Keystone logo
American David Livingstone University of Florida

American David Livingstone University of Florida

American David Livingstone University of Florida

Introducere

American David Livingstone University of Florida fost fondată în decembrie 2008 ca instituție de învățământ superior multinațională și transcontinentală. Scopul este de a oferi învățare la distanță on-line de înaltă calitate, bazată pe fundamentele biblice.

Universitatea are oportunități unice de dezvoltare ulterioară, deoarece metodele sale sunt construite în jurul ideii unei adaptări și integrării sensibile din punct de vedere cultural a studenților din diferite țări în societatea interculturală globală. Este nevoie de un învățământ superior creștin competent.

David Livingstone și-a unit în viață o mare erudită, pentru viziunea transcontinentală neobișnuită din timpul său și un zel extraordinar pentru misiunile mondiale. Ca om de știință geografic, el a explorat continentul Africii și, în același timp, și-a turnat viața în misiune. Pentru a propovădui Evanghelia popoarelor neatinse până atunci, a traversat jungla și deșertul călătorind peste cincizeci de mii de kilometri.

Două porunci biblice au condus întreaga sa viață: Iubește-l pe Domnul, Dumnezeul tău, din toată inima, sufletul și mintea ta. Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți.

Locații

  • Miami

    Northwest 53rd Street,7950, 33166, Miami

    Întrebări