Keystone logo

American English Institute

A logo

Introducere

American English Institute este un centru intensiv engleză și Test Pregătirea care ajută studenții internaționali și îmbunătățească limba engleză și să obțină rezultatele testelor care au nevoie pentru a introduce un colegiu din SUA sau universitate. De asemenea, ne ajuta profesioniștii să îmbunătățească limba engleză și să dobândească noi competențe pentru a avansa în cariera lor. Programele noastre ajuta pe elevi să îmbunătățească rapid limba engleză lor, astfel încât acestea să poată atinge obiectivele și visele lor.

De ce elevii aleg American English Institute

Elevii alege American English Institute, deoarece noi oferim clase mici, dinamice cu instructori prietenos și personal. ESL instructori certificați face ușor de învățare, iar elevii câștiga încrederea în toate abilitățile limba engleză rapid.

Locul de amplasare nostru

AIE este situat în frumosul California de Sud, în orașul Riverside, situat la doar 90 km de la Los Angeles. Studiind în Riverside înseamnă că elevii au acces ușor la plajele din California de Sud și cele mai bune destinații turistice, inclusiv Disneyland, Universal Studios și LA Lakers și Clippers jocuri de baschet. Riverside oferă studenților un mediu de studiu în condiții de siguranță, cu o multime de cumpărături, restaurante și activități în aer liber pentru a explora după clasă.

Valori American English Institutului

Crearea de cea mai înaltă calitate curriculum-ului Furnizarea de instrucțiuni superioare studenților Oferirea de servicii excepționale de sprijin, inclusiv oportunități de învățare de servicii și activități extrașcolare precum și plasarea putere de rezistentă Crearea unui mediu de învățare, care este riguros și angajarea într-o atmosferă plăcută și sigură Respect pentru toată lumea, fiind cinstit, și de multe ori râzând Oferind-o unu-un preparat de testare în TOEFL, IELTS, GRE, GMAT special pentru studenții internaționali

Locații

  • 5225 Canyon Crest Drive Building 400, Suite 451 (2nd Floor) Riverside, CA 92507, , Riverside

Întrebări