Keystone logo
Alfred Ford School Of Management

Alfred Ford School Of Management

Alfred Ford School Of Management

Introducere

SOLICITĂ MAI MULTE INFORMAȚII PE WHATSAPP

Alfred Ford School Of Management vă oferă posibilitatea de a merge acolo unde nu merg alte programe de MBA, de la impulsurile cele mai interioare ale propriului comportament la cele mai largi perspective posibile asupra afacerii și a locului său în societate. Oferim o experiență educațională de neegalat:

  • instruire superioară de la o facultate expertă
  • un format de învățare inovator și flexibil
  • un angajament pentru studenții absolvenți care pun în valoare comunitatea, colaborarea, pasiunea și mândria

Învățarea cu studii de caz de la Alfred Ford School Of Management pe Vimeo.

Experiența de studiu a lui Alfred Ford este una de cadou, în care facultatea ascultă la fel de mult cum lec, iar studenții iau inițiativa de câte ori iau note. În cele din urmă, această abordare înseamnă a valoriza experiența și înțelepciunea studenților noștri și a crede că participarea lor ridică discuția la cel mai înalt nivel și creează lideri de afaceri care sunt confortabili cu schimbul natural de idei în economia globală de astăzi. O bază de cunoștințe de management general vă oferă flexibilitatea de a vă deplasa într-o gamă largă de roluri de afaceri sau de management, în timp ce un accent pe dezvoltarea leadershipului vă oferă abilitățile interpersonale de care aveți nevoie pentru a ajunge acolo. Aflați mai multe despre afaceri și multe altele, cu o educație care se aprofundează în problemele relevante de mediu, societăți și de guvernare.

SOLICITĂ MAI MULTE INFORMAȚII PE WHATSAPP

Declaratie de viziune

Dezvoltarea unei școli de afaceri de frunte în domeniul conducerii și managementului conștient pentru ca liderii de formare să aibă o mentalitate globală și un caracter impecabil.

SOLICITĂ MAI MULTE INFORMAȚII PE WHATSAPP

Declarația de misiune

Alfred Ford School Of Management dezvoltă lideri etici cu gândire globală prin combinarea celor mai recente cunoștințe de management cu înțelepciunea antică.

SOLICITĂ MAI MULTE INFORMAȚII PE WHATSAPP

Locații

  • Durbuy

    Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy

    Întrebări