Keystone logo
Alliant International University Master of Business Administration (MBA)
Alliant International University

Master of Business Administration (MBA)

San Diego, Statele Unite ale Americii

16 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 768 / per credit *

În campus

* se pot aplica taxe suplimentare. Toate costurile pot fi modificate

Introducere

Programul de masterat în administrarea afacerilor este conceput pentru a vă oferi instrumentele de care aveți nevoie pentru a stăpâni lumea afacerilor. Programul postuniversitar a fost dezvoltat pentru a deservi profesioniștii care lucrează și care doresc să studieze și să obțină o diplomă postuniversitară care include practică și instruire pentru setări aplicate la șantierele de lucru, împreună cu studii academice.

Cursurile MBA se bazează pe principii de management strategic și marketing, date avansate și analize de afaceri și comportament organizațional în management și afaceri. Veți aplica și integra aceste abilități prin proiecte, studii de caz și prezentări.

Programul de absolvent îți construiește abilitățile fundamentale și de bază și include cursuri de concentrare pentru a-ți dezvolta expertiza profundă în domeniul ales de interes. Programul MBA din San Diego, California sau online oferă două piese:

  • Pista Professional MBA este concepută pentru studenții care lucrează interesați să se poziționeze pentru conducerea afacerii. Cursurile sunt oferite în campus seara și includ trei cursuri de practicum profesional.
  • Pista de formare practică MBA sau CPT este ideală pentru profesioniștii care lucrează și studenții internaționali, axate pe avansarea în carieră. Cursurile includ instruire CPT și sunt predate online și în campus, cu cursuri lunare de weekend.

Cu cursuri de bază provocatoare predate de membri ai facultății cu experiență și oportunități practice de învățare, veți ieși din acest program de masterat cu educația de care aveți nevoie pentru o carieră de succes în domeniul afacerilor. Profesorii de la școala noastră de afaceri sunt profesioniști activi care vă vor ajuta să dezvoltați abilități de rezolvare a problemelor și să vă oferiți experiența profesională din lumea reală necesară în mediul de afaceri. Dacă sunteți gata să vă extindeți cunoștințele și să faceți diferența în lumea afacerilor, începeți cursurile de MBA din San Diego sau online astăzi.

Repere ale programului

Programul Executive-in-Residence

În programul de masterat în administrarea afacerilor, veți fi asociat cu un executiv care vă va îndruma și vă va ghida în experiență și dezvoltare profesională și vă va oferi oportunități de rețea în timpul programului de mentorat executiv în reședință de șase luni.

Concentrațiile programului

Alegeți specializarea în marketing și tendințe digitale, finanțe corporative, sisteme și tehnologii informaționale, managementul ospitalității sau construiți-vă propria concentrare care este mai specifică și relevantă pentru cariera dvs.

Antrenament practic pe tot parcursul

În pista CPT, veți participa la antrenamente pentru a obține experiență practică pe tot parcursul programului. Pe măsură ce aflați despre domeniul dvs. specific de interes, puteți aplica aceste cunoștințe proiectelor din lumea reală din propria organizație.

Concentrații de grad

Ofertele de concentrare pentru MBA în administrarea afacerilor sunt concepute pentru a oferi studenților un nivel mai înalt de stăpânire într-un domeniu specific la alegere. Această concentrare oferă studenților o cunoaștere mai profundă în concentrarea aleasă și permite oportunități mai mari de avansare în carieră în domeniul lor de studiu.

  • Finanțe corporative
  • Managementul ospitalitatii
  • Managementul informației și tehnologiei
  • Tendințe digitale și de marketing
  • Management și leadership

Vatel Institute of Hospitality Management

Alliant International University și Vatel s-au asociat pentru a oferi studenților care studiază oportunități de gestionare a ospitalității pentru a deveni manageri și lideri eficienți în industria ospitalității. Vatel a fost votată pentru cea mai bună școală de ospitalitate de către Worldwide Hospitality Awards și este grupul lider în educația în managementul ospitalității, cu peste 50 de școli din întreaga lume pe cinci continente, înrolând facultăți de talie mondială cu cunoștințe profunde și experiență în industrie. Cu Vatel, studenților li se oferă posibilitatea de a primi stagii de plasament și, uneori, plătite stagii la hotelurile partenere de patru și cinci stele.

Informații despre grad

Certificări Alliant

Alliant oferă certificate pe care le puteți obține împreună cu creditele de curs incluse în programul de doctor în master în administrarea afacerilor. Aceste certificate apar în catalogul nostru și au fost aprobate de Departamentul Educație pentru ajutor financiar. Acest program include certificate Alliant pentru:

  • Certificat în tehnologie
  • Certificat în management financiar
  • Certificat în managementul afacerilor electronice

Conținutul mai multor cursuri ale programului nostru academic se aliniază cu unele dintre cerințele de cunoștințe pentru certificările recunoscute la nivel național. În plus, vi se vor furniza câteva materiale de studiu, un orar și propuse auto-studiu pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru testele de certificare, iar instructorii dvs. vă vor încuraja să susțineți testele administrate extern și să vă promovați succesul în CV.

Acreditare

Alliant International UniversityCalifornia's School of Management and Leadership (CSML) este acreditată de Consiliul de acreditare pentru școli și programe de afaceri (ACBSP) pentru doctoratul în leadership, doctoratul în administrarea afacerilor (DBA), masteratul în administrarea afacerilor (MBA) și MS în Programe de studii de analiză a datelor.

Acreditarea ACBSP certifică faptul că procesele de predare și învățare oferite în cadrul programelor CSML îndeplinesc standardele educaționale riguroase stabilite de respectivul organism de acreditare, care este un organism specializat de acreditare de vârf pentru educația afacerilor din întreaga țară. Misiunea ACBSP este de a promova îmbunătățirea continuă și de a recunoaște excelența didactică prin recunoașterea programelor de educație în afaceri din întreaga lume.

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Burse și finanțare

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări