Keystone logo
Alexander College - Cyprus MBA cu specializare în management sau achiziții
Alexander College - Cyprus

MBA cu specializare în management sau achiziții

Larnaca, Cipru

18 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 6.950 / per year *

În campus

* taxele se aplică numai studenților locali și UE

Introducere

 • Durata: 18 luni
 • Calificare acordată: MBA cu specializare în management / cu specializare în achiziții
 • Corp de atribuire: Colegiul Alexander
 • (Acreditat de „Agenția Ciprului de Asigurare a Calității și Acreditare în Învățământul Superior” (CYQAA)
 • Limba de instruire: engleză
 • Mod de studiu: Full-time
 • Creditele ECTS: 90

Informații despre curs

Acest curs este atât de flexibil și unic prin faptul că oferă studenților și profesioniștilor din domeniul afacerilor posibilitatea de a învăța, să gestioneze și practică în cadrul specializării lor preferat prin intermediul public / achizițiilor private Pathway sau Managementul Pathway . Cursul permite, de asemenea, studenților posibilitatea de a combina module din ambele Pathways ca o alternativă la optarea pentru una dintre cele două specializări. Acest lucru este posibil prin intermediul MBA General Pathway .

Indiferent de Pathway care decideți să o urmați, sarcina de studiu nu va depăși mai mult de 3 module pe termen, sesiunile dvs. de lectură vor avea o durată maximă de numai 2 ore și vor avea loc seara sau sâmbăta și veți fi învățați și evaluați de către experți academicieni și profesioniști. Veți avea, de asemenea, o perioadă de șase luni pentru a vă pregăti disertația.

Specializări

Pathway achiziții

Acest program de MBA este singurul din Cipru , care oferă achizițiile Pathway . Această specializare se caracterizează prin conținutul său interdisciplinar și oferă o perspectivă profesională a achizițiilor pentru ca studenții să aibă un impact direct asupra companiilor și instituțiilor publice și private cu care sunt asociați. Acesta valorifică proiectele recente de cercetare ale Centrului de Cercetare Alexander privind legislația și implementarea achizițiilor publice / private, pentru a obține o viziune temeinizată asupra acestui subiect. Această Pathway este ideală pentru cumpărătorii publici, ofertanții privați și studenții interesați de o carieră în gestionarea achizițiilor publice.

Pathway management

Specializarea Management oferă o perspectivă aprofundată și examinează influențele interne și externe asupra conceptelor și practicilor de management, cum ar fi o schimbare în multinaționale și IMM-uri. Acesta profită de cercetările contemporane despre micro și mici afaceri efectuate de instituția afiliată, Alexander Research Center. Această Pathway este ideală pentru studenții care se văd într-un rol managerial și aspiră să devină lideri concentrați în consultanță, management internațional și leadership.

Pathway generală

General MBA Pathway permite studenților să combine module din două domenii în loc să opteze pentru o singură specializare. Acest lucru înseamnă că vă puteți adapta cursul de MBA pentru a se potrivi intereselor dvs. individuale, preferințelor și nevoilor profesionale mixte, alegând module elective, atât din Pathways specializare, cât și din achiziții, pentru o direcție de dezvoltare mai flexibilă, obținând în același timp cunoștințe valoroase și abilitățile necesare pentru a deveni un Expert managerial și antreprenorial.

În față / neplăcut

131855_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Conținut și durată

Acest program de MBA are o valoare de credit totală de 90 de credite ECTS (European Credit Transfer System) și o durată de 18 luni pe trei semestre. Primele două semestre ale cursului sunt împărțite în patru termeni de 8 săptămâni (termenii A, B, C, D) și întregul al treilea și ultimul semestru este denumit termenul E.

Prelegerile au loc între două și patru ori pe săptămână, în funcție de sarcina de studiu pentru fiecare termen. Structura cursului se concentrează pe doar trei module pe termen care permit o gestionare mai bună a volumului de muncă și o posibilitate sporită de succes. În timpul celui de-al treilea semestru (termenul E), studenții vor lua un singur modul în plus față de pregătirea și completarea dezertației lor. Datele de început sunt supuse confirmării și pot varia, dar ca o orientare generală, primul semestru începe de obicei în ultima zi de luni a lunii septembrie.

Pentru a pregăti mai bine studenții pentru programul MBA, două module de bază în Contabilitate și Economie sunt, de asemenea, oferite înainte de începerea programului de MBA. Acestea sunt opționale și nu au valoare de credit.

Obiectivele cursului

 • Să furnizeze o înțelegere completă a disciplinelor de management de bază, și anume teoria organizației, mediul economic și juridic al unei afaceri, metodele de contabilitate și cercetare, finanțele, marketingul, tehnologia informației și inovația, precum și procesele și practicile de gestionare și achiziții;
 • Oferirea studenților cu cunoștințe și cunoștințe suficiente cu privire la rolul administrării și achizițiilor de afaceri în întreprinderi și societate pentru a funcționa profesional și a reflecta asupra problemelor societății;
 • Pregătirea studenților cu cunoștințele și abilitățile academice adecvate pentru a avansa în rolurile și responsabilitățile conducătoare în afaceri și în sectorul public sau în continuare studiile lor;
 • Pentru a oferi studenților o vedere de ansamblu asupra managementului unei organizații într-un context în schimbare;
 • Pentru a dezvolta capacitatea de a organiza eforturi complexe, integrați rezultatele studiilor și analizelor diverse și produceți produsul necesar în conformitate cu termenele și specificațiile stabilite;
 • Îmbunătățirea cunoștințelor și competențelor teoretice și practice specializate în domeniul Planificării și managementului achizițiilor publice și private moderne.

Predand si invatand

Cursul este predat printr-un mix divers de medii de învățare, inclusiv prelegeri, seminarii, sarcini conduse de tutori și proiecte independente conduse de studenți, plus studiu esențial independent, inclusiv cercetare, lucru online și pregătire pentru evaluare.

Evaluare

Vei fi evaluat printr-o combinație de lucrări de curs și examene, care urmăresc să evalueze nu numai ceea ce știi, ci și atributele care sunt apreciate de angajatori, inclusiv munca în echipă, abilități de comunicare și prezentare, abilități IT și numerație, abilități de management de proiect și de timp ca precum și abilitățile intelectuale de rezolvare a problemelor, gândire critică, analiză și evaluare, creativitate și inovație. Atribuțiile vor fi variate și vor include eseuri, rapoarte, planuri de afaceri, proiecte de cercetare aplicată, prezentări plus autoevaluare.

Cerințe de absolvire

Pentru a realiza MBA / MBA general cu specializare în achiziții / MBA cu specializare în grad de management, trebuie să completați cu succes cele zece module de bază (50 ECTS), cele trei module elective / de specializare (15 ECTS) și disertația dvs. (25 ECTS) pentru câștiga totalul necesar de 90 de credite ECTS pentru a fi eligibil pentru absolvire.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să dețină o diplomă de licență din primul ciclu într-un domeniu relevant de studii sau un echivalent recunoscut de la un organism profesional, plus o scrisoare de referință de la doi angajatori sau de la un angajator, plus o referință academică. Solicitanții cu o experiență profesională de cel puțin trei ani în funcții administrative vor primi prioritate. Poți fi intervievat înainte de acceptare.

Solicitanții a căror prima limbă nu este engleza vor fi așteptați să îndeplinească cerințele noastre de competență în limba engleză. Absolvenții programelor de limbă engleză vor fi considerați eligibili pentru admitere fără alte dovezi suplimentare în limba engleză. Candidații non-nativi vorbitori de limbă engleză vor trebui să prezinte unul dintre următoarele certificate: TOEFL cu clasa 550, GCEOL cu nota C minimă, IELTS nota minimă 5.5. sau orice alt certificat echivalent. Candidații fără suficiente cerințe de limbă engleză vor avea ocazia să susțină examenul pregătitor de engleză al Colegiului.

Admisiile bazate pe experiență vor fi luate în considerare de la persoane cu cel puțin 5 ani de experiență managerială, dar fără primul grad. Dovada dezvoltării și realizării profesionale alternative trebuie depusă odată cu cererea.

Despre Școală

Întrebări