitară.
 • De asemenea, se așteaptă ca solicitanții să solicite fostelor lor universități și / sau organizației angajatoare să depună două scrisori de recomandări (aptitudine și caracter) direct la Biroul de admitere AUA.

Formularele de cerere pot fi descărcate de pe site-ul nostru web (www.aua.ac.ke), completate și trimise prin poștă la Biroul Registratorului, Adventist University of Africa , Private Bag 00503 Mbagathi, Nairobi - Kenya.

Admiterea la programul MBA este în întregime pe merit. Obiectivul criteriilor de admitere este de a selecta persoane care și-au demonstrat angajamentul față de creșterea personală și profesională.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA în Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan