Keystone logo
Alabama State University College of Business Administration MASTER DE ADMINISTRARE A AFACERILOR LA STATUL LAWSON
Alabama State University College of Business Administration

MASTER DE ADMINISTRARE A AFACERILOR LA STATUL LAWSON

Montgomery, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Diploma de Master of Business Administration (AAMU la LSCC) este acreditată de AACSB, care acordă doar primele școli de afaceri de 5% din lume. Acest program MBA necesită 33 de ore de credit pentru a finaliza (11 clase) sau adăugarea concentrației Managementul resurselor umane pentru încă 3 ore de credit. Cursurile de MBA sunt oferite fie asincron, fie sincron online de către facultatea de afaceri AAMU. Toate instrucțiunile online sincrone sunt seara pentru a se potrivi stilurilor de viață profesionale și de familie ale studenților. Colegiul pentru afaceri și afaceri publice educă și pregătește studenții pentru a fi liderii și managerii comunității lor și nu numai.

DESPRE ACEST PROGRAM

În acest program, studenții dobândesc cunoștințe practice și abilități prin educația noastră relevantă în afaceri în discipline precum contabilitate, finanțe, marketing și management. Curriculum-ul de bază MBA pregătește studenții pentru avansarea în carieră în viitor.

Pe lângă programul general de MBA, Logistica și Managementul Lanțului de Aprovizionare (LSM) și Managementul Resurselor Umane (Managementul Resurselor Umane) sunt cele două domenii de concentrare pentru studenții care doresc o formare intensivă, astfel încât să poată căuta oportunități de angajare viitoare legate de aceste domenii.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare