Keystone logo
American Consortium of Universities (INTERLINK) Mba - universitate de stat Indiana
American Consortium of Universities (INTERLINK)

Mba - universitate de stat Indiana

North Terre Haute, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 4.257

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master of Business Administration (MBA) program de la Universitatea de Stat din Indiana va ofera cu un grad de afaceri avansat foarte respectat, la prețuri accesibile, flexibile, și puternic, cu acreditare de top. Vei invata cele mai bune practici în afaceri intern și internațional de cercetători cu calificări academice avansate care excelează în clasă cu elevii. Cel mai bun din toate, puteți face acest lucru într-un program accesibil, care oferă o mare valoare pentru tine!

Studenții sunt în mod clar în centrul atenției în cadrul programului de MBA Scott College Indiana State University of Business. Facultatea de susținere și inovatoare, tehnologie de ultimă oră, și de înaltă calitate, provocatoare experiențe de învățare a vă ajuta să câștige cunoștințele, aptitudinile și încrederea de care aveți nevoie pentru o responsabilitate sporită și avansarea în carieră.

University MBA Indiana State și toate programele de licență de afaceri sunt acreditate de AACSB - International, iar Review Princeton a citat Colegiul Scott de Programul de afaceri MBA ca printre natiunile cele mai bune pentru nouă ani la rând!

FORMAT

MBA este oferit pentru studenții full-time, precum și studenții part-time, cu programul său de cursuri de seară. Aveți flexibilitatea de a alege un program de clasă care se potrivește stilului de viață și responsabilități.

LOCALIZARE & CLASA ORI

clase de MBA sunt deținute în Federal Hall în campusul din Indiana State University din Terre Haute, Indiana. Fiecare clasă se întâlnește în mod tipic o noapte pe săptămână (de luni până joi) 06:00 - 20:45.

Toate cursurile sunt livrate în persoană. Colegiul Scott de Business nu oferă un program de MBA on-line.

MISIUNE

Persoanele fizice care participă la programul de MBA de la Universitatea de Stat din Indiana va primi de calitate, de pregătire la nivel de absolvent pentru o cariera ca manager sau profesionist de afaceri într-un mediu în continuă schimbare. Programul pune accentul pe teorie și practică și dezvoltă competențe în rezolvarea problemelor, gândire strategică și managementul schimbării organizaționale.

Programul de MBA de la Universitatea de Stat din Indiana se adresează persoanelor care dețin o diplomă de licență, care caută cunoștințe avansate de afaceri și aptitudinile necesare pentru o responsabilitate sporită și avansarea în carieră.

OBIECTIVELE DE ÎNVĂȚARE

 • Rezolvarea problemei: Fiecare elev va fi capabil de a diagnostica sistematic probleme și / sau oportunități, în special în setările de afaceri, și să dezvolte cursuri alternative de acțiuni pentru soluționarea problemelor sau de a profita de oportunitate.
 • Gândire strategică: Fiecare student va avea o înțelegere cu rază lungă de gestionare / strategic și va fi în măsură să dezvolte, să pună în aplicare, să evalueze, și să perfecționeze un plan strategic într - un cadru de afaceri.
 • Schimbarea organizațională: Fiecare student va fi capabil de a diagnostica sistematic mediul și a operațiunilor unei organizații de a identifica schimbările necesare și să dezvolte planuri de a pune în aplicare cu succes a acestor schimbări în moduri care atinge obiectivul (e) organizației.
 • Internațională / Global: Fiecare student va avea o înțelegere a influențelor globale asupra deciziilor / planurilor de afaceri și / sau de a dezvolta planuri pentru gestionarea unei afaceri într - un mediu global.
 • Workgroup Funcționare: Fiecare student va fi în măsură să contribuie la succesul grupului de lucru lui / ei ocupând un rol de conducere și / sau în calitate de membru al echipei.

ACREDITARE

Mai puțin de cinci la suta din instituții au programe acreditate de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International - cel mai înalt standard de realizare pentru școlile de afaceri. In Statele Unite, mai puțin de 25 la suta din programele de afaceri pot solicita acreditare AACSB International, iar statul Indiana este unul dintre ele. Această distincție nu numai că indică tipul de calitate vă puteți aștepta în program, vă diferențiază, de asemenea, de alte produse de pe piața locurilor de muncă. Scott College MBA a fost, de asemenea, recunoscut ca fiind "Cel mai bun Nation", un program de revizuire Princeton timp de nouă ani la rând.

CARIERE

Când vă înscrieți în programul de MBA de la Universitatea de Stat din Indiana, veti primi o calitate, de pregătire la nivel de absolvent pentru o cariera ca un profesionist de afaceri. Mulți absolvenți merg pe la o carieră de succes ca directori în mici, mijlocii sau mari afaceri în ambele non-profit și sectoarele care nu-pentru-profit. Absolvenții programului de MBA intră adesea companiile la nivel de conducere și escalada la poziții, cum ar fi:

 • Director Executiv
 • Chief Operating Officer
 • Director de marketing
 • Director financiar
 • Chief Resurse Umane Ofițer
 • Ofițer de informații șef
 • Senior Analist / Director
 • Antreprenor / proprietar de afaceri

ADMITERE

Programul de MBA este deschis pentru oricine care deține (sau anticipând) o diplomă de licență de la o instituție acreditată. Un curs de statistici este o condiție prealabilă pentru curriculum MBA.

Orice întrebări ar trebui să fie îndreptate către [email protected].

APLICARE

Pentru a putea fi luate în considerare pentru admitere, trebuie:

 • Depune o cerere de completat
 • Plătiți taxa de cerere
 • Un scor GMAT Publica
 • Să prezinte stenogramele oficiale ale tuturor lucrărilor academice

Toți studenții care doresc admiterea la programul de MBA ar trebui să se aplice și să fie acceptate de Colegiul Universitar si Studii Profesionale si Programul de MBA de la Universitatea de Stat din Indiana. Solicitanții internaționale trebuie să îndeplinească cerințele de la Universitatea de competență limba engleză și de a oferi o dovadă a sprijinului financiar.

CÂND SE APLICA

Programul de MBA nu are termene de aplicare; Cererile sunt acceptate pe tot parcursul anului și s-ar putea să înceapă orice semestru. De obicei, procesarea durează mai puțin de 30 de zile. Aplicarea mai devreme este încurajată!

CE NE CONSIDERĂ

Odată ce o cerere este completă, o decizie de admitere se va face. Deciziile de admitere se bazează pe licență a solicitantului (și absolvent, dacă este cazul) de performanță și scor GMAT. În unele cazuri, un interviu personal și / sau scrisori de referință pot fi solicitate pentru a sprijini cererea dumneavoastră.

CHELTUIELI

TAXE DE ȘCOLARIZARE

Costul de a participa la Colegiul Scott of Business Programul de MBA va varia, în funcție de starea de rezidență a studentului. În general, studenții vor fi responsabil de plata:

 • Învățământ
 • Taxa de program de MBA de 129 $ pe oră de credit
 • Taxa de recreere Centrul de fiecare semestru
 • Orice alte taxe de invatamant superior

Pentru ratele curente, vă rugăm să vizitați școlarizare și taxe. Taxele de școlarizare și nu includ cărți, locuințe sau alte cheltuieli de trai.

AJUTOR

Programul MBA GRADUATE postuniversitare sunt stagii de asistență disponibile stagii de asistență pe bază de concurs. Studenții care sunt acordate pot avea absolvent de alocații de stagiu reînnoite în fiecare semestru.

Ce este un absolvent assistantship?

Scott Colegiul de asistenți absolvent de afaceri se angajează o varietate de funcții în Colegiul și Universitatea. Aceste sarcini pot include suport didactic facultate departament, care lucrează în Scott Colegiul de birouri administrative de afaceri, de lucru cu Small Business Development Center al Colegiului, susținerea cercetării de facultate, sau alte taxe cum au fost desemnate.

Cele mai multe sunt în mod normal acordate alocații mai pentru toamna următoare. Un număr mic de alocații pot fi acordate în luna decembrie pentru termenul de primăvară, cu toate că acestea sunt în funcție de disponibilitate. vara sunt neobișnuite stagii de asistență. În general, un assistantship reprezintă un angajament de 10 sau 20 de ore pe săptămână.

Finantarea pentru alocații este furnizată pe o bază per semestru. Stipendiu pentru un assistantship absolvent poate fi la fel de mult ca 8.000 $ pe an. Aceasta include, de asemenea, o renunțare la o parte sau toate predare. Unele taxe de program de MBA universități și nu se poate renunța.

Cum pot aplica pentru un absolvent assistantship?

Pentru a fi eligibil pentru un assistantship absolvent prin Colegiul de Scott Programul de afaceri de MBA, studenții trebuie:

 • Au statut de admitere regulat cu Colegiul Universitar și Studii Profesionale și Programul de MBA.
 • Să fie înscriși ca un student full-time în programul de MBA (9 ore de credit).
 • Să aibă cel puțin o medie punct de 3.0 grad de licență sau un punct mediu de 3,6 grade în 12 de ore de muncă absolvent.

Odată ce o admitere regulată este primită, studentul admis trebuie să notifice Oficiul pentru programe postuniversitare în Colegiul Scott of Business din dorința lor de a fi luate în considerare pentru un absolvent de stagiu. depunerea la timp a cererii dumneavoastră completă ne va permite să ia în considerare pe deplin acreditările. Absolvent Programe Oficiul nu va evalua o cerere pentru un absolvent assistantship pana cand elevul a fost acceptat în programul de MBA.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA în Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan