Keystone logo
Albany State University Master of Business Administration
Albany State University

Master of Business Administration

Albany, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

USD 189 / per credit *

În campus

* pe oră de credit (în stat). 755 pe oră de credit (în afara statului).

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Misiunea programului

Facultatea și personalul Colegiului de Afaceri s-au angajat ferm să ofere un proces educațional riguros din punct de vedere academic pentru profesioniștii din domeniul afacerilor care caută avansarea la poziții de conducere de nivel mediu și superior. Scopul fundamental al programului de MBA este de a dezvolta manageri profesioniști / lideri capabili să aducă contribuții valoroase la sistemul de diversitate și creștere a organizațiilor lor alese. Obiectivul geografic principal al programului a fost reprezentat de persoane aflate în întreaga zonă metropolitană Albany, Georgia, sud-vestul Georgiei și sud-estul Statelor Unite. Cu învățarea la distanță și alte progrese tehnologice, cum ar fi cursurile online, programul se adresează specialiștilor din întreaga țară și din lume.

Cerințe de program

 1. Gradul de bacalaureat obținut în orice domeniu de la un colegiu sau universitate acreditată la nivel regional
 2. Depunerea cererii de admitere completate
 3. O copie oficială a transcrierilor academice de la toate colegiile și universitățile a participat
 4. Două scrisori de referință care se concentrează asupra succesului potențial al candidatului în învățământul postuniversitar
 5. O declarație de scop de 1000 de cuvinte. Dacă limba engleză nu este prima limbă a solicitantului, examenul de testare a limbii engleze ca limbă străină (TOEFL) este necesar și luat în considerare în conformitate cu cerințele internaționale ale studenților de mai jos.

Cerințe internaționale pentru studenți

Solicitanții internaționali sunt încurajați să depună o cerere de admitere la Albany State University 's Programe în afaceri. În plus față de procedura standard de aplicare, există câțiva pași suplimentari care trebuie luați.

 • Declarația de responsabilitate financiară
 • Afiliere de sprijin
 • TOEFL - Trebuie să fie prezentat numai dacă limba engleză este limba maternă. Scoruri minime: 500 (Testul bazat pe hârtie), 173 (Computer Based Test), 61 (Test bazat pe Internet)
 • WES - Transcrierile de la instituții din afara Statelor Unite trebuie să fie trimise mai întâi către World Education Services, Inc. pentru un curs de evaluare a cursurilor, înainte de a fi trimise la directorul admiterilor
 • Copie VISA / PASSPORT
 • Certificat de eligibilitate F-1
 • I-20 (Dacă veniți dintr-o altă instituție din SUA, este necesară o copie a documentelor dvs. I-94 și I-20) După finalizarea dosarului și a deciziei de admitere, coordonatorul internațional al studenților va trimite elevului I-20 Form, care permite studentului să se aplice pentru o viză

Detalii despre program

Master De Administrare A Afacerilor (General MBA)

Colegiul de Afaceri oferă Master of Business Administration (MBA) program de gradul. MBA este un program de gradul de absolvent de 30 de semestru oră. Candidații MBA au oportunitatea de a dobândi cunoștințele, aptitudinile și capacitatea de conducere pentru a se realiza eficient în medii complexe și în schimbare rapidă. Ele sunt capabile să dezvolte strategii și să răspundă proactiv la provocările și oportunitățile de afaceri. Absolvenții învață să integreze expertiza funcțională în organizații fără sudură și să creeze culturi organizaționale pluraliste adecvate mediului de afaceri. Astfel de culturi generează cele mai bune soluții posibile pentru probleme, facilitează dezvoltarea de produse și servicii cu adevărat inovatoare, care să permită organizațiilor să concureze pe piețele globale și să ofere fiecărui angajat posibilitatea de a-și aduce contribuția și de a promova cele mai bune rezultate.

Master în Administrarea Afacerilor în Contabilitate

Gradul BS / MBA de cinci ani (contabilitate de concentrare), în Colegiul de Afaceri de la Albany State University este conceput pentru a permite studenților să se așeze pentru examenul CPA și să se califice ca Contabilitate Publica Certified, la finalizarea cerințelor grad. Elevii care îndeplinesc cu succes cerințele pentru gradul de 5 ani MBA va fi acordat atât un grad BS în contabilitate și un grad de MBA.

Master în Administrarea Afacerilor în Sănătate

Maestru de Administrare a Afacerilor, cu o concentrare în programul de asistență medicală este un program de 33 de semestru gradul de absolvent. Ei sunt capabili să dezvolte strategii și să răspundă proactiv la provocările și oportunitățile de afaceri din domeniul asistenței medicale. Absolvenții învață să integreze expertiza funcțională în organizații fără sudură și să creeze culturi organizaționale pluraliste adecvate mediului de afaceri.


Master în Administrarea Afacerilor în Lanțul de Aprovizionare și Logistică

Master of Business Administration, cu o concentrare în lanțul de aprovizionare și programul de logistică este un program de 33 de semestru gradul de absolvent. După finalizare, studenții sunt capabili să dezvolte strategii și să răspundă în mod proactiv la provocările și oportunitățile de afaceri din domeniile operaționale ale afacerii. Absolvenții învață să integreze expertiza funcțională în organizații fără sudură și să creeze culturi organizaționale pluraliste adecvate mediului de afaceri.


Master în Administrarea Afacerilor în Administrația Publică

Master of Business Administration în Administrația Publică Programul este un program de 33 de semestru gradul de absolvent. După finalizare, studenții sunt capabili să dezvolte strategii și să răspundă în mod proactiv provocărilor și posibilităților de afaceri pentru manageri în funcții publice. În plus față de competențele de bază de luare a deciziilor în afaceri, studenții încorporează cunoștințe despre activitățile și responsabilitățile specifice organizațiilor guvernamentale și ale organizațiilor publice conexe.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Administrarea Afacerilor - Online
  • Lynchburg, Statele Unite ale Americii
 • MBA în Afaceri Digitale și Inovare
  • Barcelona, Spania
 • MBA@Syracuse Online
  • Syracuse, Statele Unite ale Americii
  • Online USA